Black9Wolf8 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 καλησπέρα σε όλους... έχω ένα samsung galaxy gt-i8260 και είχα σπάσει την οθόνη, ήθελα να πάρω κάτι φωτογραφίες και κάτι αρχεία που είχα μέσα στην μνήμη του κινητού αλλά είναι κλειδωμένο δηλαδή το PC δε δείχνει τα αρχεία του πρέπει να κατεβάσω την μπάρα να πατήσω αποδοχή και τέτοια αλλά αυτό θα γινόταν αν δεν ήταν σπασμένη η οθόνη..τώρα είναι το θέμα τι κάνουμε?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχουν προγράμματα που σου δειχνουν την οθόνη του κινητού στο pc. Λογικά θα πρέπει να ειναι ενεργοποιημένο το usb debuggind mode. Συνδέεις ενα καλώδιο στο pc Με το κινητό και το κοιτάς Δες το παρακάτω να πάρεις μια γεύση https://www.makeuseof.com/tag/mirror-android-screen-pc-mac-without-root/
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό που είπε ο ΜΑΝΩΛΗΣ1 ,αν έχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων usb θα κάνεις δουλειά... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Black9Wolf8 είπε καλησπέρα σε όλους... έχω ένα samsung galaxy gt-i8260 και είχα σπάσει την οθόνη, ήθελα να πάρω κάτι φωτογραφίες και κάτι αρχεία που είχα μέσα στην μνήμη του κινητού αλλά είναι κλειδωμένο δηλαδή το PC δε δείχνει τα αρχεία του πρέπει να κατεβάσω την μπάρα να πατήσω αποδοχή και τέτοια αλλά αυτό θα γινόταν αν δεν ήταν σπασμένη η οθόνη..τώρα είναι το θέμα τι κάνουμε? Με αυτά που περιγράφεις, αντιλαμβάνομαι πως δεν είχες ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων... Εκτός αν είχες "γίνει προγραματιστής" στη συσκευή και το είχες ενεργοποιήσει.
Black9Wolf8 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, kormos είπε Με αυτά που περιγράφεις, αντιλαμβάνομαι πως δεν είχες ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων... Εκτός αν είχες "γίνει προγραματιστής" στη συσκευή και το είχες ενεργοποιήσει. φίλε τότε ήμουν πιτσιρίκι δεν ήξερα τι είναι κινητό χαχ ...ασφαλώς και δεν το είχα ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων το θέμα είναι πως τα ενεργοποιώ...και να μπορέσω να μπω για να πάρω κάτι μαλκιες που είχα μέσα...
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Black9Wolf8 είπε φίλε τότε ήμουν πιτσιρίκι δεν ήξερα τι είναι κινητό χαχ ...ασφαλώς και δεν το είχα ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων το θέμα είναι πως τα ενεργοποιώ...και να μπορέσω να μπω για να πάρω κάτι μαλκιες που είχα μέσα... Αλλάζοντας οθόνη *νομίζω πως οι λύσεις που έχουν αναφερεθεί δε θα σε βοηθήσουν. Το μόνο που σου μένει είναι σε κάποιο μη εξουσιοδοτημένο σερβις μήπως και έχει κάποιο άλλο used και μπορέσει να σου τραβήξει τα αρχεία... ή κάτι άλλο
Black9Wolf8 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, kormos είπε Αλλάζοντας οθόνη *νομίζω πως οι λύσεις που έχουν αναφερεθεί δε θα σε βοηθήσουν. Το μόνο που σου μένει είναι σε κάποιο μη εξουσιοδοτημένο σερβις μήπως και έχει κάποιο άλλο used και μπορέσει να σου τραβήξει τα αρχεία... ή κάτι άλλο .......γματα όχι φιλαράκι απο το πρωί προσπαθώ μου έχουν περάσει απο το μυαλό σχεδόν περισσοτερες πιθανότητες για μια σκατολύση μπας και τα τραβήξω πριν φτάσω και αλλάζω οθόνες ..αλλά απο ότι φαίνεται δεν προκειται να την γλιτώσω... αλλά εντάξει πιστεύω θα πιάσει τόπο θα πάει στον αδερφό μ τον πιτσιρικά οπότε όλα καλά.
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Black9Wolf8 είπε .......γματα όχι φιλαράκι απο το πρωί προσπαθώ μου έχουν περάσει απο το μυαλό σχεδόν περισσοτερες πιθανότητες για μια σκατολύση μπας και τα τραβήξω πριν φτάσω και αλλάζω οθόνες ..αλλά απο ότι φαίνεται δεν προκειται να την γλιτώσω... αλλά εντάξει πιστεύω θα πιάσει τόπο θα πάει στον αδερφό μ τον πιτσιρικά οπότε όλα καλά. Δεν είναι ακριβή η επισκευή του πάντως, με μια γρήγορη ματιά σε ανταλλακτικά που είδα
Black9Wolf8 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν είναι ακριβή η επισκευή του πάντως, με μια γρήγορη ματιά σε ανταλλακτικά που είδα 30-40 ευρώ υπολόγισα απο όσο έψαξα..
kormos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Black9Wolf8 είπε 30-40 ευρώ υπολόγισα απο όσο έψαξα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα