Προς το περιεχόμενο

[MOUSE] Trust GXT 155 Black 15.90@Kωτσόβολος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχε ποστάρει σε ανυποψίαστη στιγμή κάποιος και πριν 12 μέρες:

Το έχω χρησιμοποιήσει. Στα 38€ που το κοστολογούν κανονικά δε νομίζω ότι αξίζει. Στα 15,90 είναι συμπαθητικό.

Λίγο ευαίσθητο δεξί κλικ είχα την αίσθηση ότι έχει. Και η ροδέλα μερικές φορές "σερνόταν" λίγο προς τα αριστερά από τη θέση της (δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα) με αποτέλεσμα να μην έχει ομαλό σκρολάρισμα (ψιλομαγκώνει), οπότε πρέπει να την επαναφέρεις μόνος σου στη θέση της.

Έχει πολύ ασυνήθιστη υφή (δεν είναι στα μείον). Τα πλάγια πλήκτρα μπορεί να απέχουν πολύ μεταξύ τους για κάποιους.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Το είχε ποστάρει σε ανυποψίαστη στιγμή κάποιος και πριν 12 μέρες:

Το έχω χρησιμοποιήσει. Στα 38€ που το κοστολογούν κανονικά δε νομίζω ότι αξίζει. Στα 15,90 είναι συμπαθητικό.

Λίγο ευαίσθητο δεξί κλικ είχα την αίσθηση ότι έχει. Και η ροδέλα μερικές φορές "σερνόταν" λίγο προς τα αριστερά από τη θέση της (δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα) με αποτέλεσμα να μην έχει ομαλό σκρολάρισμα (ψιλομαγκώνει), οπότε πρέπει να την επαναφέρεις μόνος σου στη θέση της.

Έχει πολύ ασυνήθιστη υφή (δεν είναι στα μείον). Τα πλάγια πλήκτρα μπορεί να απέχουν πολύ μεταξύ τους για κάποιους.

Πρέπει να έπεσες σε κομμάτι, γιατί το δικό μου τέτοια θέματα δεν έχει.

Η υφή και τα πλήκτρα πράγματι είναι υποκειμενικά ζητήματα. Εμένα τα πλήκτρα στην αρχή με δυσκόλεψαν αλλά πλέον τα συνήθισα.

Με έχει αφήσει ικανοποιημένο και το software του, έχω φέρει το ποντίκι ακριβώς στα μέτρα μου, κάτι που με άλλα gaming mice είχα πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγω το τσίμπησα, όχι για gaming αλλα για δουλειά γραφείου, να δοκιμάσω για πρώτη φορά προγραμματιζόμενα κουμπιά (π.χ. copy-paste)

Thanks TS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ChimairaX είπε

Πρέπει να έπεσες σε κομμάτι, γιατί το δικό μου τέτοια θέματα δεν έχει.

Η υφή και τα πλήκτρα πράγματι είναι υποκειμενικά ζητήματα. Εμένα τα πλήκτρα στην αρχή με δυσκόλεψαν αλλά πλέον τα συνήθισα.

Με έχει αφήσει ικανοποιημένο και το software του, έχω φέρει το ποντίκι ακριβώς στα μέτρα μου, κάτι που με άλλα gaming mice είχα πρόβλημα.

Δεν έπεσα σε κομμάτι, γιατί δοκίμασα 3 διαφορετικά και όλα είχαν 1 από τα 2 ή και τα 2 θέματα μαζί.

Επεξ/σία από DownUNDERground

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...