Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, White Wolf είπε

Ακομα και να ισχυει αυτο που λες δεν νομιζω οτι παιρνει κανεις κινητο και το βαζει σε ανοικτη ακροαση για να ακουει μουσικη!Ειναι τουλαχιστον αστειο ολες οι αλλες εταιριες να μειωνουν τα bezels και η Sony εκει με αυτη την αηδια απο το 2010!

Αν μιλάς για εμένα θα σου πω ότι αυτό ακριβώς κάνω και όχι μόνο. Και τα ακουστικά θέλω να είναι αντάξιας ποιότητας που δυστυχώς σε αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει και τρώει άκυρο από εμένα γιατί τα προηγούμενα Sony ήταν από τις κορυφές στο κομμάτι αυτό. 

Επίσης τυχαίνει να είμαι από τους "περίεργους" που θέλουν bezzel και όχι να μειώνονται. Με εκνευρίζουν απίστευτα και είναι μη λειτουργικά στα δικά μου χέρια. Χαίρομαι που η Sony έχει τη σωστή ιδέα για το πως να φτιάξουν ένα ανθρώπινο smartphone.  

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ggelhsva είπε

Για compact (< 5 ίντσες) κινητό με flagship εντόσθια ΚΑΙ με θύρα ακουστικών που αλλού;;; 

Iphone SE δυστυχώς. (ή μήπως ευτυχώς...)

Δημοσ.

Αυτό είναι καθαρό "δυστυχώς" για 2 λόγους:

1. Σε καμία περίπτωση, εν έτη 2018, το iPhoneSE δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί flagship. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από την κυκλοφορία του...
  2. Όπως όλα τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας, έτσι και αυτό είναι υπερτιμολογημένο και δεν με ψήνει.

Είμαι functionality-driven άτομο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση ενός κινητού. Για μένα το κινητό δεν είναι fashion statement αλλά εργαλείο. Γι' αυτό εξάλλου είμαι υπερήφανος κάτοχος ενός Z5C. Όσο οι άλλες εταιρίες συνεχίζουν να βγάζουν phablets, εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω τη σειρά Compact της Sony. Με ή χωρίς bezels.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...