Theodore1890 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Πολλές ειδήσεις για κινητά ρε παιδιά, τι 'ν΄ τούτο το πράμα.. Όλη η πρώτη σελίδα στις ειδήσεις αναφέρεται μόνο σε κινητά.
Koukoz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Ερωτευμένος με την μαμά Sony εδώ και χρόνια. Κάτοχος Ζ1 και Ζ3+. Από το Ζ5 περιμένω να δω κάτι το διαφορετικό και κάτι το ιδιαίτερο. Δυστυχώς κάθε χρονιά με απογοητεύει αυτή η εταιρεία. Έψαχνα ένα τελευταίο λόγο για να μην στραφω στο mate P10 pro. Τελικά είναι μονόδρομος. Ίσως αν ανακοινώσει αργότερα το premium να γίνει κάτι, μέχρι στιγμής οκ καλό βήμα αλλά δυστυχώς δεν με πείθει, μιλάω ως Sony fan boy. 2 1
alexisnik19911 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 κατοχος original Z (C6603) . σκετη απογοητευση το νεο μοντελο.εχουν δωσει ολο το βαρος πλεον στο playstation 2
Helectronic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Αν και δεν είμαι fan του android, υπάρχουν τόσα αξιόλογα “κινεζικα” που δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο να ασχοληθεί κάποιος με τα κακάσχημα κινητά τις Sony. 2
Dimitris_DK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Τοσο καιρο κραζατε για τα bezels και το design που είναι ιδιο, τωρα πάλι κράζετε. Απλά πειτε ότι hateάρετε την Sony και τέλος δε χρειάζεται τόσο κόμπλεξ.
georgerapp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω το πανεμορφο για εμενα λιτό στον σχεδιασμο z5c απο το οποιο ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος και μου παρουσιαζει αυτη τη φουσκα;αυτο το γκαστρομενο οπως καπου διαβασα;με πανω κατω ιδια καμερα με την τωρα σειρα που υπολείπεται του περσινου ανταγωνισμου; σοβαρα τωρα; δε μπορω τα μεγαλα τηλεφωνα αλλα θελω δυνατό. ο μοναδικος εκπροσωπος πλεον ειναι αυτο το φουσκακι; μακαρι να αλλαξω γνωμη αν το δω απο κοντα. ΑΝ!γιατι δε τα βρισκεις κιολας ευκολα σε μαγαζια. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από georgerapp
evkar Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το μικρό κάτι λέει , το μεγάλο ...δεν. Όσοι ψάχνουν για μαζεμένα τηλέφωνα θα ρίξουν σίγουρα μια ματιά στο μικρό , αυτό μπορεί να σώσει την παρτίδα σε συνδυασμό με την πολύ καλή υποστήριξη της εταιρείας σε θέματα ενημέρωσης και ασφάλειας του λογισμικού . Το μεγάλο θα συμφωνήσω , μάλλον θα πάει άπατο , εκτός κιαν προκύψει μεγάλη μείωση τιμής , που προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο . Και μακριά από τις πρώτες πρώτες αποστολές , για να μην γίνετε beta tester!!! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από evkar 1
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Dimitris_DK είπε Τοσο καιρο κραζατε για τα bezels και το design που είναι ιδιο, τωρα πάλι κράζετε. Απλά πειτε ότι hateάρετε την Sony και τέλος δε χρειάζεται τόσο κόμπλεξ. Δηλαδη να πουμε μπραβο στην Sony που εβγαλε την θυρα ακουστικων απο τα κινητα της? Να πουμε μπραβο στην Sony που στο κομματι της καμερας ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο εδω και καιρο(ψαξε να δεις τα θεματα με το xz premium)? 1
White Wolf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Dimitris_DK είπε Τοσο καιρο κραζατε για τα bezels και το design που είναι ιδιο, τωρα πάλι κράζετε. Απλά πειτε ότι hateάρετε την Sony και τέλος δε χρειάζεται τόσο κόμπλεξ. Γιατι ρε φιλε για τα bezels τι εκανε δηλαδη;Πανω κατω πιο μεγαλα δεν μπορουσε να βαλει; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από White Wolf
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, White Wolf είπε Γιατι ρε φιλε για τα bezels τι εκανε δηλαδη;Πανω κατω πιο μεγαλα δεν μπορουσε να βαλει; Για εμένα χωρίς θύρα ακουστικών είναι εκτός λίστας αγοράς είτε πραγματικής είτε φανταστικής. Αυτό που λες όμως είναι άκυρο. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν ξέρουμε τα χαρακτηριστικά των ηχείων που φιλοξενεί η συσκευή. Δεν είναι το ίδιο το ένα σετ στερεοφωνικών ηχείων με το άλλο. Δεν είναι το ίδιο τα ηχεία του Razer phone παράδειγμα με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω. Από πρώτες ενδείξεις πάντως τα ηχεία του sony παίζει να είναι τα αμέσως επόμενο σε ποιότητα και δύναμη οπότε είναι απόλυτα λογικό το όποιο bezel.
Abudi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στο περσινό XZ1 μου άρεσε πολύ η επιλογή υλικών/ποιότητα κατασκευής και το skin που θεωρώ είναι από τα πιο σωστά. Περίμενα να δω σημαντική βελτίωση στην κάμερα αλλά και στην ευχρηστία της συσκευής. Δυστυχώς για το δεύτερο μπορώ με σιγουριά να πω πως απογοητεύτηκα. Τα μεγάλα bezels συνεχίζουν να υπάρχουν (και όχι, δεν είναι αισθητικό, είναι χρηστικό το θέμα αν σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιείς το κινητό με το ένα χέρι), ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έφυγε από την πολύ έξυπνη πλάγια θέση (μπορούσες να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο και κρατώντας το αλλά και αφημένο σε τραπέζι χρησιμοποιώντας τον δείκτη) η οποία θέση θα συνέχιζε να μην εμποδίζει την συρρίκνωση των bezels και τέλος αφαιρεί και η SONY το headphone jack. Περίμενα πολύ συγκεκριμένα τις φετινές προτάσεις της SONY και αν τα θέματα με την κάμερα της είχαν διορθωθεί θα ήταν no.1 στη λίστα μου. Νομίζω πως πρέπει επιτέλους να το αποδεχτώ. Το καλύτερο hardware (ήτοι Galaxy S) έχει χάλια software και το καλό software, βρίσκεται σε υποδεέστερο hardware. 1
White Wolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Για εμένα χωρίς θύρα ακουστικών είναι εκτός λίστας αγοράς είτε πραγματικής είτε φανταστικής. Αυτό που λες όμως είναι άκυρο. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν ξέρουμε τα χαρακτηριστικά των ηχείων που φιλοξενεί η συσκευή. Δεν είναι το ίδιο το ένα σετ στερεοφωνικών ηχείων με το άλλο. Δεν είναι το ίδιο τα ηχεία του Razer phone παράδειγμα με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω. Από πρώτες ενδείξεις πάντως τα ηχεία του sony παίζει να είναι τα αμέσως επόμενο σε ποιότητα και δύναμη οπότε είναι απόλυτα λογικό το όποιο bezel. Ακομα και να ισχυει αυτο που λες δεν νομιζω οτι παιρνει κανεις κινητο και το βαζει σε ανοικτη ακροαση για να ακουει μουσικη!Ειναι τουλαχιστον αστειο ολες οι αλλες εταιριες να μειωνουν τα bezels και η Sony εκει με αυτη την αηδια απο το 2010! 1
ggelhsva Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/26/2018 στις 12:55 ΜΜ, insome είπε οκ, πάμε για αλλού. Για compact (< 5 ίντσες) κινητό με flagship εντόσθια ΚΑΙ με θύρα ακουστικών που αλλού;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα