Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zeibei είπε

επίσης μήπως η κάρτα σου πάνω έχει κανένα bios switch; πάντως αν τα έχεις δοκιμάσει όλα και οι θερμοκρασίες είναι καλές από τη στιγμή που σου βγάζει πρόβλημα μόλις ζορίζεται η κάρτα το μυαλό μου πάει στο ότι κάτι έχει η κάρτα. πάντα βέβαια βασιζόμενος στα στοιχεία που δίνεις.

Δεν έχει τέτοιο η κάρτα γραφικών μου. Η κάρτα γραφικών μου δεν περνάει τα 95% και σε άλλο game ούτε 50% Usage και πάλι σβήνει.

Δημοσ.
3 minutes ago, AcilioNGR said:

Δεν έχει τέτοιο η κάρτα γραφικών μου. Η κάρτα γραφικών μου δεν περνάει τα 95% και σε άλλο game ούτε 50% Usage και πάλι σβήνει.

μήπως δεν κάθεται καλά το βύσμα για την τροφοδοσία της; αυτό δοκίμασες να το βγάλεις και να το βάλεις ξανά; δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να σε βοηθήσω μιας και από μόνος σου τα έχεις δοκιμάσει όλα ακόμα και καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, AcilioNGR είπε

Το έκανα και είναι όλα μια χαρά.

Για 3η φορά

Τότε άποψή μου είναι ότι έχεις θέμα με την κάρτα σου. Ζήτησε από κάποιον γνωστό να σου δανείσει μια δοκιμαστικά και δες αν παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zeibei είπε

μήπως δεν κάθεται καλά το βύσμα για την τροφοδοσία της; αυτό δοκίμασες να το βγάλεις και να το βάλεις ξανά; δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να σε βοηθήσω μιας και από μόνος σου τα έχεις δοκιμάσει όλα ακόμα και καθαρή εγκατάσταση.

Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές με κάθε hardware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όπως έχει αναφερθεί, δοκιμάζεις την κάρτα σου αλλού αν υπάρχει θέμα.

Απο εκει και πέρα κρατάω μια πισινή για το τροφοδοτικό με την έννοια ότι είναι τέρμα απλή κατασκευή (ουτε καν 80αρι bronze), κακή επιλογή αγοράς.

Σαν σύστημα πάντως δεν καταναλώνει πολύ.

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.
Στις 2/26/2018 στις 2:35 ΜΜ, Xristaras12 είπε

όπως έχει αναφερθεί, δοκιμάζεις την κάρτα σου αλλού αν υπάρχει θέμα.

Απο εκει και πέρα κρατάω μια πισινή για το τροφοδοτικό με την έννοια ότι είναι τέρμα απλή κατασκευή (ουτε καν 80αρι bronze), κακή επιλογή αγοράς.

Σαν σύστημα πάντως δεν καταναλώνει πολύ.

Και εμένα αυτό μου έχει κάτσει...αν έχεις δυνατότητα να δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό να δεις τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...