Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Αν η huawei αντιγράψει και το feature της πτώσης CPU όταν η μπαταρία κλείνει τρίμηνο τότε πάει. Θα πετάξω το Iphone X μου στο Αιγαίο!
G3orge_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Το notch λύνει πρακτικά προβλήματα του σχεδιασμού του κινητού. Χώρος για αισθητήρες κάμερα ακουστικό.θα μπορούσε να λείπει? Ναι! Να είναι όλο οθόνη. Αλλά κινδυνεύει με απαγορευτικό κόστος κ μισοαποτυχημενη υλοποίηση. Απαράδεκτο κατ' εμέ είναι η απουσία touch id. Το face id λειτουργεί υποδειγματικά αλλά δεν είναι πολύ πρακτικό. Απαράδεκτη η θέση αποτυπώματος στο note 8 μου.συνηθιζεται αλλά δεν βολεύει.
haHa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, morgan21 είπε Στο θέμα ξανά λοιπόν. Όταν η απλ κάνει κάτι το οποίο δεν είναι δίκη της πατέντα αρχίζουν και την ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι. Το ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν φταίω εγώ αλλά ο φτωχός εγκέφαλος σου Ειναι τοση μεγαλη η τρικυμια στο κεφαλι ενος fanboy που δεν καταλαβαινει το οξυμωρο σε αυτα που γραφει. Λεει οτι την apple την ακολοθουν οι υπολοιποι, ενω ταυτοχρονα λεει οτι αρχικα η apple ακολουθησε τους υπολοιπους! Καταλβαινω ομως οτι προχωρας σε προσωπικους χαρακτηρισμους επειδη δεν μπορεις να καταλαβεις κατι τοσο απλο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από haHa
Nikolo1991 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αφου τον αφηνουν, καλα κανει Δεν παει ακριβως ετσι. Τη στοιχειώδη παιδεία την αποκτας σαν ατομο με κοπο. Δε σου την επιβάλλουν με το ζορι οι moderators ενος forum. 8 λεπτά πριν, morgan21 είπε Στο θέμα ξανά λοιπόν. Όταν η απλ κάνει κάτι το οποίο δεν είναι δίκη της πατέντα αρχίζουν και την ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι. Το ότι δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν φταίω εγώ αλλά ο φτωχός εγκέφαλος σου Το προβλημα ξεκιναει απο το οτι εσυ και οποιος αλλος το υποστηριζει αυτο, δεν λαμβανει υποψιν οτι το τι θα μπει στο επομενο κινητο δεν το οριζει η apple. Καποιες εταιριες κανουν καποιες "τραβηγμενες" κινησεις/αλλαγες και περιμενουν τους αγοραστες/πειραματοζωα να αντιδρασουν. Αν αυτο το κατι διαφορετικο εχει πέραση, τοτε η βιομηχανια κινείται προς τα εκει. Αυτο ισχυει σε ολους τους κλαδους και οχι μονο στα κινητα. Σκοπος ειναι να παρουν οσο το δυνατον μεγαλυτερο κομματι της πιτας. Την επομενη χρονια, μια αλλη εταιρια κανει ενα αλλο επιτυχημενο μπαμ και στη συνεχεια ακολουθουν και οι ανταγωνιστες. Ολοι κοιτανε τι θελει το αγοραστικο κοινο. Με την apple τωρα γινεται το εξης: ο διχασμος ειναι ios και android. Αν θελεις iOS, θα αγορασεις ό,τι φυκι σου πουλησει η Apple. Επειδη η Apple εχει συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο και το 75% αγοραζει καθε χρονο νεα συσκευη, χωρις να εχουν αλλη επιλογη αγοραζουν τα notch, τα face id και τα bezels. Ολες οι κινησεις των εταιριων android στη συνεχεια γινονται με στατιστικά πωλησεων συσκευω σε Αμερική και σε Κινα κυριως, οπου ειναι οι μοναδικες αγορες που Apple πουλαει νεες συσκευες χωρις αυριο. Αρα ετσι δημιουργειται η λαθος εντύπωση οτι εγω ο "Μητσος" (οπως ειπε και συμφορουμητης παραπανω) θελω notch απο το android κινητο μου και ξαφνικα το τρωω στη μουρη ως καλο και ως αναγκαιο. Εκει που το χανετε εσεις του στρατοπεδου της apple ειναι στο οτι πιστευεται οτι ό'τι κανει η Apple το κανει πρωτη. Στην πραγματικοτητα η Apple ειναι η πρωτη που το κανει ΚΑΛΑ και τιποτε αλλο. Βλεπει τα λαθη οσων δοκιμασαν και διορθωνει στα σημεια οσα πρεπει. Ενα πραγμα που εχει κανει η Apple πρωτη ειναι να παρουσιασει ενα κινητο μονο οθονη και στη συνεχεια εφτιαξε το app store. Α! Αφαιρεσε και το jack, touch id και τα usb type A χωρις δικαιολογια. Τα 3 πιο απαραιτητα για το μεσο χρηστη. Απο εκει και περα κανει πολυ καλη ανακατασκευη των ηδη υλοποιημενων ιδεών. iPad - η microsoft εβγαλε πρωτη σχεδον 10 χρονια πριν Καμερα - δεν εβγαζε καν κινητο η Apple ακομα Οθονη αφης - Sony Ericsson Face ID - iris scanner (σαφως καλυτερο το πρωτο) Διπλη καμερα - Huawei (αν οχι καποιος αλλος πριν) Notch - essential phone AMOLED - Samsung Ολη η προσοψη οθονη - LG CPU με 2+ πυρηνες - LG κ.α. BONUS: Διατηρηση ιδιου σχεδιου για πολλα χρονια - sony 2
ignome4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πολύ συγκινήθηκα! (πάντως εν έτει 2018 συζητάμε ακόμη για το ποιος έκλεψε τι με ξεπερνάει) Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από ignome4
Alphaleader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, ignome4 είπε πολύ συγκινήθηκα! (πάντως εν έτει 2018 συζητάμε ακόμη για το ποιος έκλεψε τι με ξεπερνάει) Παντως πραγματικα το θεμα δεν ειναι αν αντιγραφει καποιος μια ιδέα καποιου αλλου, αλλα να μην αντιγράφει άκριτα. Ο σκοπος ειναι κανεις να υιοθετει τις καλυτερες πρακτικές στην βιομηχανία προς οφελος του καταναλωτη.
ignome4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Alphaleader είπε Παντως πραγματικα το θεμα δεν ειναι αν αντιγραφει καποιος μια ιδέα καποιου αλλου, αλλα να μην αντιγράφει άκριτα. Ο σκοπος ειναι κανεις να υιοθετει τις καλυτερες πρακτικές στην βιομηχανία προς οφελος του καταναλωτη. Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ. Αν και δεν είμαι φαν της στην περίπτωση της Huawei ακολουθεί μια σχεδιαστική γραμμή που προσωπικά θεωρώ κουλ σε σχέση με αυτή που ακολουθεί η Samsung 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Σε ένα topic που η Huawei αντιγράφει την Apple που αντιγράφει την Essential, διαβάζουμε posts για την κακή Samsung
gnsX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, VChris είπε Σε ένα topic που η Huawei αντιγράφει την Apple που αντιγράφει την Essential, διαβάζουμε posts για την κακή Samsung Παρόμοιο nickname, ίδιο avatar. Αναμνήσεις από fora pc magazine. Ααααχχχχχ,. o coffeex να σχολιάσει παρακαλώ
Expecto Patronum Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Καλά μου έλεγε ο συγχωρεμένος παππούς μου...οι Μα@$#ες πληρώνονται σε αυτόν τον κόσμο παιδί μου. Επιβεβαιώνεται κάθε μέρα...
OLDjunior Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Alphaleader είπε (το προηγουμενο μηνυμα μου χαθηκε στο ιντερνετ καπου μαλλον) Τα οσα λες ειναι ασχετα και αδιαφορα με το θεμα. Εδω κριτικάρουμε μια επιλογη της Huawei. Επελεξε να αντιγράψει μια κακη ιδέα. Το να γράφεις πολλά και διάφορα για το τι εκανε ο ενας και ο αλλος δεν αλλαζουν το γεγονος μιας κακης υλοποιησης. Αν διαφωνείς και βρίσκεις ιδιαιτερα χρήσιμο να χεις ενα νεκρό τομέα στην οθονη, εισαι ελευθερος να παραθεσεις οσα επιχειρηματα θες.... Δεν έχω Χ και δεν θα πάρω, ακριβώς γιατί δεν μου αρέσει αυτό το notch στο πάνω μέρος ( ένας από τους λόγους). Δεν χαρακτηρίζεται όμως σε καμία περίπτωση "νεκρός τομέας" αφού εκεί υπάρχει το μεγαλύτερο χαρακτηριστικά ασφαλείας της Apple, που ( κακά τα ψέματα) δεν το έχει κανείς άλλος. Απλά δεν το γουστάρω γιατί με χαλάει να το βλέπω.. Και φυσικά δεν θέλω να γίνω beta tester. Κατά την γνώμη μου τα καλύτερα έρχονται.
Alphaleader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, OLDjunior είπε Δεν έχω Χ και δεν θα πάρω, ακριβώς γιατί δεν μου αρέσει αυτό το notch στο πάνω μέρος ( ένας από τους λόγους). Δεν χαρακτηρίζεται όμως σε καμία περίπτωση "νεκρός τομέας" αφού εκεί υπάρχει το μεγαλύτερο χαρακτηριστικά ασφαλείας της Apple, που ( κακά τα ψέματα) δεν το έχει κανείς άλλος. Απλά δεν το γουστάρω γιατί με χαλάει να το βλέπω.. Και φυσικά δεν θέλω να γίνω beta tester. Κατά την γνώμη μου τα καλύτερα έρχονται. Κοβεται το πάνελ για να μπει κάτι αλλο στην θεση του. Αφαιρειται κάτι απο ενα παραλληλογραμο πάνελ το οποιο υπο την κανονικη του μορφη θα εδειχνε πληροφοριες (τωρα δε δειχνει τιποτα, οποτε νεκρος τομεας). Τώρα ειναι μια κατασταση γιαλαντζι, εντελως custom και ειναι ενα θέμα με το οποιο ΘΑ ασχοληθει η google σχετικα με το πως να αντιμετωπιζει το OS τετοιου ειδους αλχημειες. Ο κατασκευαστης θελει να διαφημισει και να πουλησει edgeless, ενω πραγματικά δεν ειναι. Κανει αυτην την ταρζανια και σου λεει "να κοιτα, η οθονη παει σε ολες τις γωνίες". Αυτη η πρακτική λέγεται form over function και διακρινεται πρωτα απο ολα η Apple σε τετοια πραγματα. Το κακό ειναι οτι βρίσκουν μιμητες. Η λογικη θα ελεγε να έχουν ενα μικρο bezel πανω-κατω και να βάλουν οτι αισθητηρες θέλουν κανονικα και να δώσουν μια οθονη πληρη. Αν αυριο μεθαυριο μπορεσουν να τα βαλουν ολα αυτα κατω απο την οθονη, ας το κάνουν! Παραδειγμα σε αυτα που λεω ειναι το Huawei Mate 10 και Huawei Mate 10 Pro. Το ενα εχει το σωστο placement fingerprint reader εκει που πρεπει... μπροστα σε ενα πολυ μικρο μπεζελακι, και το Pro... για να κερδισει μερικα χιλιοστα στην οθονη το εστειλε στο λαθος μερος... πισω. Καλα τα bezeless, αλλα να θυσιασουμε χρηστικοτητα ή να αποκτησουμε αλλα προβληματα για χάρη τους, δεν μου φαινεται καλη ιδέα. Βεβαι εγω ειμαι της λογικης function over form. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Alphaleader
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, gnsX είπε Παρόμοιο nickname, ίδιο avatar. Αναμνήσεις από fora pc magazine. Ααααχχχχχ,. o coffeex να σχολιάσει παρακαλώ Nαι, εγώ είμαι
Agony Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, NickTG είπε https://m.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=8854&idPhone1=8523 Πιο λεπτό το Huawei, αδιάβροχο, 4000 μπαταρία. Τότε για τα δικά μου θέλω είναι ανώτερο το Huawei. Πιο λεπτό και 4000 μπαταρία είναι άθλος. 7 ώρες πριν, insomnianoex είπε αυτο θα φανει στην πορεια διοτι παιζει ρολο κ το κρατημα! επισης το κινητο παντα μπαινει σε θηκη οποτε σιγουρα θα ειναι ποιο χοντρο οποτε ας ξανα μιλησουμε για αυτο οταν θα βγει η συσκευη κ θα την πιασεις η θα την πιασω!! Τωρα το θεμα το τεραστιο ειναι η μπαταρια διοτι η σαμμυ εχει θεματα με το λειουτργικο κ με το battery drain! αν το note 8 εβγαζε 6 ωρο me 3.300 Με 3000 mah το s9 με καλυτερη οθονη κ μεγαλυτερη φωτεινοτητα σιγουρα θα βγαζει 5.30 ωρες οθονη βαρια βαρια... εκτος κ αν διορθωσαν καποια πραγματα! Από ότι μου απάντησε ένας άλλος κύριος εδώ... είπε ότι το συγκεκριμένο είναι και πιο λεπτό και αδιάβροχο με 4000 μπαταρία... οπότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην προτιμήσω έναντι πχ ενός s9 εφόσον στα άλλα χαρακτηριστικά είναι σχετικά κοντά.
bahamut_zero Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 γελαω εδω μεσα με το τεχνολογικο κοινο του φορουμ, που λεει πως η apple αντεγραψε την εγκοπη (μαθαμε και το ‘notch’ τρομαρα μας) απο το essentail ph1, λες και μπορει μια εταιρια μεσα σε 2-3 μηνες να σχεδιασει και να κυκλοφορησει ενα κινητο απο το μηδεν. Και για να μην παρεξηγηθω, και τα 2 κακασχημα ειναι, και χιλιες φορες το form factor της samsung. Αλλα πραγματικα διαβαζεις τα απιστευα εδω μεσα, ακομα και απο καταξιωμενα μελη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα