Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. είχα αγοράσει πριν περίπου 2 μήνες ένα κλειδί OEM από Windows 10 και πρόσφατα άλλαξα μητρική. τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να ξανά χρησιμοποιήσω το κλειδί με τη νέα μου μητρική;
είχε πάρει κάπου το μάτι μου ότι μπορείς να ξανά χρησιμοποιήσεις το κλειδί και ας είναι OEM αλλά δεν θυμάμαι τι πρέπει να κάνεις για να γίνει αυτό. είναι και κρίμα 25€ που έδωσα για το κλειδί, δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω καλά-καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε το κλειδί στην αρχή που θα στο ζητήσει και δες αν ενεργοποιηθούν. Αν όχι πάρε τηλέφωνο στην ms hellas και ζήτα να σου ενεργοποιήσουν ξανά το κλειδί.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Βάλε το κλειδί στην αρχή που θα στο ζητήσει και δες αν ενεργοποιηθούν. Αν όχι πάρε τηλέφωνο στην ms hellas και ζήτα να σου ενεργοποιήσουν ξανά το κλειδί.

το έβαλα και μου βγάζει na ta ενεργοποιήσω γι αυτό λέω

w10.png

Δημοσ.

Αυτό στο βγάζει στην αρχή που στήνεις τα windows ή μετά που μπεις; Αν πας στις ρυθμίσεις που σου λέει τι βγάζει; Αν δε στα ενεργοποιεί πάρε τηλέφωνο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Merijohn είπε

το έβαλα και μου βγάζει na ta ενεργοποιήσω γι αυτό λέω

w10.png

Ξανακάνε τη διαδικασία! Τι κλειδί σου διαβάζει μέσα το "συστημα" τώρα; Έκανες τη διαδικασία όπως σου είπε νωρίτερα ο @micos000 ?

Δημοσ.
Στις 2/26/2018 στις 2:56 ΜΜ, micos000 είπε

Αυτό στο βγάζει στην αρχή που στήνεις τα windows ή μετά που μπεις; Αν πας στις ρυθμίσεις που σου λέει τι βγάζει; Αν δε στα ενεργοποιεί πάρε τηλέφωνο.

αυτό μου βγάζει. η εικόνα από πάνω που λέει "Ενεργοποιήστε τα Windows" είναι η επιφάνεια εργασίας μου και το δίχνει όλη την ώρα αυτό, ακόμα και όταν παίζω κάποιο παιχνίδι.

enable.png

21 ώρες πριν, kormos είπε

Ξανακάνε τη διαδικασία! Τι κλειδί σου διαβάζει μέσα το "συστημα" τώρα; Έκανες τη διαδικασία όπως σου είπε νωρίτερα ο @micos000 ?

το κλειδί αυτό το είχα βάλει στην αρχή όταν έκανα την εγκατάσταση των Windows οπότε πιστεύω δεν θα έχει κάποια διαφορά αν προσπαθήσω να το βάλω πάλι τώρα, θα μου δείχνει το ίδιο πράγμα. θα δοκιμάσω μάλλον ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου αν είναι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Merijohn είπε

αυτό μου βγάζει. η εικόνα από πάνω που λέει "Ενεργοποιήστε τα Windows" είναι η επιφάνεια εργασίας μου και το δίχνει όλη την ώρα αυτό, ακόμα και όταν παίζω κάποιο παιχνίδι.

enable.png

το κλειδί αυτό το είχα βάλει στην αρχή όταν έκανα την εγκατάσταση των Windows οπότε πιστεύω δεν θα έχει κάποια διαφορά αν προσπαθήσω να το βάλω πάλι τώρα, θα μου δείχνει το ίδιο πράγμα. θα δοκιμάσω μάλλον ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου αν είναι.

Υπάρχει πιθανότητα το κλειδί που έχεις να είναι για έκδοση Windows 10 Home? Γιατί βλέπω πως τώρα έχεις Windows 10 Pro εγκατεστημένα :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ

1. ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ MICROSOFT..... ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΗΤΡΙΚΗ ,ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ MS  ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ... ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΞΑΝΑ (θεωρητικα τα oem  κλειδια συνδεονται με το hardware... και συνεπως ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ Η MS)

• You reached the limit on the number of times you can reactivate Windows on your device.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ

https://support.microsoft.com/en-us/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LICENSCE STATUS ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΤΟΛΛΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

slmgr.vbs /dlv

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΡΕΞΤΕ ΤΟ KEY.VBS

2. O ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ  ΕΔΩ...(ΔΕΝ περιγραφεται......) και πρεπει να παρετε τηλ την MS

https://www.groovypost.com/howto/transfer-windows-10-license-new-pc/

οπότε φιλε μου εαν λεχεις την παλιά μητρική ξαναβάλτην επάνω και δοκίμασσε το 1. ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑΤΡΕΞΕΙΣ ΤΟ

slmgr.vbs /dlv  για να δεις εαν εχεις επιπλεων ενργοποιησεις ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ (ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΜΕ ΟΕΜ ΚΛΕΙΔΙ)

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ UPDATE ΑΠΟ  WINDOWS 7 (AKOMH KAI ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ!!!1)  ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ RETAIL KEYS!!!!!!!!

KEY.VBS

Επεξ/σία από heros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, heros είπε

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ

1. ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ MICROSOFT..... ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΗΤΡΙΚΗ ,ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ MS  ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ... ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΞΑΝΑ (θεωρητικα τα oem  κλειδια συνδεονται με το hardware... και συνεπως ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ Η MS)

• You reached the limit on the number of times you can reactivate Windows on your device.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ

https://support.microsoft.com/en-us/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LICENSCE STATUS ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΤΟΛΛΩΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

slmgr.vbs /dlv

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΡΕΞΤΕ ΤΟ KEY.VBS

2. O ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ  ΕΔΩ...(ΔΕΝ περιγραφεται......) και πρεπει να παρετε τηλ την MS

https://www.groovypost.com/howto/transfer-windows-10-license-new-pc/

οπότε φιλε μου εαν λεχεις την παλιά μητρική ξαναβάλτην επάνω και δοκίμασσε το 1. ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑΤΡΕΞΕΙΣ ΤΟ

slmgr.vbs /dlv  για να δεις εαν εχεις επιπλεων ενργοποιησεις ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ (ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΜΕ ΟΕΜ ΚΛΕΙΔΙ)

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ UPDATE ΑΠΟ  WINDOWS 7 (AKOMH KAI ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ!!!1)  ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ RETAIL KEYS!!!!!!!!

KEY.VBS

Γιατί φωνάζεις; (Μας στράβωσες) :rolleyes:

Δημοσ.
20 ώρες πριν, heros είπε

γιατι γραφω σε τηλεοραση που ειναι μακρυα και δεν φαινονται τα μικρα γραμμρα

Και να στραβώνει εμάς; :P

Πήγαινε ποιο κοντά :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...