Προς το περιεχόμενο

Ανταλλακτικα με βαση αριθμο πλαισιου

tera2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια την συμβουλη σας μιας και προκειται για θεμα σο οποιο ειμαι τελειως ασχετος. Υπαρχει τροπος να βρω εαν ενα ανταλλακτικο ταιριαζει στο αμαξι μου με βαση τον αριθμο πλαιδιο μου και τον αριθμο του ανταλλακτικου? Εξηγω, εχω προβλημα με την αντλια φρενων στο mazda 2 μου και πουλαει ενας μια μεταχειρισμενη σε άλλη πολη πως θα ξερω οτι το ανταλλακτικο κανει πανω στο αμαξι μου και να μη βρεθω μπλεγμένος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωρίζεις τον κωδικό ανταλλακτικού της μεταχειρισμένης αντλίας ;

Αν ναι,  πάρε ένα τηλέφωνο κάποιο συνεργείο που φτιαχνει Μazda και δωσε το VIN του αυτοκινήτου και τον κωδικό ανταλλακτικού και ρώτα τους να σου πουν αν είναι συμβατά.

Τι είναι αυτός που σου δίνει την αντλία;

Αν είναι κατάστημα με ανταλλακτικά  ή συνεργείο το πιθανότερο είναι να  έχει αντίστοιχους καταλόγους

Αν είναι κάποιος που έχει το ίδιο όχημα (μαζντα 2) και το έχει τρακάρει πχ και το πουλάει για  ανταλλακτικά ρώτα τον τον αριθμό πλαισίου του και σύγκρινε σε ένα συνεργείο-ανταλλακτικατζη  μαζντα αν τα  δυο αυτοκίνητα "φοράνε" την ίδια αντλία ....

Ευχαριστω πολυ απλα ελεγα αν αυτοι οι καταλογοι με το ποιο ανταλλακτικο ειναι συμβατο σε ποιο πλαισιο υπαρχουν δικτυακα για ολους. Το να βρω κατι με ακριβως ton idio κωδικο μου φαινεται δυσκολο γιαυτο ελεγα αν υπαρχει κωδικος συμβατοτητας. Πραγματικα ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...