haHa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Heybro είπε Και μόνο που έχει 4gb ram το s8 τρώει αυτομάτως άκυρο. Ενώ το one plus 5t 8gb ram 128sd έχει 470. Καταλαβαίνω όμως ότι αρκετοί συγκρίνουν χαζά χαρακτηριστικά ενώ αυτά που αξίζουν τα παραλείπουν. Η amoled οθόνη του 5t είναι ίδια με του s8+. Βάλτε τα δίπλα και κάντε σύγκριση. Μόνο στη κάμερα υπερέχει το s8 και μόνο σε βραδυνές. Το s8+ 4gb 64gb έχει 570. Το 5t 8gb 128gb έχει 470. Σταματησα να διαβαζω στο " Η amoled οθόνη του 5t είναι ίδια με του s8+". Εχεις δικιο, θα συμπληρωσω μαλιστα οτι η οθονη του oneplus 5t ειναι καλυτερη και απο του s9. Οι τιμες που αναφερεις δεν ειναι συγκρισιμες, αλλα και παλι εχεις δικιο. Γενικοτερα εχεις δικιο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από haHa 2
Heybro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Απλά βάλτα δίπλα δίπλα και μετά μου λες. Αυτά που γράφει το display mate ενώ έχει τσιμπήσει κάνα εκατομμύριο από Samsung τα ακούω βερεσέ. Επισης Χωρίς τελωνείο χωρίς τίποτα. Αν πιάσεις το συγκεκριμένο στα 484 και το s8+ στα 564 θα νιώθεις ότι το s8+ είναι πολύ πιο αργό. True story.
haHa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heybro είπε Απλά βάλτα δίπλα δίπλα και μετά μου λες. Αυτά που γράφει το display mate ενώ έχει τσιμπήσει κάνα εκατομμύριο από Samsung τα ακούω βερεσέ. Επισης Χωρίς τελωνείο χωρίς τίποτα. Αν πιάσεις το συγκεκριμένο στα 484 και το s8+ στα 564 θα νιώθεις ότι το s8+ είναι πολύ πιο αργό. True story. H τιμη που αναφερεις ειναι χωρις ΦΠΑ, χωρις 2ετη εγγυηση, με εγγυηση κινεζικη και με αναμονη να ερθει. Και εγω μπορω να παρω το s8 χωρις ΦΠΑ, αλλα δεν αναφερω την τιμη του χωρις ΦΠΑ. Οι συγκρισεις πρεπει να γινονται με ιδιους ορους: α) Με ΦΠΑ και στις 2 περιπτωσεις ή χωρις ΦΠΑ και στις 2 περιπτωσεις β) με ιδια διαρκεια εγγυησης γ) παρομοια αναμονη Καταλαβαινω ομως οτι προσπαθεις με κατι τετοια να υποστηριξεις κατι που δεν ισχυει. Εδω εφθασες να λες οτι " Η amoled οθόνη του 5t είναι ίδια με του s8+". Οπως σου ειπα, εχεις δικιο. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από haHa
Heybro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, haHa είπε H τιμη που αναφερεις ειναι χωρις ΦΠΑ, χωρις 2ετη εγγυηση, με εγγυηση κινεζικη και με αναμονη να ερθει. Και εγω μπορω να παρω το s8 χωρις ΦΠΑ, αλλα δεν αναφερω την τιμη του χωρις ΦΠΑ. Οι συγκρισεις πρεπει να γινονται με ιδιους ορους: α) Με ΦΠΑ και στις 2 περιπτωσεις ή χωρις ΦΠΑ και στις 2 περιπτωσεις β) με ιδια διαρκεια εγγυησης γ) παρομοια αναμονη Καταλαβαινω ομως οτι πρεπει προσπαθεις με κατι τετοια να υποστηριξεις κατι που δεν ισχυει. Εδω εφθασες να λες οτι " Η amoled οθόνη του 5t είναι ίδια με του s8+". Οπως σου ειπα, εχεις δικιο. Δεν τα λες καθόλου σωστά. Εγγύηση έχουν και ΦΠΑ Κίνας έχουν. Επίσης αν θέλω το περνω απευθείας από one plus στα 450 με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ σε 3 μέρες εδώ. Όπως είπα πιάσε ένα 5t 8gb και ένα s8+ 4gb και αν δεν θες να το πετάξεις στον κάδο το s8+ να μην με λένε heybro.
haHa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Heybro είπε Δεν τα λες καθόλου σωστά. Εγγύηση έχουν και ΦΠΑ Κίνας έχουν. Επίσης αν θέλω το περνω απευθείας από one plus στα 450 με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ σε 3 μέρες εδώ. Δεν ειπα οτι δεν εχουν εγγυηση, ειπα οτι εχουν κινεζικη εγγυηση και δεν ειναι 2 ετων. Επισης, δεν εχει ΦΠΑ ελληνικο. Κοινως, συγκρινεις ανομοια πραγματα. Αναφερεις ομως σωστα την τιμη του oneplus 5t απευθειας απο την oneplus που ειναι στα 450€ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ με τιμολογιο. Αυτη μαλιστα η τιμη ειναι με ευρωπαικη εγγυηση 2 ετων και σχετικα γρηγορη διαθεσιμοτητα. Με αυτα σαν δεδομενα(ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ με τιμολογιο, 2 ετη ευρωπαικη εγγυηση, γρηγορη διαθεσιμοτητα), μπορεις να μου πεις ποια ειναι η τιμη του galaxy s8 για να κανουμε σωστη συγκριση; 1 ώρα πριν, Heybro είπε Όπως είπα πιάσε ένα 5t 8gb και ένα s8+ 4gb και αν δεν θες να το πετάξεις στον κάδο το s8+ να μην με λένε heybro. Το τι ισχυριζεται καποιος που επισης ισχυριζεται οτι " η amoled οθόνη του 5t είναι ίδια με του s8+" δεν λεει και πολλα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από haHa
Heybro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 460 βγαίνει και το s8+. Για μένα όμως ξεκάθαρα θα επερνα το 8gb 128gb 5t. Ξεκάθαρα. Το s8 έχει πολλά χαζά gimmick έχει το Knox οπότε custom δεν μπαίνει για 2ετια. Έχει την edge που τη μισώ και έχει το TouchWiz που από τα lag δεν παλεύεται. Πιάσε 5t και αν δεις lag σε ότι διεργασία κάνεις έλα να μου πεις. Το s8 φέτος ήδη είναι αρχαίο. Το 5t για μια 5ετια θα είναι ότι καλύτερο γιατί μεγάλη ram χαμένη δεν πάει μακροπροθεσμα. Η SD οκ αν δεν σε φτάνουν τα 128 πας σε κινητό με sd.
haHa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, Heybro είπε 460 βγαίνει και το s8+. Για μένα όμως ξεκάθαρα θα επερνα το 8gb 128gb 5t. Ξεκάθαρα. Το s8 έχει πολλά χαζά gimmick έχει το Knox οπότε custom δεν μπαίνει για 2ετια. Έχει την edge που τη μισώ και έχει το TouchWiz που από τα lag δεν παλεύεται. Πιάσε 5t και αν δεις lag σε ότι διεργασία κάνεις έλα να μου πεις. Το s8 φέτος ήδη είναι αρχαίο. Το 5t για μια 5ετια θα είναι ότι καλύτερο γιατί μεγάλη ram χαμένη δεν πάει μακροπροθεσμα. Η SD οκ αν δεν σε φτάνουν τα 128 πας σε κινητό με sd. Το σημαντικο ειναι οτι συμφωνησαμε οτι τα κινητα ειναι σε παρομοια χρηματα και δεν ισχυουν οι ανακριβειες που γραφτηκαν. Στο θεμα καμερας υπερτερει το s8, το ιδιο και στην οθονη, ασχετα με το τι λες εσυ. Ισχυουν δηλαδη αυτα που γραφτηκαν εξαρχης: 4 ώρες πριν, haHa είπε Το one plus 5t που ειναι σε τιμη παρομοια με το s8 εχει: α) χειροτερη καμερα, που κοντραρεται με του s7, οποτε μια γενια πισω β) χειροτερη οθονη, που δεν φθανει ουτε του s7, οποτε πανω απο μια γενια πισω γ) παρομοιο επεξεργαστη δ) δεν εχει αδιαβροχοποιηση, που κοστιζει περι 20-30% παραπανω, οπως εχουν πει στελεχη εταιρειων. ε) το s8 εχει υψηλοτερο screen-to-body ratio χωρις συμβιβασμους στο design(υπαρξη αδιαβροχοποιησης, headphone jack, wireless charging, microsd) Οποιαδηποτε συγκριση του oneplus 5t μετο s9 δεν εχει νοημα, το s9 ειναι αισθητα ανωτερο(ασχετα αν το χρειαζεται ο μεσος χρηστης), καταλαβαινω ομως οτι αρκετοι προσπαθουν να αποφυγουν την συγκριση με το s8 που ειναι σε παρομοια χρηματα και να το συγκρινουν με το s9 για να γραψουν ανακριβειες περι διπλων τιμων κλπ. 1
Abudi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 @Heybro Πας να πεις κάτι σωστό από την μία, αλλά κι εσύ όπως πολλοί άλλοι τυφλώνεσαι από την προσωπική σου επιλογή. Το να λες οτι η οθόνη του OnePlus είναι ισάξια του S8 είναι πραγματικά ένα μύθευμα. Το OnePlus έχει το καλύτερο λογισμικό, period. Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ. Αλλά, αν θέλει να τη βάλουμε στην ίδια συζήτηση με τα υπόλοιπα, πρέπει η OnePlus να βγάλει και ένα "6s" που να προσφέρει ό,τι και το S9. Η Apple αγόρασε OLED από την Samsung, ας το κάνει και η OnePlus. Ας βάλει αδιαβροχοποίηση, ας πληρώσει για την κάμερα του Pixel. Και να δούμε και πόσο θα το πουλήσει 2
aleilo03 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Είχαμε τους fanboys της apple τώρα έχουμε τους κινεζοfanboys....
Heybro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Abudi είπε @Heybro Πας να πεις κάτι σωστό από την μία, αλλά κι εσύ όπως πολλοί άλλοι τυφλώνεσαι από την προσωπική σου επιλογή. Το να λες οτι η οθόνη του OnePlus είναι ισάξια του S8 είναι πραγματικά ένα μύθευμα. Το OnePlus έχει το καλύτερο λογισμικό, period. Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ. Αλλά, αν θέλει να τη βάλουμε στην ίδια συζήτηση με τα υπόλοιπα, πρέπει η OnePlus να βγάλει και ένα "6s" που να προσφέρει ό,τι και το S9. Η Apple αγόρασε OLED από την Samsung, ας το κάνει και η OnePlus. Ας βάλει αδιαβροχοποίηση, ας πληρώσει για την κάμερα του Pixel. Και να δούμε και πόσο θα το πουλήσει Optic AMOLED έχει και το 5t δεν είναι ούτε κλασική lcd ούτε ips. Αν τα βάλετε κοντά κοντά θα καταλάβετε ότι αν υπάρχει διαφορά είναι απειρολοελαχιστη. Στην κάμερα ναι. 1 ώρα πριν, aleilo03 είπε Είχαμε τους fanboys της apple τώρα έχουμε τους κινεζοfanboys.... Εγώ ήμουν χρόνια φαν της Samsung. Έχω κινητό της tablet της τηλεόραση της home cinema της. Ακόμα φαν είμαι αλλά το σωστό θα το γράψω. Με τα s8 note 8 κατέστρεψε 2 πολύ καλές σειρές. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η αναλογία.
kirileman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Ακόμα φαν είμαι αλλά το σωστό θα το γράψω. Έτσι, το σωστό να λέγεται.
aleilo03 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Heybro είπε Optic AMOLED έχει και το 5t δεν είναι ούτε κλασική lcd ούτε ips. Αν τα βάλετε κοντά κοντά θα καταλάβετε ότι αν υπάρχει διαφορά είναι απειρολοελαχιστη. Στην κάμερα ναι. Εγώ ήμουν χρόνια φαν της Samsung. Έχω κινητό της tablet της τηλεόραση της home cinema της. Ακόμα φαν είμαι αλλά το σωστό θα το γράψω. Με τα s8 note 8 κατέστρεψε 2 πολύ καλές σειρές. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η αναλογία. Ναι οκ αλλά όχι και να εκθειάζουμε έτσι τους Κινέζους που ξαφνικά μου αρχίσανε να πουλάνε στα 650E+..Αν πουλάγανε στα 250-300 μαξ μαζί σου αλλά χίλιες φορές να δώσω 979 να πάρω samsung που είναι εγγύηση είναι ότι καλύτερο έχει βγει σε κινητή συσκευή μέχρι σήμερα και έχει και το όνομα στην τελική από το να δώσω τόσα για τους Κινέζους.. Παρ'ολα το ποστ μου είχε να κάνει με τον φανατισμό του να αποδείξουμε ότι το δικό μας είναι καλύτερο, μεγαλύτερο και πάει λέγοντας..Δεν είναι ανάγκη να τα ισοπεδώνουμε όλα.. (Κάτοχος Xiaomi Redmi Note 4) 2
Heybro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, aleilo03 είπε Ναι οκ αλλά όχι και να εκθειάζουμε έτσι τους Κινέζους που ξαφνικά μου αρχίσανε να πουλάνε στα 650E+..Αν πουλάγανε στα 250-300 μαξ μαζί σου αλλά χίλιες φορές να δώσω 979 να πάρω samsung που είναι εγγύηση είναι ότι καλύτερο έχει βγει σε κινητή συσκευή μέχρι σήμερα και έχει και το όνομα στην τελική από το να δώσω τόσα για τους Κινέζους.. Παρ'ολα το ποστ μου είχε να κάνει με τον φανατισμό του να αποδείξουμε ότι το δικό μας είναι καλύτερο, μεγαλύτερο και πάει λέγοντας..Δεν είναι ανάγκη να τα ισοπεδώνουμε όλα.. (Κάτοχος Xiaomi Redmi Note 4) Δεν έχω one plus ούτε είχα ποτέ. Έγραψα για πράγματα που ισχύουν. Στα 480 ένα 5t είναι πολύ ανώτερο σε ταχύτητα από το s8+ που έχει αρκετο lag εδώ και εκεί. Δηλαδή θέλεις να σου δώσουν 8gb ram και 128gb χώρου στα 300 ευρώ? Αν είχε αυτά τα χαρακτηριστικά κάποιο Samsung η iPhone θα είχαν 2000.
Virus200 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά με συγχωρείτε αλλά για πιο lag μιλάμε εδώ δεν έχω lag στο s7 edge μου όταν βλέπω ταινία 1080p και ταυτόχρονα βλέπω fb και κάνα browser με το ινσομνια και έχει το s8 lag? 1
slk200gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 S7edge και τωρα note8 lag δεν εχω δει ουτε μια φορα,μαλλον εχει μεινει στην ιστορια απο το παρελθον ,τωρα σε κοντινη τιμη το s8 μα το 5t ουτε συζητηση δεν θα το εκανα και ας ειχε 16 ραμ ειναι τοσα πολλα τα αλλα με αποκορυφωμα την εγγυηση (για cloud και αλλα καλα που εχει η σαμμυ μια αλλη φορα) εδω καμια φορα δεν βγαζουμε ακρη με τις τοπικες αντιπροσωπειες θα βγαλουμε ακρη με τους κινεζους?Παντως θεωρω ατοπημα που η σαμμυ ακολουθει (ευτυχως για λιγο καιρο ) τις τιμες της apple αλλα ακομα χειροτερο που οι κινεζοι ακολοθουν τις τιμες της σαμμυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα