Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Philip Gazis είπε

Στο S8+ είναι όντως ασημί...

Στο μαύρο S8+ δεν είναι μαύρο το πλαίσιο, όπως στο S8?

Ή έχω καταλάβει κάτι λάθος?

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Αραγε αλσγη σπο note8 σε s9+ αξιζει ( το πενακι καλο αλλα δεν το εχω και φετίχ) χωρις ιδισιτερη επιβάρυνση?

Προσωπικη εκτιμηση, οχι δεν αξιζει. Απο κει και περα, αν δε χρησιμοποιεις το πενακι δεν εχει νοημα να εχεις Νοte, οποτε στειλτο.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, slk200gr είπε

Αραγε αλσγη σπο note8 σε s9+ αξιζει ( το πενακι καλο αλλα δεν το εχω και φετίχ) χωρις ιδισιτερη επιβάρυνση?

Και εγω δεν το πολυχρησιμοποιω το πενακι αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να περιμενεις το S10+ που θα εχει το δακτυλικο αποτυπωμα κατω απο την οθονη, οι φετινοι αισθητηρες θα εχουν περασει σε αλλο επιπεδο αξιοπιστιας και αποδοσης και μπορει να υπαρξει και αλλαγη σχεδιασμου.

Αυτο θα κανω εγω.

• Like 1
Δημοσ.

"ΩΩΩΩ η Apple έκανε καλύτερη την οθόνη της Samsung, απο την ίδια τη Samsung, η Shamesung που σκάει μέσα σε αεροπλάνα ποτέ δε θα φτάσει την ποιότητα της Apple ακομα και με τις ίδιες της τις οθ...."

https://www.androidpolice.com/2018/02/28/surprise-displaymate-deems-galaxy-s9s-display-best-ever-seen-gives-excellent-grade/

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papp0us είπε

"ΩΩΩΩ η Apple έκανε καλύτερη την οθόνη της Samsung, απο την ίδια τη Samsung, η Shamesung που σκάει μέσα σε αεροπλάνα ποτέ δε θα φτάσει την ποιότητα της Apple ακομα και με τις ίδιες της τις οθ...."

https://www.androidpolice.com/2018/02/28/surprise-displaymate-deems-galaxy-s9s-display-best-ever-seen-gives-excellent-grade/

κανε προσπαθεια να το πιστεψεις ,τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ,το Χ εφαγε Χ απο πολυ applefan κοσμο για εμας τους υπολοιπους απλα γελαμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, papp0us είπε

Delete

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
19 ώρες πριν, slk200gr είπε

Ειναι παρα πολυ μεγαλη η χασουρα και ελαχιστα αυτα που πραγματικα κερδιζεις(να μου ελεγες για το S8 θα ελεγα ναι).Ηδη το Note εχει πεσει στα 750ευρω και δεν κερδιζεις καν σε καμερα ή μνημη ram.

Αν σε ενδιαφερει το S9+,μονο οταν πεσει σε επιπεδα περιπου S8+ τωρα(γυρω στα 600 δηλαδη)θα αξιζει η αλλαγη

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον το δευτερο αλλα θα εσκαγα αν δεν το εγραφα:P

59 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειναι παρα πολυ μεγαλη η χασουρα και ελαχιστα αυτα που πραγματικα κερδιζεις(να μου ελεγες για το S8 θα ελεγα ναι).Ηδη το Note εχει πεσει στα 750ευρω και δεν κερδιζεις καν σε καμερα ή μνημη ram.

Αν σε ενδιαφερει το S9+,μονο οταν πεσει σε επιπεδα περιπου S8+ τωρα(γυρω στα 600 δηλαδη)θα αξιζει η αλλαγη

απο note 8 σε s 8 ειναι υποβαθμιση ,με κεντριζει το ενδιαφερον το super slow και επειδη εκπιπτω το φπα δεν θα εχω μεγαλη απωλει (περιπου 100-150 ε) γιαυτο και ρωτησα 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, slk200gr είπε

απο note 8 σε s 8 ειναι υποβαθμιση ,με κεντριζει το ενδιαφερον το super slow και επειδη εκπιπτω το φπα δεν θα εχω μεγαλη απωλει (περιπου 100-150 ε) γιαυτο και ρωτησα 

Δεν ειπα να πας απο Note 8 σε S8,ειπα οταν πεσει σε τιμη οπως το S8+τωρα οτι θα αξιζει περισσοτερο. Τωρα αν καταφερεις και δεν εχεις μεγαλη χασουρα προφανως και αξιζει μονο και μονο για την καλυτερη μπαταρια που λογικα θα εχει το S9+ αλλα και λογω του οτι δεν πολυ δουλευεις το πενακι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, slk200gr είπε

Με τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα δεν ειναι και δυσκολο να την πατησεις, αλλα τον αδικησαμε τον papp0us ετσι θα του κανω ενα like για αποζημιωση.

Δημοσ.

Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται..Όλα τα γνωστά καταστήματα διαφημίζουν οτι είναι dual sim όπως και τα σκρουτζομάγαζα εκτός από τα public...Πάω λοιπόν στα public και μου λένε από τη στιγμή που όλα τα άλλα μαγαζιά θα έχουν dual sim θα έχουμε κι εμείς άρα έχει γίνει λάθος στο σάιτ αν και καλύτερα μου λενε μιλήστε με κάποιον από τα κεντρικά...Εκτός από μνμ στο facebook αλλά και μετά από τηλέφωνο μου είπαν οτι αυτοί θα έχουν με μονή sim και δεν είναι λάθος του σάιτ.

Δημοσ.

Έχω τό s7 σχεδόν δύο χρόνια σέ αυτά λοιπόν τά δύο χρόνια μου χάρισε πανέμορφες φωτογραφίες και μία πολύ όμορφη εμπειρία χρήσης.

Πάντα όμως είχα την απορία γιατί τό παλιό μου Nexus 5 τά έκανε όλα ποιο γρήγορα; 

Δυστυχώς πρέπει να αντικρύσω την πραγματικότητα τό κινητό δεν είναι μόνο οθόνη και κάμερα.

Προς τό παρόν αγόρασα το  OnePlus 5t 8/128 και βρήκα την υγειά μου.

Είναι πολλά τα λεφτά και η ram λίγη 4GB τό 2018;ΗΜΑΡΤΟΝ

Όταν αλλάξει πολιτική τιμολόγησης τά ξαναλέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Με s7 edge λιγότερο από 2 χρόνια, πολύ ευχαριστημένος από οθόνη, κάμερα, αισθητική, αλλά ως απόδοση σου δίνει την αίσθηση ότι έχει μικρότερο επεξεργαστή. Λογικά, το s9, με το νέο ταχύτατο soc και τις βελτιώσεις στο software, θα δίνει ένα πολύ βελτιωμένο αποτέλεσμα και φυσικά, ως πακέτο, θα είναι πάλι στην κορυφή του android. Για τους υπόλοιπους που παίρνουν φθηνότερες συσκευές και νομίζουν έκαναν κάποιο φοβερό deal σε σχέση με τα κορόιδα που έσκασαν τα διπλά, υπάρχουν σχετικές παροιμίες στην Ελληνική λαϊκή παράδοση που περιγράφουν ακριβώς την κατάστασή τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...