Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, haHa είπε

Οπως περυσι το s8 εδειξε form factor/σχεδιασμο που θα ακολουθουσαν τα μελλοντικα high-end τηλεφωνα :

ετσι και το s9 φερνει μια σειρα απο χαρακτηριστικα που πιστευω θα ακολουθησουν και θα υλοποιησουν οι περισσοτεροι κατασκευαστες στα μελλοντικα high-end τηλεφωνα :

α) καμερα με μεταβλητό διάφραγμα

β) καμερα με ενδιαμεσο buffer για slow-motion video με 960fps ή 480fps σε 1080p(κατι που νομιζω πρωτοειδαμε στα sony κινητα).

γ)αδιαβροχοποιηση με στερεο ηχεια με θυρα ακουστικων. Το τονιζω αυτο γιατι μιας και φετος εβγαλε και η Sony θυρα ακουστικων,πλεον τα galaxy ειναι τα μονα κινητα αυτη την στιγμη αδιαβροχα,με στερεο ηχεια και θυρα ακουστικων.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ~Joker~ είπε

Σε note 8 με GCam έχω σαφώς καλύτερα αποτελέσματα.. Και σε portrait mode και το hdr+ της main camera.. Μη μιλήσω για video 2k 60fps με zero camera mod..

+1 και απο μενα ,ηθελα να γραψω  και εγω καποια πραγματα αλλα σε καποιες περιπτώσεις ειναι χασιμο χρονου 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, slk200gr είπε

+1 και απο μενα ,ηθελα να γραψω  και εγω καποια πραγματα αλλα σε καποιες περιπτώσεις ειναι χασιμο χρονου 

Καλα κάνεις και δε γράφεις κάποιοι εδω μέσα είναι για γέλια.. Δες αγγελίες μου εχω αλλάξει οτι συσκευή υπάρχει και δεν υπάρχει ανα 3μηνο μαξ.. Έχοντας περάσει απο όλη τη σειρά iPhones ολη τη σειρά Galaxy.. Mate 9/10pro καθώς και one plus 3t και 5t.. Μόνο για iPhone X δε φέρω αποψη... Ααα και πάντα ολα με jailbreak/root και custom roms και mods.. Αλλα εμείς δε ξέρουμε... Περιμένουμε να μας μάθουν..  

Αν ήθελα να παίξω με editing δε θα μιλούσα καν για φωτο κινητού.. Εχω την a6500..  Γελάει ο κόσμος 

Btw έπαιξα κάμποση ωρα με το s9+ σήμερα στο media markt (Μαρούσι) τα έχουν ήδη εκεί.. Πολυ εντυπωσιακή η κάμερα του και το 4k 60fps που εχει.. 

Επεξ/σία από ~Joker~
  • Like 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ~Joker~ είπε

Καλα κάνεις και δε γράφεις κάποιοι εδω μέσα είναι για γέλια.. Δες αγγελίες μου εχω αλλάξει οτι συσκευή υπάρχει και δεν υπάρχει ανα 3μηνο μαξ.. Έχοντας περάσει απο όλη τη σειρά iPhones ολη τη σειρά Galaxy.. Mate 9/10pro καθώς και one plus 3t και 5t.. Μόνο για iPhone X δε φέρω αποψη... Ααα και πάντα ολα με jailbreak/root και custom roms και mods.. Αλλα εμείς δε ξέρουμε... Περιμένουμε να μας μάθουν..  

Αν ήθελα να παίξω με editing δε θα μιλούσα καν για φωτο κινητού.. Εχω την a6500..  Γελάει ο κόσμος 

Btw έπαιξα κάμποση ωρα με το s9+ σήμερα στο media markt (Μαρούσι) τα έχουν ήδη εκεί.. Πολυ εντυπωσιακή η κάμερα του και το 4k 60fps που εχει.. 

Για γελια και για κλαματα ειναι.

Γραφουμε οτι μας κατεβει για ενα κινητο που δεν εχουμε για να ανυψωσουμε την κινεζουρα μας και οταν αυτο δεν πιασει και αρχιζουν και μας κραζουν  φωναζουμε σαν παιδακια του  δημοτικου "mooooods σβηστε τα post γιατι δεν μπορεσα να πεισω κανεναν."

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Για γελια και για κλαματα ειναι.

Γραφουμε οτι μας κατεβει για ενα κινητο που δεν εχουμε για να ανυψωσουμε την κινεζουρα μας και οταν αυτο δεν πιασει και αρχιζουν και μας κραζουν  φωναζουμε σαν παιδακια του  δημοτικου "mooooods σβηστε τα post γιατι δεν μπορεσα να πεισω κανεναν."

φρουραααα,φρουραααα :lol::P:D

Δημοσ.

Απο Note Edge νομιζω αξιζει να παω στο επερχομενο Note 9 με αυτα τα specs καμερας και ισχυος συν το πενακι που δεν μπορω να αποχωριστω. Εν αναμονη λοιπον. 

Δημοσ.

Το ερώτημα που αμέσως προέκυψε στο μυαλό μου είναι το εξής: Τί παραπάνω παίρνεις επιλέγοντας το S9 έναντι του S8 και πόσο το χρειάζεσαι αυτό το παραπάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Abudi είπε

Το ερώτημα που αμέσως προέκυψε στο μυαλό μου είναι το εξής: Τί παραπάνω παίρνεις επιλέγοντας το S9 έναντι του S8 και πόσο το χρειάζεσαι αυτό το παραπάνω;

Οτι συνηθως παιρνεις καθε χρονια με νεα μοντελο κινητου

1) Απο τις μεγαλυτερες αυξησεις σε αποδοση που εχουν υπαρξει απο γενια σε γενια, ειδικα για την εκδοση με τον exynos.

2) καλυτερη καμερα, οπου και εδω βλεπουμε απο τις μεγαλυτερες αλλαγες(variable διαφραγμα και buffer για super slow motion και καλυτερο hdr) που εχουν υπαρξει απο γενια σε γενια

3) λογικα λιγο καλυτερη αυτονομια

Οι αλλαγες στην οθονη ειναι μαλλον μικρες(μιλαμε αλλωστε για ηδη κορυφαια οθονη), απο οτι καταλαβα θα ειναι πιο φωτεινη(20%) και εχει τα πιο πιστα χρωματα. Είναι παντως η καλυτερη οθονη της αγορας.

Ελαχιστα πιο μαζεμενο σασι με ενα απο τα μεγαλυτερο screen-to-body ratio που υπαρχουν, παρολο που ειναι αδιαβοροχο, με microsd, headphone jack, wireless charging.

-----------------------------------------

Ο ανταγωνισμος στο android εχει πολυ δυσκολο εργο με το s9, οποτε θα πρεπει να το χτυπησουν στην τιμη.

α) Το s9 στην Ευρωπη θα εχει με διαφορα τον πιο δυνατο επεξεργαστη, θα ειναι ενδεικτικα γυρω στο 30% δυνατοτερος απο τον snapdragon 845 σε single core performance που ειναι σημαντικο στα κινητα. Με λιγα λογια, ο snapdragon 845 θα φαινεται μιση γενια πισω.

β) Λογικα ουτε και παλι ο ανταγωνισμος θα φθασει την οθονη του s9. Πιστευω πως δεν θα καταφερουν ουτε την οθονη του s8 να ξεπερασουν, οποτε στο θεμα οθονης θα τουλαχιστον ειναι μια γενια πισω.

γ)  Με ελαχιστες εξαιρεσεις(pixel κλπ), ο ανταγωνισμος δεν αναμενεται(ας δουμε βεβαια τι θα βγαλουν) να φθασει την καμερα του s9. Ισως να φθασουν την καμερα του s8, οποτε και σε αυτο το θεμα η πλειονοτητα των κινητων θα ειναι μια γενια πισω.

δ) design και screen-to-body ratio δυσκολα να ξεπεραστει αυτο του s9.

ε) wireless charging, αδιαβροχοποιηση, headphone jack, stereo ηχεια. Το s9 μαζι με τα lg ειναι απο τα ελαχιστα κινητα που εχουν και τα 4 αυτα χαρακτηριστικα, κρατωντας μαλιστα υψηλο screen-to-body ratio χωρις συμβιβασμους στο design(notch κλπ).

Γενικοτερα, τα 3 βασικα σημεια για τα οποια αλλαζει καποιος κινητο ή αναβαθμιζονται σε καθε νεο μοντελου κινητου ειναι:

i) ταχυτερος επεξεργαστης

ii) καλυτερη καμερα

iii) καλυτερη οθονη

και το s9 φαινεται οτι θα εχει το πανω χερι και στα 3 αυτα βασικα σημεια. 

Ο ανταγωνισμος μενει να το χτυπησει σε τιμη και ισως σε αυτονομια.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

@haHa Δε διαφωνώ σε αυτά που έγραψες αλλά έχω την εξής απορία. Συγκρινόμενο με το απερχόμενο S8 (για το οποίο προφανώς θα παίξουν και καλές προσφορές) πόσο "usable" είναι οι βελτιώσεις σε κάμερα και επεξεργαστή (+ αυτονομία) ώστε να δικαιολογήσει κάποιος την δαπάνη; Δε μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω με άλλες συσκευές, θεωρώ το S8 σημαντικά πληρέστερο σε θέμα hardware απ'ότι κυκλοφόρησε πέρυσι. Το θέμα είναι αν οι αναβαθμίσεις που φέρνει το S9 είναι όντως αξιοποιήσιμες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Abudi είπε

@haHa Δε διαφωνώ σε αυτά που έγραψες αλλά έχω την εξής απορία. Συγκρινόμενο με το απερχόμενο S8 (για το οποίο προφανώς θα παίξουν και καλές προσφορές) πόσο "usable" είναι οι βελτιώσεις σε κάμερα και επεξεργαστή (+ αυτονομία) ώστε να δικαιολογήσει κάποιος την δαπάνη; Δε μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω με άλλες συσκευές, θεωρώ το S8 σημαντικά πληρέστερο σε θέμα hardware απ'ότι κυκλοφόρησε πέρυσι. Το θέμα είναι αν οι αναβαθμίσεις που φέρνει το S9 είναι όντως αξιοποιήσιμες

Το αν δικαιολογειται ή οχι η δαπανη εξαρταται απο τα οικονομικα του καθενος, ποσο τον ενδιαφερουν οι αναβαθμισεις κλπ.

Αλλα αυτο ειναι κατι που ισχυει για καθε νεα γενια κινητων που βγαινει και για αυτο η πλεονοτητα του κοσμου δεν αναβαθμιζει απο το απερχομενο μοντελο. Μαλιστα, τα τελευταια χρονια εχει αυξηθει ο χρονος που κραταει ο μεσος κατοχος το κινητο του, ακριβως γιατι ειναι αρκουντως ικανοποιητικα.

Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι:

α) στο s9 με exynos θα δουμε την μεγαλυτερη αυξηση επιδοσεων που εχει υπαρξει απο γενια σε γενια

β) και μαλλον το ιδιο θα ισχυσει και για την καμερα, θα εχει απο τις μεγαλυτερες βελτιωσεις που εχουν υπαρξει απο γενια σε γενια.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Αραγε αλσγη σπο note8 σε s9+ αξιζει ( το πενακι καλο αλλα δεν το εχω και φετίχ) χωρις ιδισιτερη επιβάρυνση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...