AggelosTz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Vasilisxd είπε 4Gb ram ? 4Gb ram ? 4Gb ram ? Σε flagship 900€ του 2018 ? Πω πω ναι ρε συ !! Τουλάχιστον 8 έπρεπε για να μην κολλάει όταν ανοίγει το facebook ..... 2
jimse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, BlueBlade είπε Εδώ θα πούμε τίποτα για την τιμή; Για το design που είναι ακριβώς το ίδιο με το s8; Γιατί για τους ίδιους και αρκετούς ακόμα λόγους είχατε βγάλει την απίστευτη χολή για το Iphone X αλλά και τα αμέσως προηγούμενα κινητά της εταιρίας. Σχετικά με το τηλέφωνο, ευτυχώς που το marketing επικεντρώθηκε στο Business κομμάτι γιατί αλλιώς δεν βλέπω να πούλαγε τίποτα και η αλήθεια είναι ότι για κάποιον επαγγελματία θα ήταν ένα πολύ χρήσιμο τηλέφωνο, ειδικά με το Samsung Dex το οποίο βρίσκω εξαιρετικό και θα ήθελα να το δω και στα Iphone κάποια στιγμή στο μέλλον (αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό). Γελάνε και οι πέτρες.. εδώ κάποιοι λένε για καινοτομία, μάλλον δεν ξέρουν τι είναι καινοτομία και τι μάρκετινκ, κορυφαίο τηλέφωνο το σ9 όπως και το iphoneX λλα για 500 ευρώ όχι για παραπάνω, δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί αυτήν την τιμή. Καλοδεχούμενα βέβαια και τα 2, αλλα θέλω να δώ ποιοι θα τα πάρουν.. λογικά οι περισσότεροι θα είναι αυτοί που προχθές καλιγόνταν για το 1 ευρώ που θα πάρουν αύξηση τα τιμολόγια τις κινητης. 'Άλλο λάθος που προσπαθεί να πλασάρει το σ9 σε σχέση με το σ9+ σαν mid range 2
macboy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 979 είναι λίγα και μετα φωνάζουμε που ανέβασαν όλες οι εταιρείες τηλεφωνίας τα πάγια!
ScorpioX777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, stormrain είπε Σημαντικα τα ηχεια και εχει και κανα δυο ομορφα features, αλλα προσωπικα δεν ειμαι σιγουρος πως τρελαθηκα ιδιαιτερα. Το ιδιο νοιωθω και εγω μαλλον γιατι εχουμε το Note 8. Απο την αλλη ομως αν εχεις το S8 η αναβαθμιση σε S9+ αξιζει 100%(διπλη και ανανεωμενη καμερα, μεγαλυτερη μνημη, stereo ηχεια, θεση δακτυλικου αποτυπωματος κτλ) και σιγουρα θα αγορασω τελος καλοκαιριου του γιου μου το S9+ και θα δωσουμε στον μικρο το S8.
nectons Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Εντάξει... τρελό fail η Samsung τα τελευταία 2 χρόνια... η μια παπαριά πάνω στην άλλη. Σερί...Έπεσε εχτές χειροκρότημα (μούτζες) στην παρουσίαση που πήγε σύννεφο... εκεί που είχαμε εκατομμύρια στις παρουσιάσεις τώρα 300κ και έπεφτε κάθε λεπτό που περνούσε... περίμενε για χειροκροτήματα ο παρουσιαστής αλλά μπα... μόνο ο πιτσιρικάς τους ξεσήκωσε λίγο και αυτό γιατί βάραγε παλαμάκια και τους παρακαλούσε να βαρέσουν και στο κοινό... ΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δεν έχει τίποτε το κινητό για να χτυπήσεις παλαμάκια.. μας δουλεύετε???? Μα δεν πάνε καλά. Τόσο ακριβό επειδή έχει 1.5 φακό (κάτσε να το δούμε και από κοντά γιατί από νούμερα έχουμε πήξει) και για τα ar emojis? Που του messenger του facebook είναι 10 φορές ανώτερα και 3d και ποιο ποιοτικά? 4gb ram με 880 ευρώ? Δηλαδή τι κάνουνε κυνηγάνε να χτυπήσουν την Apple στην βλακεία? Δεν βλέπουν ότι έχει κορεστεί η αγορά και πόσο έχουν πέσει οι πωλήσεις των ακριβών κινητών? Και πανάσχημο... Μετά το S7 edge το χάος για την samsung.. τρελή κατρακύλα... ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ πραγματικά. Κατά τα άλλα ελπίζω να έχουν ισιώσει λίγο τα πράγματα με τους νέους επεξεργαστές και να μην έχει το τρελό λαγκ που έχουν s8/s8+/note8... Για να δούμε... 2
what_if Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 οταν βλεπεις σχολια για τα 4gb ram κ οχι για την τιμη ξερεις ποιος φταιει για την καταντια της αγορας των κινητων 2
merkon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, nectons είπε Και πανάσχημο... Μετά το S7 edge το χάος για την samsung.. τρελή κατρακύλα... ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ πραγματικά. Κατά τα άλλα ελπίζω να έχουν ισιώσει λίγο τα πράγματα με τους νέους επεξεργαστές και να μην έχει το τρελό λαγκ που έχουν s8/s8+/note8... Για να δούμε... Κατά γενική ομολογία το design του S8 / S8+ και ίσως και του Note 8 είναι από τα πιο ωραία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά... Που ακριβώς είδες lag στο Note 8; 8
ScorpioX777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, merkon είπε Κατά γενική ομολογία το design του S8 / S8+ και ίσως και του Note 8 είναι από τα πιο ωραία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά... Που ακριβώς είδες lag στο Note 8; Το ειπε ο Μπαμπης ο σουγιας. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από ScorpioX777 1
panathatube Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, BlueBlade είπε Εδώ θα πούμε τίποτα για την τιμή; Για το design που είναι ακριβώς το ίδιο με το s8; Γιατί για τους ίδιους και αρκετούς ακόμα λόγους είχατε βγάλει την απίστευτη χολή για το Iphone X αλλά και τα αμέσως προηγούμενα κινητά της εταιρίας. Σχετικά με το τηλέφωνο, ευτυχώς που το marketing επικεντρώθηκε στο Business κομμάτι γιατί αλλιώς δεν βλέπω να πούλαγε τίποτα και η αλήθεια είναι ότι για κάποιον επαγγελματία θα ήταν ένα πολύ χρήσιμο τηλέφωνο, ειδικά με το Samsung Dex το οποίο βρίσκω εξαιρετικό και θα ήθελα να το δω και στα Iphone κάποια στιγμή στο μέλλον (αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό). Το iPhone 8 είναι ίδιο με το iPhone 7 που είναι ίδιο με το iPhone 6 που μοιάζει με το iPhone 5 κλπ. Η Samsung άλλαξε ριζικά το σχεδιασμό στις ναυαρχίδες της μόλις πέρυσι! Και κατά τη γνώμη μου ο σχεδιασμός είναι σαφως καλύτερος του iPhone X με το άθλιο σεμεδάκι! Το μόνο fail κατά τη γνώμη μου στο S9 η έλλειψη 6GB, κατά τα άλλα χαίρομαι που το S9 δε μοιάζει με το... S7 με το S9+ να είναι η μόνη φουτουριστική έκδοση! ΥΓ. Σαφώς πληρέστερο του iPhone X και ελαφρώς φθηνότερο. Αυτό έχω να πω για την τιμή. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από panathatube 2
nectons Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Η Samsung προφανώς και δεν βάζει αμφιβόλου ποιότητας ραμ στα τηλέφωνα της ... Βάζει πάντα τις γρηγορότερες ραμ της αγοράς οπότε τα 4 ραμ σε samsung ίσως να συμπεριφέρονται καλύτερα από κάποιο άλλο κινητό με 6... Δεν είναι μόνο η χωριτικοτητα της ραμ ... Αλλά και η ταχύτητα της . Μα δεν μιλάμε για ταχύτητες. Όλες οι συσκευές με 845 θα έχουν την ίδια (και συνήθως μεγαλύτερη) ταχύτητα... Η προσωρινή αποθήκευση μνήμης χρησιμεύει αλλού. Δοκίμασε να βάλεις το Adobe premiere να κάνει render 2-3 εφεδάκια σε 30-60άλεπτο βίντεο να δεις τι όμορφα που θα φάει κόλλημα όταν σε καλέσει κάποιος και φτου και από την αρχή. Ε? Ακριβώς έτσι. Και το διαφημίζει για την καινοτομία στην κάμερα... Καλά κρασά.. 9 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Και οι εφαρμογές/παιχνίδια που γίνονται όλο και πιο μνημοβόρες , πως θα μένουν στην Ram ; Όταν ανοίγεις μερικές μαζί ; Έτσι μπράβο παλικάρι μου. Αλλά αν δεν το κατέχει το σπορ γράφει ότι νάνε γιατί δεν ξέρει πως λειτουργεί η αρχιτεκτονική μιας συσκευής smartphone. 9 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε Για ακόμα μία φορά , μία κακή έκδοση στο μικρό που θα μπουκώσει στα 2 χρόνια . Θα φτάσει περίπου 3gb ram usage στα επόμενα 2 χρόνια και θα μπουκώνει το multitasking , όπως γίνεται τώρα με τις συσκευές που έχουν μείνει στα 2gb. Τα 3gb θα δώσουν κάνα χρόνο ακόμα περιθώριο (Android O) αλλά από το επόμενο θα θες 4. Δεν έμαθε από το λάθος με τη μπαταρία του s8. Κάνει ακριβώς το ίδιο με το s9 + snapdragon 845 , που τραβάει περισσότερο από τον 835. Πάμε σε μισή μέρα αυτονομία , αν δεν κατεβάσεις ανάλυση και φωτεινότητα... Το s9+ είναι μια πλήρης συσκευή. Όσο για την καινοτομία της κάμερας , που όλοι έχουν ξετρελαθεί... Ναι , είναι μία καινοτομία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η απόδοση της (μη επιβεβαιωμένη σε real life) , είναι όση και το hype. Το Pixel2XL απέδειξε ότι το software μπορεί να κάνει τη διαφορά , χωρίς διπλές κάμερες και πολλά πολλά. H εφαρμογή της google camera , είναι ικανή να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα , και να εκμεταλλευτεί πλήρως το φακό. Ενώ μία "μέτρια" κάμερα , κοντράρει στα ίσα της "καλές" με τη χρήση της. βλ Oneplus5/5T . Περιμένω τους tester που είναι πρόθυμοι να rootαρουν (και δυστυχώς να χάσουν την εγγύηση της συσκευής) , για να δω την απόδοση της κάμερας με το software της google σε σύγκριση με αυτό της samsung. Και που να δεις φιλαράκι το oneplus 5T δίχως root δίχως τίποτε με την φιναλ3 του αρνόβα πως τραβάει με το gcam mod ... στέλνει αδιάβαστο και το Pixel/pixel2... 9 ώρες πριν, Drunkard είπε Η κάμερα έχει φακό με μεταβαλλόμενο 1.5 διάφραγμα και σχεδόν 1000 fps που την είδες οτι ειναι ιδια ? Τα 960fps φίλε μου είναι του επεξεργαστή δυνατότητα και όχι της κάμερας. Όλα τα κινητά με 845 θα έχουν 960flp slomo και ελπίζω και 60fps 4k. Όσο για το μεταβαλλόμενο διάφραγμα αν είχε ενδιάμεσα στοπ και ρυθμίσεις (hardware και όχι software) είναι απλώς ακόμη ένα hype και τίποτε άλλο. 3 ώρες πριν, AggelosTz είπε Πω πω ναι ρε συ !! Τουλάχιστον 8 έπρεπε για να μην κολλάει όταν ανοίγει το facebook ..... Διάβασε ποιο πάνω τι έγραψα... 2 λεπτά πριν, merkon είπε Κατά γενική ομολογία το design του S8 / S8+ και ίσως και του Note 8 είναι από τα πιο ωραία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά... Που ακριβώς είδες lag στο Note 8; Όταν έχεις κάνα τρίμηνο Oneplus 5T Και δουλέψεις για 10 λεπτά note8 βλέπεις και παραβλέπεις Όσο για το design είναι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.. σε κάποιος αρέσει η αναλογία οθόνης σε κάποιους όχι. Εγώ για παράδειγμα προτιμώ 18:9 που είναι κάτι ενδιάμεσο. Για τα υπόλοιπα να με συγχωρέσεις αλλά το S7 edge ήταν ποιο όμορφο (στα μάτια μου και στα μάτια πολλών που έχουν πάρει τώρα s8) και ποιο ποιοτικό στο χέρι... Η κύρια ένσταση μου δεν είναι στην συσκευή.. είναι στο κόστος απόκτησής της.. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 880... αν το έβαζε 580 και 680 αντίστοιχα τότε ΪΣΩΣ να του έδινα μια ευκαιρία και να το χτύπαγα να δω αν αξίζει. Αλλά τώρα απλά με το Oneplus και Mimix να καραδοκούν στην γωνία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ που κοιτάζουν και το συμφέρον τους εκτός από την φιγούρα ... 13 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Το ειπε ο Μπαμπης ο σουγιας. έλα ρε σκορπιον
IzAz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Προσωπικά μου έκανε αρνητική εντύπωση που η ανάλυση της οθόνης παρέμεινε ίδια, ενώ ο ανταγωνισμός προχώρησε ήδη σε 4K (βλέπε Sony xperia Premium). Για να είμαι απόλυτα ακριβής περίμενα πως ήδη από το Note8 θα είχε γίνει αυτή η αναβάθμιση στις ναυαρχίδες της Samsung. Από μια τέτοια επένδυση, της τάξης των 700 - 1000 ευρώ, θα είχα προσδοκίες 4ετίας για τη συσκευή που αγοράζω. Τουλάχιστον έτσι λειτουργώ και παραμένω με το Note 3. Στα επόμενα 4 χρόνια θεωρώ πως το συγκεκριμένο feature θα είναι mainstream στα τηλ. και το αντίστοιχο περιεχόμενο θα έχει αυξηθεί σημαντικά. Το 2ο που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι πως η μπαταρία διαρκεί 1 μέρα με το ζόρι ... όσο και fast charge ή wireless charge να υπάρχει, δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορώ όλη τη μέρα με την έννοια στη μπαταρία ... είμαι και της παλιάς γενιάς που θέλω να φτάνει στο 15% η μπαταρία και να κάνω μια πλήρη φόρτιση για να τη συντηρώ όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα ... διορθώστε με αν αυτό πλέον δεν παίζει ρόλο ... Στα θετικά ... επιτέλους stereo και περιμένω τα review για εντυπώσεις ...
slk200gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nectons είπε Κατά τα άλλα ελπίζω να έχουν ισιώσει λίγο τα πράγματα με τους νέους επεξεργαστές και να μην έχει το τρελό λαγκ που έχουν s8/s8+/note8... Για να δούμε... 4 μηνες εχω το note8 ,λαγκ με την καμια οτι και να κανεις
neogeo1982 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, notist είπε Πολύ ωραίο τηλέφωνο και κάτω από το όριο των 1000 ευρώ. Μου ήρθαν e mail από τους μεγάλους για προ παραγγελία δίνοντας πίσω το παλιό σου κινητό και με έκπτωση έως 500 λέει ευρώ. Γνωρίζουμε τι εννοεί ο ποιητής? σαν να πουλάς το αμάξι σου σε Μάντρα μισή τιμή αντί να το πουλήσεις μόνος σου. για κοροϊδα ψάχνουν φίλε μην τσιμπάς καλύτερα πας μόνος σου το πουλάς το κινητό σου και θα βγεις σίγουρα πιο πολύ κερδισμένος από το να ασχοληθείς με αυτούς.
verosthess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Τρεχατε κόσμε s8+ 2018 (s9+) στα 980 ευρώ!!! Πόσο κορόιδα είμαστε τελικά? Σου λένε πούλα το s8+ 500 ευρώ και βάλε αλλα τόσα να στο δώσουμε σαν s9+ !!!! 1
slk200gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, verosthess είπε Τρεχατε κόσμε s8+ 2018 (s9+) στα 980 ευρώ!!! Πόσο κορόιδα είμαστε τελικά? Σου λένε πούλα το s8+ 500 ευρώ και βάλε αλλα τόσα να στο δώσουμε σαν s9+ !!!! 450 για το s8 και 500 για το note 8 ,ρωτησα πρωι πρωι απο περιεργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα