Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μολις ανοιγα το pc μου εκανε ενα ηχο συνεχομενο(μπιπ) και εδειχνε μαυρη οθονη. Τον ανοιξα εβγαλα τη ψυκτρα και ειχε ξεραθει τελειως η παστα πανω στον επεξεργαστη και εβαλα καινουργια, μολις το ξανανοιξα σταματησε το μπιπ αλλα εχει παλι μαυρη οθονη. Επισης το τροφοδοτικο μου κανει τρομερο θορυβο. Help

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λες το τροφοδοτικό κάνει τρομερό θόρυβο? Συνέβαινε και πριν τους ήχους και την αλλαγή ψύκτρας ή μετά? Βγάλε και ξαναβάλε τις μνήμες. Αν πάλι δεν δουλέψει, κλείσε το τροφοδοτικό, πάτα μερικές φορές το κουμπί του κουτιού που ανάβεις το pc για να αποφορτιστούν οι πυκνωτές, άνοιξε πάλι το τροφοδοτικό και μετά το pc. Επίσης, τσέκαρε αν έχει κουνηθεί η gpu, το καλώδιο τροφοδοσίας της ή το καλώδιο της οθόνης.

Είσαι σίγουρος πως δεν στράβωσες κανένα pin του επεξεργαστή όταν έβγαλες τη ψύκτρα?

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.

το τροφδοτικο εκανε θορυβο και με τον καιρο γινοταν ολο και πιο εντονος και τελευταια ηταν παρα πολυ δυνατος.

Δημοσ.
Στις 25/2/2018 στις 9:54 ΜΜ, Srautas είπε

Καλησπερα, μολις ανοιγα το pc μου εκανε ενα ηχο συνεχομενο(μπιπ) και εδειχνε μαυρη οθονη. Τον ανοιξα εβγαλα τη ψυκτρα και ειχε ξεραθει τελειως η παστα πανω στον επεξεργαστη και εβαλα καινουργια, μολις το ξανανοιξα σταματησε το μπιπ αλλα εχει παλι μαυρη οθονη. Επισης το τροφοδοτικο μου κανει τρομερο θορυβο. Help

Μήπως να πάρεις άλλο...?

Γράψε αν θες τι hardware έχεις.

Δημοσ.
Στις 25/2/2018 στις 9:54 ΜΜ, Srautas είπε

Τα μπιπ ειναι ειτε καρτα γραφικων ειτε ram.

Αλλαξε θεσεις στις ραμ,δοκιμασε τες και μια μια και πες μας τι εγινε.

Δημοσ.

Αλλαξα θεσεις στις ram και δεν αλλαξε κατι. Το συστημα μου ειναι 

CPU: Intel Core 2 Duo Processor E4500
RAM:  PC2-3500 DDR2
Motherboard: GA-946GMX-S2
Graphics: GeForce 8500 GT
Storage: Seagate BarraCuda 7200.10 ST3250410AS 250GB 
Τροφοδοτικό: LPK9 450W 

Επισης  στη ψυκτρα εχουν στραβωσει τα πλαστικα εκει που κουμπωνει οποτε θελω σιγουρα καινουργια. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Srautas είπε

Αλλαξα θεσεις στις ram και δεν αλλαξε κατι. Το συστημα μου ειναι 

CPU: Intel Core 2 Duo Processor E4500
RAM:  PC2-3500 DDR2
Motherboard: GA-946GMX-S2
Graphics: GeForce 8500 GT
Storage: Seagate BarraCuda 7200.10 ST3250410AS 250GB 
Τροφοδοτικό: LPK9 450W 

Επισης  στη ψυκτρα εχουν στραβωσει τα πλαστικα εκει που κουμπωνει οποτε θελω σιγουρα καινουργια. 

Ώπα, έχουν στραβώσει; Μήπως έχουν σπάσει πάνω από τη μητρική πλακέτα; Μια μνήμη ram έχεις;

Δημοσ.

2 μνημες ram εχω, εχουν στραβωσει τελειως τα πλαστικα για να κουμπωσω τη ψυκτρα δεν μπορω να τη βαλω παλι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Srautas είπε

2 μνημες ram εχω, εχουν στραβωσει τελειως τα πλαστικα για να κουμπωσω τη ψυκτρα δεν μπορω να τη βαλω παλι.

Οπότε; Θα πρότεινα να λύσεις αυτό το πρόβλημα πρώτα και μετά να αλλάξεις θέση στα dimmάκια πάνω στη μητρική σου εναλλάξ τις μνήμες, μόνες τους...

Δημοσ.

Δοκίμασες άλλη οθόνη;

Δοκίμασε όπως σου είπαν άλλες θέσεις για RAM και τσέκαρε την κάρτα γραφικών. Τροφοδοτικό αν δεις ότι είναι έτοιμο να κλατάρει, άλλαξε το γιατί τα τροφοδοτικά πρέπει να τα προσέχουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...