Srautas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα, μολις ανοιγα το pc μου εκανε ενα ηχο συνεχομενο(μπιπ) και εδειχνε μαυρη οθονη. Τον ανοιξα εβγαλα τη ψυκτρα και ειχε ξεραθει τελειως η παστα πανω στον επεξεργαστη και εβαλα καινουργια, μολις το ξανανοιξα σταματησε το μπιπ αλλα εχει παλι μαυρη οθονη. Επισης το τροφοδοτικο μου κανει τρομερο θορυβο. Help
Undertaker25 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν λες το τροφοδοτικό κάνει τρομερό θόρυβο? Συνέβαινε και πριν τους ήχους και την αλλαγή ψύκτρας ή μετά? Βγάλε και ξαναβάλε τις μνήμες. Αν πάλι δεν δουλέψει, κλείσε το τροφοδοτικό, πάτα μερικές φορές το κουμπί του κουτιού που ανάβεις το pc για να αποφορτιστούν οι πυκνωτές, άνοιξε πάλι το τροφοδοτικό και μετά το pc. Επίσης, τσέκαρε αν έχει κουνηθεί η gpu, το καλώδιο τροφοδοσίας της ή το καλώδιο της οθόνης. Είσαι σίγουρος πως δεν στράβωσες κανένα pin του επεξεργαστή όταν έβγαλες τη ψύκτρα? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Undertaker25
Srautas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 το τροφδοτικο εκανε θορυβο και με τον καιρο γινοταν ολο και πιο εντονος και τελευταια ηταν παρα πολυ δυνατος.
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 25/2/2018 στις 9:54 ΜΜ, Srautas είπε Καλησπερα, μολις ανοιγα το pc μου εκανε ενα ηχο συνεχομενο(μπιπ) και εδειχνε μαυρη οθονη. Τον ανοιξα εβγαλα τη ψυκτρα και ειχε ξεραθει τελειως η παστα πανω στον επεξεργαστη και εβαλα καινουργια, μολις το ξανανοιξα σταματησε το μπιπ αλλα εχει παλι μαυρη οθονη. Επισης το τροφοδοτικο μου κανει τρομερο θορυβο. Help Μήπως να πάρεις άλλο...? Γράψε αν θες τι hardware έχεις.
webparts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Στις 25/2/2018 στις 9:54 ΜΜ, Srautas είπε Καλησπερα, μολις ανοιγα το pc μου εκανε ενα ηχο συνεχομενο(μπιπ) και εδειχνε μαυρη οθονη. Τον ανοιξα εβγαλα τη ψυκτρα και ειχε ξεραθει τελειως η παστα πανω στον επεξεργαστη και εβαλα καινουργια, μολις το ξανανοιξα σταματησε το μπιπ αλλα εχει παλι μαυρη οθονη. Επισης το τροφοδοτικο μου κανει τρομερο θορυβο. Help Τα μπιπ ειναι ειτε καρτα γραφικων ειτε ram. Αλλαξε θεσεις στις ραμ,δοκιμασε τες και μια μια και πες μας τι εγινε.
Srautas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Αλλαξα θεσεις στις ram και δεν αλλαξε κατι. Το συστημα μου ειναι CPU: Intel Core 2 Duo Processor E4500 RAM: PC2-3500 DDR2 Motherboard: GA-946GMX-S2 Graphics: GeForce 8500 GT Storage: Seagate BarraCuda 7200.10 ST3250410AS 250GB Τροφοδοτικό: LPK9 450W Επισης στη ψυκτρα εχουν στραβωσει τα πλαστικα εκει που κουμπωνει οποτε θελω σιγουρα καινουργια.
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, Srautas είπε Αλλαξα θεσεις στις ram και δεν αλλαξε κατι. Το συστημα μου ειναι CPU: Intel Core 2 Duo Processor E4500 RAM: PC2-3500 DDR2 Motherboard: GA-946GMX-S2 Graphics: GeForce 8500 GT Storage: Seagate BarraCuda 7200.10 ST3250410AS 250GB Τροφοδοτικό: LPK9 450W Επισης στη ψυκτρα εχουν στραβωσει τα πλαστικα εκει που κουμπωνει οποτε θελω σιγουρα καινουργια. Ώπα, έχουν στραβώσει; Μήπως έχουν σπάσει πάνω από τη μητρική πλακέτα; Μια μνήμη ram έχεις;
Srautas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 μνημες ram εχω, εχουν στραβωσει τελειως τα πλαστικα για να κουμπωσω τη ψυκτρα δεν μπορω να τη βαλω παλι.
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Srautas είπε 2 μνημες ram εχω, εχουν στραβωσει τελειως τα πλαστικα για να κουμπωσω τη ψυκτρα δεν μπορω να τη βαλω παλι. Οπότε; Θα πρότεινα να λύσεις αυτό το πρόβλημα πρώτα και μετά να αλλάξεις θέση στα dimmάκια πάνω στη μητρική σου εναλλάξ τις μνήμες, μόνες τους...
Srautas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μπορεις να μου προτεινεις μια ψυκτρα ; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από Srautas
kormos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, Srautas είπε μπορεις να μου προτεινεις μια ψυκτρα ; Για Socket 775 δεν έχεις και πολλές επιλογές.... Δες τη φθηνότερη
Adanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασες άλλη οθόνη; Δοκίμασε όπως σου είπαν άλλες θέσεις για RAM και τσέκαρε την κάρτα γραφικών. Τροφοδοτικό αν δεις ότι είναι έτοιμο να κλατάρει, άλλαξε το γιατί τα τροφοδοτικά πρέπει να τα προσέχουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα