Shadowjump Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, radiohead είπε και στα ίδια λεφτά με την του τίτλου, μία noname με pre order https://www.amazon.de/dp/B003CPSFCU?smid=A3JWKAKR8XB7XF&linkCode=df0&creative=22498&creativeASIN=B003CPSFCU&childASIN=B003CPSFCU&tag=geizhalspre03-21 Δεν ειναι no name η Manli. Απλα δεν φερνει Ελλαδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Shadowjump είπε Δεν ειναι no name η Manli. Απλα δεν φερνει Ελλαδα. kfa manli powercolor για τον Έλληνα noname είναι
Alphaleader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Αν το προιον το πουλαει το ιδιο το Amazon, η μαρκα πρεπει να ειναι το τελευταιο που σας απασχολει. Η εγγυηση ειναι απολυτως κορυφαια.
anifiend Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01M7SEFS4/ Κάπου 360€ η 6gb. Για τα τωρινά δεδομένα καλά είναι. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από anifiend
xirosiman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε επικοινωνια μου με το ιταλικο αμαζον, εστειλαν κ αυτοι αιτημα ακυρωσης κ μου ειπαν να μην ανησυχω κ οτι με καλυπτει το αμαζον σε οτιδηποτε. Ακομη κ αν ο πωλητης δεν ειναι το ιδιο το αμαζον. Επισης για να γινει η χρεωση κ να ολοκληρωθει πρεπει ο πωλητης να στειλει το αντικειμενο. Κ ακομη κ να το στειλει κ να ερθει κατι αλλο απο αυτο π αγορασες η αμαζον καλυπτει τον αγοραστη. Επισης αν δν λαβεις το προιον , και εχει σταλει απο τον πωλητη κ εχει λαβει τα χρηματα, ανοιγεις claim και παιρνεις τα λεφτα σου πισω. Αυτα μου ειπαν στο chat. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από xirosiman 2
Leon90 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Dantε είπε Απλα πλεον οτι "προσφορα" ανεβαινει,σπανια παραλαμβανει καποιος... Εχω αγορασει και εγω παλια σε αρκετα καλες τιμες,αλλα μιλαω τωρα με τις τιμες εκει που βρισκονται. Καλά, κάτι προιόντα που βγαίνουν σε προσφορά και που έχουν πολύ μεγάλη έκπτωση (λόγω λάθους καταχώρησης κλπ) , είναι αναμενόμενο ότι δεν θα τα παραλάβεις, ειδικά εάν δεν είσαι απο τους πολύ πρώτους που θα τα αγοράσουν αλλά και να είσαι , δεν είναι σίγουρο ότι θα τα στείλουν. Επίσης, κάποια άλλα προιόντα που βγαίνουν σε προσφορά ως προπαραγγελίες και που έχουν αρκετές μέρες - αρκετούς μήνες αναμονής, μπορεί και με αυτά να χαλάσει η δουλειά στο τέλος και έτσι να "φάς" άδικα την αναμονή. Πάντως , βλέπω στην εξέλιξη τιμής του "σκρουτζ" ότι πρίν ένα μήνα περίπου , κάποια καταστήματα την πουλούσαν την συγκεκριμένη κάρτα στα 250 Ευρώ. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Leon90
Aias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 17 hours ago, Damachi said: Θα περιμενω μοντελο με 6 Gb και 199 οσο έκανε Σε γειτονικο forum παντως λενε οτι τα πραγματα θα πανε ακομα χειροτερα
dterzakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από το αμερικάνικο amazon και με προπαραγγελία για 1/3 η Zotac 1060 3Gb mini στα 305$ -> ~250 ευρώ: https://www.amazon.com/ZOTAC-GeForce-Compact-Graphics-ZT-P10610A-10L/dp/B01KKJAJM4/ref=lp_284822_1_23?s=pc&ie=UTF8&qid=1519658554&sr=1-23 Μέχρι να το γράψω, η τιμή ανέβηκε. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από dterzakis 1
xirosiman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον, εν τελει η παραγγελια μου ακυρωθηκε αφου ουτε ο πωλητης απαντησε σε καποιο απο τα μαιλ μου αλλα ουτε κ εσταλει το αντικειμενο οπως θα επρεπε την ωρα π θα επρεπε. Μπηκε στη μεση το αμαζον, αφου με claim μου μεσω του live support στα ιταλικα (thanks google translate! ) και ακυρωθηκε μια κ καλη η παραγγελια. Βεβαια τα λεφτα ειναι δεσμευμενα ολο αυτο το διαστημα οποτε κ θα επιστραφουν τις επομενες μερες. Δεν ηταν ασχημη η προσφορα κατα τ αλλα.. παρολο π ο πωλητης ηταν yolo, ευτυχως το αμαζον καλυπτει οτι γινεται στην πλατφορμα του.. τελος καλο ολα καλα.. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από xirosiman 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα