cabdik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 τα ηχεια που σου προτεινα απο πανω τα κοιταξες καθολου......??? θεωρω, οτι τα οβαλ γενικοτερα, αποδιδουν καλυτερο μπασσο, αν και αυτο ειναι σχετικο και με ποσο χαμηλα μπορει να κατεβει καποιο ηχειο. αυτα που λες εσυ ξεκινανε απo 65-68ΗΖ, ενω αυτο που σου προτεινα εγω, ξεκινα απο 30ΗΖ....!!! τα ηχεια χρησιμοποιουν τον χωρο του πορτ μπαγκαζ, σαν κουτι. αυτο σημαινει ομως, οτι οσο μεγαλυτερος ο χωρος αποσκευων, τοσο δυσκολευονται τα ηχεια να αποδωσουν σωστα. το καθε ηχειο θελει καποια συγεκριμενα λιτρα χωρου για να αποδωσει σωστα. αρα οσο μεγαλυτερη η επιφανεια του ηχειου, τοσο καλυτερα..!!! και το οβαλ εχει μεγαλυτερη επιφανεια απο τα στρογγυλα...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Almeran16 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ειδα τα Kenwood που προτεινεις και μαλιστα ειναι σε καλη τιμη, απλα ο ηχοσυστημαρας εχει τα alpine και δεν τα φερνει αυτα που λες τον ρωτησα. Αν του τα παω εγω θελει κανενα 20αρικο παραπανω να τα τοποθετησει, αλλα αν κατεβαινουν χαμηλα και αξιζουν να τα αγορασω και να του τα παω να τα βαλει, τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarasch Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 μιας και βρηκα αυτο το θεμα ας απαντησει οποιος εχει ορεξη! εχω:blaupunkt gta480 850w max 4x75rms vibe pulse69 εταζερα (οβαλ) 300w max 100w rms pioneer ts g1712i 6.5'' 35w rms sub ground zero gztb 300br 400w rms πηγη pionner DEH x2900UI στην πηγη εχω τα 6.5 αρια στον ενισχυτη στα rear το sub γεφυρωμενο που βγαζει καπου στα 225w rms και στα front ενα οβαλ σε καθε καναλι L R τωρα σκεφτομαι να αλλαξω τα 6.5αρια σε mtx rtx 658 200w max 100w rms το καθενα.. φανταζομαι ειναι αναγκαιο να μπουν στον ενισχυτη.. τα οβαλ ομως γραφουν min input 50w rms.. αρα? δε μπορω να τα συνδεσω στην πηγη? σε ενα καναλι του ενισχυτη να τα συνδεσω σε σειρα ωστε να μεινουμε στα 4Ω? τα mtx ειναι στα 8ohm οποτε μπορω να τα βαλω στο ενα καναλι αφου η αντισταση θα πεσει στα 4Ω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Αν κατάλαβα καλά... Αν βάλεις τα 2 mtx παράλληλα σε ένα κανάλι του ενισχυτή ναι θα είναι 4 ohm. Αν τα βάλεις στην σειρά θα πάνε 16 ohm. Στο άλλο κανάλι του ενισχυτή τι θα βάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarasch Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 σωστα... στο αλλο καναλι θα βαλω τα οβαλ που ειναι 4Ω εκαστο.. απ οσο ειδα ο ενισχυτης μου παιζει και στα 2Ω οποτε θα μπουν κ αυτα παραλληλα... παιζει ρολο τωρα το οτι θα εχει διαφορετικη αντισταση απο καναλι σε καναλι η ειναι μεμονωμενα και δεν επηρεαζονται? δηλαδη συνοπτικα rear L&R subwoofer 4Ω brigded και front L mtx 2x8Ω =4Ω + front R vibe 2x4Ω =2Ω προς το παρων θα παρω το ενα mtx για δοκιμη.. αν συνδεσω παραλληλα με το ενα οβαλ ποσο θα παει η αντισταση? 8+4Ω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να σε πω την αλήθεια δεν ξέρω ποσά ohm θα βγουν,αν και νομίζω 6 ohm αν τα βάλεις παράλληλα τα vibe και mtx στοιένα κανάλι και το ίδιο στο άλλο. Έχει στο νετ οδηγίες. Το σίγουρο είναι ότι είναι μπακαλίστικες λύσεις αυτά,και πιο πολύ θα χάσεις ως προς την απόδοση. Καλύτερη λύση είναι ο 5 κάναλος ενισχυτής. Σε αυτή την κατηγορία λεφτών βρίσκεις πολλούς του κιλού. Ακόμα καλύτερα να μαζέψεις λεφτά σιγά σιγά και να πάρεις κάτι καλό με βάση την ποιότητα. Αυτά τα μηχανήματα μόνο φασαρία στο αμάξι θα κάνουν. Τα mtx είναι χάρτινα ηχεία αν δεν κάνω λάθος. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από palawiaris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα