Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψαχνω ενα  προγραμμα  για αλλαγη εμφανισης εικονιδιον . το μενου να εινε  πιο ομορφο.. γενικως σαν  σχεδιασμος να φαινοντε ολα  πιο ομορφα ,, το backgroynd και ολα τα σχετικα

πιο προγραμμα εινε το καλυτερο για ολα αυτα?? για  κινητα android?

πιο εινε το καλυτερο software?

Επεξ/σία από captain gold
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να βάλεις κάποιον launcher  και μετά μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια με κάποιο icon pack  του Google play. Διαφορετικά κατέβασε κάποιο έτοιμο θέμα από την εφαρμογή που έχει η συσκευή σου για να κατεβάζεις πράγματα. Εγώ που έχω Samsung ας πούμε έχω το store της Samsung. 

Δοκίμασε να κατεβάσεις τον Nova launcher (free) για αρχή για να δεις αν σου κάνει κ αν σου αρέσει. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Αν τον κατεβάσεις θέλει και την εφαρμογή tesla unread για να σου δείχνει αν θες πάνω από τα εικονίδια το αριθμητικό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων. Δηλαδή πάνω από το viber θα σου δείχνει για παράδειγμα (2) 

1 λεπτό πριν, captain gold είπε

βασικα δεν μου αρεσει  δεν  υπαρχει  καποιος αλλος?

Υπάρχουν πολλοί!! Γράψε στο Google play "" launcher" και θα σου βγάλει. Δοκίμασε μερικούς και κράτα όποιον σου κάνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράψε στο play store launcher for android

Εκεί θα βρεις όποιων σου αρέσει.

Αρκεί να κάνει αυτό που θες.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Δεν υπάρχει "καλυτερος" γιατί ειναι πάρα πολλοι και καλυπτιυν διαφορετικές αναγκες και εχουν διαφορετικές απαιτήσεις.

Κάνε αυτο που σου ειπε ο saruman, δες βιντεάκια στο youtube, δοκιμασε κάποιους και θα καταλαβεις ποιος ειναι ο καλύτερος για σενα.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, isay είπε

Δεν υπάρχει "καλυτερος" γιατί ειναι πάρα πολλοι και καλυπτιυν διαφορετικές αναγκες και εχουν διαφορετικές απαιτήσεις.

Κάνε αυτο που σου ειπε ο saruman, δες βιντεάκια στο youtube, δοκιμασε κάποιους και θα καταλαβεις ποιος ειναι ο καλύτερος για σενα.

Αυτό ακριβώς! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...