captain gold Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ψαχνω ενα προγραμμα για αλλαγη εμφανισης εικονιδιον . το μενου να εινε πιο ομορφο.. γενικως σαν σχεδιασμος να φαινοντε ολα πιο ομορφα ,, το backgroynd και ολα τα σχετικα πιο προγραμμα εινε το καλυτερο για ολα αυτα?? για κινητα android? πιο εινε το καλυτερο software? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από captain gold
lek88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να βάλεις κάποιον launcher και μετά μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια με κάποιο icon pack του Google play. Διαφορετικά κατέβασε κάποιο έτοιμο θέμα από την εφαρμογή που έχει η συσκευή σου για να κατεβάζεις πράγματα. Εγώ που έχω Samsung ας πούμε έχω το store της Samsung. Δοκίμασε να κατεβάσεις τον Nova launcher (free) για αρχή για να δεις αν σου κάνει κ αν σου αρέσει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από lek88
captain gold Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 πιος εινε ο καλυτερος launcher?
captain gold Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 βασικα δεν μου αρεσει δεν υπαρχει καποιος αλλος?
lek88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Αν τον κατεβάσεις θέλει και την εφαρμογή tesla unread για να σου δείχνει αν θες πάνω από τα εικονίδια το αριθμητικό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων. Δηλαδή πάνω από το viber θα σου δείχνει για παράδειγμα (2) 1 λεπτό πριν, captain gold είπε βασικα δεν μου αρεσει δεν υπαρχει καποιος αλλος? Υπάρχουν πολλοί!! Γράψε στο Google play "" launcher" και θα σου βγάλει. Δοκίμασε μερικούς και κράτα όποιον σου κάνει.
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γράψε στο play store launcher for android Εκεί θα βρεις όποιων σου αρέσει. Αρκεί να κάνει αυτό που θες. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
captain gold Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 πιος εινε ο καλυτερος launcher? αυτο ρωταω
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δεν υπάρχει "καλυτερος" γιατί ειναι πάρα πολλοι και καλυπτιυν διαφορετικές αναγκες και εχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Κάνε αυτο που σου ειπε ο saruman, δες βιντεάκια στο youtube, δοκιμασε κάποιους και θα καταλαβεις ποιος ειναι ο καλύτερος για σενα. 1
lek88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, isay είπε Δεν υπάρχει "καλυτερος" γιατί ειναι πάρα πολλοι και καλυπτιυν διαφορετικές αναγκες και εχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Κάνε αυτο που σου ειπε ο saruman, δες βιντεάκια στο youtube, δοκιμασε κάποιους και θα καταλαβεις ποιος ειναι ο καλύτερος για σενα. Αυτό ακριβώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα