Προς το περιεχόμενο

Tv Tuner + Γείωση

FireFoxGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την PlayTV Pro (αυτή που είναι μαζί με το FM-άσχετο) και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα σε σχέση με την εικόνα .. τα κανάλια δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου (χρησιμοποιώ το πρόγραμμα που έχει μέσα στο cd με τους drivers γιατί είναι το μόνο που ΠΙΑΝΕΙ ΕΣΤΩ τα περισσότερα κανάλια! (το πως τα πιάνει άλλη υπόθεση). Δοκίμασα το DScaler , το οποίο όσα κανάλια πιάνει τα πιάνει καλά, αλλά τελευταία πιάνει 3 κανάλια μόνο ( πριν λίγο καιρό έπιανε περισσότερα τι έπαθε δεν ξέρω..).

Είχα διαβάσει κάπου ότι είναι απαραίτητη η ύπαρξη γείωσης... γνωρίζει κανείς τίποτα ; Υπόψιν, αν δεν το καταλάβατε ακόμα οτι δεν έχω γείωση στο δωμάτιο..

Καλά, δεν το συζητώ η μη ύπαρξη γείωσης είναι σκέτος πονοκέφαλος.. όπου και να πιάσεις το pc σε χτυπάει το ρεύμα. . .

τέσπα..

Δημοσ.

Ola ta tvtuner theloun kentriki keraia gia na apodosoun me dinato sima. I kalliteri lisi einai na pas na agorasis enan exoteriko enisxiti simatos (giro sta 15 euro prepei na exoun) apo katastima ilektronikon.

crAss

Δημοσ.

Ναι, της PixelView είναι.. στα XP τα έχω και κυρίως χρησιμοποιώ το πρόγραμμα που είναι μέσα στο cd με τους drivers.. το PixelView Station V5.23 TV . Βέβαια, έχω βάλει και άλλα προγράμματα αλλά είναι το μόνο που πιάνει περισσότερα κανάλια..

Crass δουλεύω με κεντρική κεραία , έχω τραβήξει ένα καλώδιο απο την τηλεόραση (με ένα Τ χωρίζει το σήμα) και το σύνδεσα στο pc.. στην τηλεόραση όλα καλά αλλα στο pc ... δύσκολα..

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις χώρα BELGIUM και PAL-BG . To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και έτσι παίζει μια χαρά, με άλλο πρόγραμμα βέβαια (windvr3).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...