ForThwWin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους εχω το εξης προβλημα: ειμαι κατοχος redmi note 4 κι μετα απο την αναβαθμιση του λειτουργικου σε miui 9 η συσκευη κολλαει απιστευτα με πολλες επανακιννησεις, θα ήθελα να μου προτεινεται εναν ασφαλη οδηγο(εγω δεν εχω βρει κατι αναλυτικο) που να δειχνει πως να γυρισω στο miui 8 ή ακομα καλυτερα σε μια stock εκδοση του android!! ευχαριστω!
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Εχουν περασει απο τα χερια μου τρια note4 και στα δυο τα πήγα απο miui 8 σε miui 9. Σε όλες τις περιπτώσεις με το miui 9 ήταν πολύ καλυτερα και σταθερα. Θα σου προτεινα λοιπον να κάνεις κάτι απο τα παρακάτω: Αν εχεις sd card, βγαλε την, κανε επανεκκινηση και δες για λιγες ωρες τη συμπεριφορα του κινητου. Μου εχει τυχει προβληματική (ή πολύ αργή micro sd) που γονατιζε το κινητό (μιλώ για αλλο κινητο, οχι note4) Πάρε bakcup των δεδομένων σου και κανε factory reset το κινητό σου, με πλήρες wipe. Τα updates αναμεσα σε "μακρινές" εκδόσεις rom, εχουν θεματα και πρεπει να γινεται clean Αν ακόμα θες να επιστρέψεις σε miui 8, πάρε backup των κινητών σου και πέρασε κάποια απο τις παλιοτερες rom (older versions) που θα βρεις στο επισημο site http://en.miui.com/download-309.html Προσεχε μονο να διαλεξεις σωστή rom για το κινητό
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Εχουν περασει απο τα χερια μου τρια note4 και στα δυο τα πήγα απο miui 8 σε miui 9. Σε όλες τις περιπτώσεις με το miui 9 ήταν πολύ καλυτερα και σταθερα. Θα σου προτεινα λοιπον να κάνεις κάτι απο τα παρακάτω: Αν εχεις sd card, βγαλε την, κανε επανεκκινηση και δες για λιγες ωρες τη συμπεριφορα του κινητου. Μου εχει τυχει προβληματική (ή πολύ αργή micro sd) που γονατιζε το κινητό (μιλώ για αλλο κινητο, οχι note4) Πάρε bakcup των δεδομένων σου και κανε factory reset το κινητό σου, με πλήρες wipe. Τα updates αναμεσα σε "μακρινές" εκδόσεις rom, εχουν θεματα και πρεπει να γινεται clean Αν ακόμα θες να επιστρέψεις σε miui 8, πάρε backup των κινητών σου και πέρασε κάποια απο τις παλιοτερες rom (older versions) που θα βρεις στο επισημο site http://en.miui.com/download-309.html Προσεχε μονο να διαλεξεις σωστή rom για το κινητό Εγώ πάντως που έχω και τρία δεν μου έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. 8 ώρες πριν, ForThwWin είπε Καλησπέρα σε όλους εχω το εξης προβλημα: ειμαι κατοχος redmi note 4 κι μετα απο την αναβαθμιση του λειτουργικου σε miui 9 η συσκευη κολλαει απιστευτα με πολλες επανακιννησεις, θα ήθελα να μου προτεινεται εναν ασφαλη οδηγο(εγω δεν εχω βρει κατι αναλυτικο) που να δειχνει πως να γυρισω στο miui 8 ή ακομα καλυτερα σε μια stock εκδοση του android!! ευχαριστω! Λοιπόν κάνε αυτα που σου είπε ο isay Μετα αν θες με αυτόν τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-Ελληνικός-οδηγός-Flash-Official-Rom-με-το-Mi-PC-Suite-για-όλα-τα-Xiaomi-ακόμα-κα/ και το link που σου έδωσε για την rom γυρνάς πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα