nakos013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 απο καρτα γραφικων!!λες να παιζει ρολο αυτο εχω και αλλη να βαλω πανω αν ειναι!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Αγορίνα το πιθανότερο είναι να φταίει το καλώδιο. Βγάλε την κάρτα μπές απο ενσωματωμένα και με vga θα δείς οτι θα μπεί! ή dvi ή vga καλώδιο άν έχει το monitor σου
CsIns Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Το 3ο άστο καλύτερα αν δεν είσαι σίγουρος και δεν έχεις 2ρο άτομο. Στην ουσία σου λέει κάτω από την 24 πινη φύσα της μητρικής που είναι τα 2 BIOS chips να βραχυκυκλώσεις στο M_BIOS με κανα λεπτό τσιμπιδάκι τα 2 pin που λέει.
nakos013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 vga εχει αλλα δν μπενει!!εβαλα το vga πανω στν μητρικη και τπτ!! 2 λεπτά πριν, CsIns είπε Το 3ο άστο καλύτερα αν δεν είσαι σίγουρος και δεν έχεις 2ρο άτομο. Στην ουσία σου λέει κάτω από την 24 πινη φύσα της μητρικής που είναι τα 2 BIOS chips να βραχυκυκλώσεις στο M_BIOS με κανα λεπτό τσιμπιδάκι τα 2 pin που λέει. τοτε καλα ηταν!!οσο τραβηξει μεχρι να βρω λευτα να κανω αναβαθμιση!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 πρέπει να αφαιρέσεις την κάρτα γραφικών για να δείς εικόνα απο το vga της μητρικής
nakos013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 αδερφε μου σκεψου αυτο το λες και μου ειπες να κανω απλα αλλαγη ενος καλωδιου!!εχω δοκιμασει απο χτες τα ΠΑΝΤΑ και δν εχει γινει τπτ!!αυτο με ξεπερασε!!μαλλον ομως το βλεπω να το παω σε κανα πλαισιο θα το πληρωσω το θεμα ειναι ποσο!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω άν ειπώθηκε νωρίτερα αλλα ά δεν έκανες clear cmos κάνε. Τι ακριβώς χρειάζεσαι απο το bios που θες να πληρώσεις κιόλας; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Για τρέξε μια αυτό το test για το πληκτρολόγιο: link Όταν πατάς Del σου βγάζει οτι πατιέται το delete? Αντίστοιχα το F2?
nakos013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, nikos903 είπε Για τρέξε μια αυτό το test για το πληκτρολόγιο: link Όταν πατάς Del σου βγάζει οτι πατιέται το delete? Αντίστοιχα το F2? ναι βγαζει!!και για τα 2! Μόλις τώρα, radiohead είπε δεν ξέρω άν ειπώθηκε νωρίτερα αλλα ά δεν έκανες clear cmos κάνε. Τι ακριβώς χρειάζεσαι απο το bios που θες να πληρώσεις κιόλας; απλα θελω να ειναι λειτουργικο μπορει να ειναι και βλακια μου!! οστοσο αν λες αυτο με το κατσαβιδι και τα που το βαζεις αναμεσα σε πιν και βγαζεις τιν μπαταρια και πατας το κουμπι 10δευτερα ναι το εκανα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 https://www.laptopmag.com/articles/access-bios-windows-10 κάνε και αυτό
nakos013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 το κανω και αυτο αλλα εδω δν μου βγαζει το UEFI Firmware Settings !!δν γινετε εχω στραβωθει πλεον!! τι να πω!!
nakos013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 οπως βλεπεις ολα τα αλλα εκτος απο το uefi!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα