Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κομπλέ τότε, απο εκεί μπορείς να κάνεις ότι και απο το bios, πείραξε οτι θες. Αν κολλήσει κάτι και δεν ξεκινάει το pc απλά βγάλε το απο το ρεύμα, βγάλε την μπαταρία της μητρικής για 10 δεύτερα, γύρνα την και θα έχει κάνει clear.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

USB keyboard δεν βλέπω εκεί, μπορεί να το έχει αλλού, ψάξε και στις άλλες κατηγορίες.

Αλλιώς αν έχεις κανένα PS2 πληκτρολόγιο (τα παλιά με το στρογγυλό βύσμα) δοκίμασε αν μπει με αυτό.

Δημοσ.

USB keyboard δν υπαρχει πουθενα!!αν βρω κανα τετοιο πλκτρολογιο θα το δοκιμασω! σε ευχαριστω πολυ φιλε για τν χρονο σου!!να εισαι καλα!!

Δημοσ.

Αλλα εσύ απλά φορμάτ δεν θες να κάνεις; Γιατί θες να μπεις στο BIOS όπως και να έχει; Αφού μπορείς να βάλεις first boot απο το πρόγραμμα και να κάνεις το φορμάτ κανονικά.

Δημοσ.

οχι παραδειγμα ηταν!!απλα ελεγα να πουλαγα το συστημα και να εβαζα καποια λεφτα να να επερνα κατι καλητερο!!αλλα αν δν φιαξω αυτο το πραγμα που δν ξερω για ποιο λογο εγινε...κλαμα και μονο!!και να σκεφτεις οτι του εκανα κανονικα φορματ πριν 1  εβδομαδα!!και ηταν ολα καλα!!τωρα ποιος ξερει τι επαθε ετσι ξαφνικα!!

Δημοσ.

Αφού μπουτάρει και δουλεύει κομπλέ δεν νομίζω να έχει θέμα η μητρική, κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι, είτε usb πληκτρολόγιο είναι disabled είτε καμία επιτάχυνση εκκίνησης είναι on είτε έχεις κάνει τίποτα στο πληκτρολόγιο και δεν βλέπει σωστά τα del-F2 και θέλει κανένα Fn μαζί.

Δημοσ.

Aφού η μητρική είναι Dual Bios δοκίμασε να κλείσεις το pc και όταν πας να το ανοίξεις πάτα το κουμπί που ανοίγει αλλά μην το αφήσεις μέχρι να ξανακλείσει το pc. Όταν το pc ξανανοίξει θα λέει bios corrupted και θα δοκιμάσει να το κάνει restore από το 2ρο chip.

Δημοσ.

οχι δν ηταν αυτο που φανταστηκα!!αλλα μπορει να ειναι και το πληκτρολογιο εχεις δικιο!!πρεπει να βρω αλλο πληκτρολογιο να δοκιμασω!!

το εκανα!!αλλα κοιτα να δεις τι εκανε μετα το pc αφου το πατησα συνεχομενα μεχρι να ξανακλεισει μετα οταν πατησα το κουμπι να ξανανοιξει...αρχισε κανονικα για 1-2 δευτερα και μετα εκλεισε μονο του!(που μου το εχει ξανακανει με τοσες δοκιμες να βγαλω μπαταριες και τετοια)!!μετα το ξανανοιγω και μπενει στα win οπως πριν ουτε μνμ ουτε τπτ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι οι τρόποι όπως τους πήρα από άλλο forum:

Method #1:
1. Shut your PC down
2. Hold the power button until the PC starts and shuts down again
3. Press the power button again, your backup BIOS should kick in now and should re-flash the main BIOS if there's anything wrong with it.

Method #2:
1. Shut your PC down
2. Hold the power AND the reset button for about 10 sec, than release.
3. Backup BIOS should kick in anytime soon now.

Method #3:
Had to use this one in order to get my 990FXA-D3 working again. Backup BIOS kicked in using method #2, but I was back to the good ol' no signal state once the procedure finished..
1. Short out pins 1 and 6 on the main BIOS chip (pin #1 should be marked with a red dot or whatever)
2. Tell a friend (or a relative) of yours to press the power on button
3. Remove the ghetto-like jumper you're holding between pins 1 and 6 as soon as you hear a beep.
4. Backup BIOS should kick in again and everything will (hopefully) be fine.

Εννοείται πως μισώ τις Gigabyte μητρικές. Μου έχουν φέρει πάρα πολλές με corrupted bios που καναντάει αηδία. Σε μία μάλιστα έγινε corrupted ενώ έκανα εγκατάσταση τα Windows.

Επεξ/σία από CsIns
Δημοσ.

για αυτο αδερφε μου θελω να παω σε κατι αλλο ποτε ξανα gigabyte allh ιστορια ομως αυτη!!! απο αυτες τις μεθοδους δν εχω κανει μονο τν τελευτεα αλλα δν τν πολυ καταλαβα κιολας!! ποια ειναι τα pins 1-6!! Remove the ghetto-like jumper you're holding between pins 1 and 6 as soon as you hear a beep. τι θελει να πει ο ποιητης στο βημα 2 θα βγαλω τα pin πως γινετε αυτο? σορρυ παιδια αν ρωταω και καμια μαλακια η γνωσεις μου δν εχουν φτασει μεχρι το πως να φιαξω το  bios!!EINAI ΑΝΓΩΣΤΑ ΝΕΡΑ ΑΥΤΑ !!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, radiohead είπε

Βασικά απο κάρτα γραφικών συνδέεις σε οθόνη ή απο μητρική;

απάντησέ μου λίγο σ'αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...