Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω το pc μου μπενει κανονικα στα windows δν μπορω να μπω στο bios!!αποσυνδεσα τα παντα(δισκους κλπ) και δοκιμασα να μπω αλλα παλι τπτ!!εβγαλα τν μπαταρια για κανα 2 λεπτα τν ξαναεβαλα τπτ παλι!!εχει κανενας καμια ιδεα του τ παιζει?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια μητρική έχεις;

Δοκίμασε με διαφορετικό καλώδιο εκτός hdmi

Δημοσ.

Λογικά αν βγάλεις ρεύμα, δίσκους, μπαταρία CMOS και γυρίσεις το jumper για 10 δεύτερα στο clear μετά στην επόμενη εκκίνηση πρέπει να το δει το bios.

Εναλλακτικά δες αν έχεις το τελευταίο bios και αν όχι φλάσαρε το τελευταίο μην είχε κολλήματα το παλιό.

Αλλά αφού υποστηρίζει touch bios γιατί δεν φτιάχνεις οτι θες απο εκεί;

Δημοσ.

δν ηξερα για το touch bios σε ευχαριστω!!ρε φιλε τι ενοεις να γυρισω το jumper 10 δευτερα μου το λες πως θα το κανω γτ το διαβασα αλλα δν καταλαβα πως να το κανω!!!

Δημοσ.

Εδώ είναι 2 πινάκια σιδερένια: link

Βγάλε το ρεύμα, βγάλε την μπαταρία και πιάσε ένα κατσαβίδι (ή κάτι μεταλλικό) και βάλτο ανάμεσα στα 2 πινάκια για να κάνουν επαφή μεταξύ τους, κράτα το 10 δεύτερα και μετά βγάλτο, γύρνα την μπαταρία, βάλε ρεύμα και δες αν μπει.

Δημοσ.

παω για τν δοκιμη και ο θεος μαζι μου!!

ουτε!!!

και για να τρεξει το touchbios πρεπει να κανω bios update και δν εχω ιδεα πως να το κανω

Δημοσ.

Όταν ανοίγει πρίν δεις εικόνα πατώντας delete ή f2 δεν σε βάζει ρε φίλε; :unsure:

Δημοσ.

οχι φιλε μου!!ξερω οτι σου ακουγετε παραλογο!!που να δεις εμενα πως μου φανηκε που χτες μεχρι τς 5 το πρωι προσπαθουσα να το κανω!!εχω δει υπολογιστες να μν μπενουν sto bios αλλα να μν μπενουν και στο λειτουργικο!!ΑΥΤΝ ΤΝ ΜΑΛΑΚΙΑ 1Η ΦΟΡΑ!!

Δημοσ.

Το F1 έχεις; Όπως και να έχει το τελευταίο είναι αυτό: link, το κατεβάζεις, το τρέχεις και στο ενημερώνει. Πρόσεχε μην κλατάρει στην μέση της διαδικασίας μόνο.

Δημοσ.

Βασικά απο κάρτα γραφικών συνδέεις σε οθόνη ή απο μητρική;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...