l337 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στις 2/25/2018 στις 1:05 ΜΜ, zeibei είπε τα ίδια τα antivirus είναι ιοί. αυτά που νομίζει ο κόσμος ότι είναι ιοί είναι στην πραγματικότητα malware. 8 στους 10 μέσους χρήστες δεν έχει ιδέα πως είναι ένας πραγματικός ιός γιατί πολύ απλά κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με κοινούς θνητούς και τις τσόντες που μπορεί να έχει κάποιος στο pc του. όσο έχεις antivirus τότε θα έχεις και ιό. γιατί πριν το βάλεις δεν είχες πρόβλημα και μόλις το βάζεις σου βγάζει μηνύματα για εκατομμύρια ιούς; δε σας φάνηκε αυτό ποτέ παράξενο; αν πιστεύεις πως έχεις ιό κατεβάζεις ένα anti-malware όπως το malwarebytes και θα καταλάβεις ότι τελικά δεν έχεις αυτό που πιστεύεις. προσωπικά ποτέ δεν χρησιμοποίησα antivirus και ποτέ πέρα από malware δεν είχα πρόβλημα. και κάνω πράγματα πιο ας πούμε ιδιαίτερα από το μέσο χρήστη. δεν είναι τυχαίο που eset, norton κλπ ανήκουν στη microsoft. Χωρίς παρεξήγηση, είσαι ο λόγος που έχω και δεύτερη δουλειά. 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 hour ago, l337 said: Χωρίς παρεξήγηση, είσαι ο λόγος που έχω και δεύτερη δουλειά. δεν παρεξηγούμαι φίλε μου! πάντα θα υπάρχουν κορόιδα!!
Dr_73 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στις 3/5/2018 στις 2:03 ΜΜ, 2MikronS είπε Εδω οι χρηστες ακομη και τωρα, πατανε στο facebook links του τυπου "δες ποιος βλεπει το προφιλ σου"......... τι να πεις? Πιο χαζος πεθαινεις. Με το linux μπαίνω χρόνια σε κάθε τέτοια παπάτζα μπας και καταφέρω να το κάνω να αρπάξει κάτι , αλλά τίποτε. Είναι σαν να προσπαθείς να χαλάσεις τανκ σε λασπόδρομους.
gregdel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Στις 3/4/2018 στις 10:47 ΠΜ, 2MikronS είπε Για οσους δε γνωριζετε και κανετε σχολια τυπου "ειμαι εξυπνακιας γιατι παω με τη μαζα, επειδη ταυτοχρονα ειμαι και ασχετος", σας ενημερωνω οτι στα τεστ Δεκεμβριου το windows defender, επιασε το 99.9% των επιθεσεων. Αυτο για οσους γινατε ρομπα μονοι σας επειδη ειστε ανενημερωτοι τουλαχιστον ενα τριμηνο και σχολιαζετε με περισια αλλαζονεια. Link;
2MikronS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, gregdel είπε Link; https://www.adslgr.com/forum/threads/1035530-Ανεβασμα-Βαθμολογιας-στον-Windows-Defender(windows10)-απο-την-AV-TEST
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα