Alex-V Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Πραγματικα, ακομη καποιοι εχετε antivirus? Για να μην παρεξηγηθω, μιλαω για ανθρωπους σχετικα εμπειρους που προσεχουν που μπαινουν κτλ κτλ. Εκτος αν μιλαμε για συνναλαγες τραπεζων η ανθρωπους που δεν κατεχουν καλα το ιντερνετ. Ειστε με καποιο free, με κανενα οπως εγω? Προσωπικα, εδω και 2 χρονια που ειμαι χωρις προστασια, δεν εχω κολλησει το παραμικρο! Εκανα scanαρισματα προσφατα με adwcleaner, eset online scanner, mbam και ολα τα σχετικα και δεν βρηκανε το παραμικρο. Πιστευω οτι μονο πορους καταναλωνει πλεον, αν προσεχεις το τι κανεις. 1 1
malmsteen1984 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 ο έμπειρος προσέχει για να έχει... 6
georgeγ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 εγω ειμαι πολλα χρονια χωρις antivirus και δεν εχω αναγκαστει να κανω ποτε format τελευταια φορα που κολλησα ιους ηταν πριν καμμια δεκαετια οταν προσπαθουσα να βρω κωδικους crack για το eset ....α και προσφατα αρπαξα κατι ακινδυνα pop up αλλα εις γνωσην του ρισκου που επαιρνα κατεβαζοντας κατι ταινιες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 τα ίδια τα antivirus είναι ιοί. αυτά που νομίζει ο κόσμος ότι είναι ιοί είναι στην πραγματικότητα malware. 8 στους 10 μέσους χρήστες δεν έχει ιδέα πως είναι ένας πραγματικός ιός γιατί πολύ απλά κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με κοινούς θνητούς και τις τσόντες που μπορεί να έχει κάποιος στο pc του. όσο έχεις antivirus τότε θα έχεις και ιό. γιατί πριν το βάλεις δεν είχες πρόβλημα και μόλις το βάζεις σου βγάζει μηνύματα για εκατομμύρια ιούς; δε σας φάνηκε αυτό ποτέ παράξενο; αν πιστεύεις πως έχεις ιό κατεβάζεις ένα anti-malware όπως το malwarebytes και θα καταλάβεις ότι τελικά δεν έχεις αυτό που πιστεύεις. προσωπικά ποτέ δεν χρησιμοποίησα antivirus και ποτέ πέρα από malware δεν είχα πρόβλημα. και κάνω πράγματα πιο ας πούμε ιδιαίτερα από το μέσο χρήστη. δεν είναι τυχαίο που eset, norton κλπ ανήκουν στη microsoft.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, Alex-V είπε Πραγματικα, ακομη καποιοι εχετε antivirus? Για να μην παρεξηγηθω, μιλαω για ανθρωπους σχετικα εμπειρους που προσεχουν που μπαινουν κτλ κτλ. Εκτος αν μιλαμε για συνναλαγες τραπεζων η ανθρωπους που δεν κατεχουν καλα το ιντερνετ. Ειστε με καποιο free, με κανενα οπως εγω? Προσωπικα, εδω και 2 χρονια που ειμαι χωρις προστασια, δεν εχω κολλησει το παραμικρο! Εκανα scanαρισματα προσφατα με adwcleaner, eset online scanner, mbam και ολα τα σχετικα και δεν βρηκανε το παραμικρο. Πιστευω οτι μονο πορους καταναλωνει πλεον, αν προσεχεις το τι κανεις. Εν έτη 2018, για χρήστη με λειτουργικό windows, αυτός ο τρόπος σκέψης ειναι καρα-λάθος. Υπολογιστής με windows χωρίς καμια προστασία ειναι σαν κάποιος να πηγαίνει σε "σπιτι" και να μη φορά "σκουφο". Βέβαια στα γραφομενα σου χρειάζεται μια διευκρίνηση. Αν εννοεις οτι δεν εχεις συγκεκριμένο antivirus ΑΛΛΑ εχεις αλλες έμμεσες προστασίες οπως το windows defender των windows, k9 web protection (θυμάμαι οτι το ειχες αναφέρει) , adblock με κοφτη malware sites, κάποιο hosts/dns malware blocker τότε ναι μπορεις να MHN έχεις ξεχωριστό antivirus AN ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ είσαι πολύ έμπειρος χρήστης και προσέχεις πολύ το που και πως μπαινεις. Αν όμως το θέμα που άνοιξες έχει σαν ουσιαστικό ερώτημα "Χρειάζεται προστασία; " η απάντηση ειναι καρφωτή ΝΑΙ. 54 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε ο έμπειρος προσέχει για να έχει... Όπως λεει το ρητό " των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" το οποιο άνετα μπορει να παραφραστεί " τα εξυπνα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" 6
Gtr34 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Έχω το windows defender. Από τότε που σταμάτησα να ασχολούμαι με "σπασμένα" προγράμματα δεν έχω κολλήσει κάτι. 3
pavloa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, isay είπε Βέβαια στα γραφομενα σου χρειάζεται μια διευκρίνηση. Αν εννοεις οτι δεν εχεις συγκεκριμένο antivirus ΑΛΛΑ εχεις αλλες έμμεσες προστασίες οπως το windows defender των windows, k9 web protection (θυμάμαι οτι το ειχες αναφέρει) , adblock με κοφτη malware sites, κάποιο hosts/dns malware blocker τότε ναι μπορεις να MHN έχεις ξεχωριστό antivirus AN ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ είσαι πολύ έμπειρος χρήστης και προσέχεις πολύ το που και πως μπαινεις. Εγώ στο pc με windows 7 έχω το bitdifender. Μια φορά το μήνα σκανάρω με malwarebyte, eset online scanner, hitmanpro. Στο chrome έχω adblock. Είμαι καλυμμένος? Αυτό που λες adblock με κόφτη malware sites πως το κάνω? 1
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, pavloa είπε Εγώ στο pc με windows 7 έχω το bitdifender. Μια φοά το μήνα σκανάρω με malwarebyte, eset online scanner, hitmanpro. Στο chrome έχω adblock. Είμαι καλυμμένος? Αυτό που λες adblock με κόφτη malware sites πως το κάνω? Η βασική γραμμή άμυνας ειναι ο ιδιος ο χρήστης, οποτε 100% καλυμμένος δεν θα ειναι ποτέ κανενας Απο εκει και πέρα για το αλλο ερώτημα μιλω για adblock στον browser και αν εχεις firefox δες https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/ublock-origin/ ενω αν εχει chrome ή forks αυτου δες https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=el Τέλος μια ακομα καλη γραμμη άμυνας ειναι προγράμματα/ρυθμισεις που κοβουν γενικότερα την προσβαση με malware υλικό. Ενδεικτικά : K9 web protection http://www1.k9webprotection.com/ adguard dns στη συνδεση του υπολογιστη ή στο router https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.html opendns το ιδιο https://signup.opendns.com/homefree/ Vpn με ενσωματωμένη προστασία malware (το κάνουν τα δικά τους dns) 1
jim_p Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μιας και δεν εχουμε θεμα για τα 7 ή αν εχουμε θα ειναι πολυ βαθια θαμμενο, δειτε τι σκεφτηκανε τα τουβλα της ms για τα 7. Report: Windows 7 PCs without antivirus solution can't new receive updates https://www.ghacks.net/2018/02/27/report-windows-7-pcs-without-antivirus-solution-cant-new-receive-updates/
2MikronS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Για τη ιστορια παντως, στα 10ρια το ενσωματωμενο εχει γινει αρκετα καλο για να μπεις σε διαδικασια να βαλεις αλλο τωρα πια.
Adanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, 2MikronS είπε Για τη ιστορια παντως, στα 10ρια το ενσωματωμενο εχει γινει αρκετα καλο για να μπεις σε διαδικασια να βαλεις αλλο τωρα πια. Ναι γιατί προκειμένου να σε "κρατήσουν" στα Windows 10 για να καταγράφουν το τι κάνεις, σου παρέχουν καλές υπηρεσίες. 3 1
eliasjuve Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, jim_p είπε Μιας και δεν εχουμε θεμα για τα 7 ή αν εχουμε θα ειναι πολυ βαθια θαμμενο, δειτε τι σκεφτηκανε τα τουβλα της ms για τα 7. Report: Windows 7 PCs without antivirus solution can't new receive updates https://www.ghacks.net/2018/02/27/report-windows-7-pcs-without-antivirus-solution-cant-new-receive-updates/ Αστείοι οι τύποι.
alexisnik19911 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 10:54 ΠΜ, 2MikronS είπε Για τη ιστορια παντως, στα 10ρια το ενσωματωμενο εχει γινει αρκετα καλο για να μπεις σε διαδικασια να βαλεις αλλο τωρα πια. ωχ θεε μου τι αλλο θα διαβασουυμε εδω μεσα. 1
stavrosyomafias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/2/2018 στις 12:37 ΜΜ, Alex-V είπε Πραγματικα, ακομη καποιοι εχετε antivirus? Κάτι τέτοια posts με κάνουν να σκέφτομαι να σταματήσω να ακολουθώ το Subforum: Software. Δεν μου λες μεγάλε Alex-V, όταν πας να εγκαταστήσεις το jDownloader ή το FileZilla που θα το ξέρεις όταν σου εγκαταστήσει μαζί με το πρόγραμμα και άλλα malware προγράμματα χωρίς να σε ενημερώσει φυσικά (δεν μιλάω για adware, μιλάω καθαρά για malware); Να φανταστώ θα "χτυπήσει" το μάτι σου; Στις 25/2/2018 στις 4:46 ΜΜ, pavloa είπε Εγώ στο pc με windows 7 έχω το bitdifender. Μια φορά το μήνα σκανάρω με malwarebyte, eset online scanner, hitmanpro. Στο chrome έχω adblock. Καλά, να μην μιλήσω για τον άλλον που έχει BitDefender, αλλά "σκανάρει", όπως λέει ο ίδιος, με: "malwarebyte, eset online scanner, hitmanpro". Του προτείνω να "σκανάρει" επιπλέον και με Avira, Avast, AVG, Kaspersky, Panda και Comodo αν θέλει να είναι σίγουρος. Στις 25/2/2018 στις 1:05 ΜΜ, zeibei είπε τα ίδια τα antivirus είναι ιοί Αν το καλό σκεφτείς και αυτό βγάζει νόημα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από stavrosyomafias 2
pavloa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stavrosyomafias είπε Καλά, να μην μιλήσω για τον άλλον που έχει BitDefender, αλλά "σκανάρει", όπως λέει ο ίδιος, με: "malwarebyte, eset online scanner, hitmanpro". Του προτείνω να "σκανάρει" επιπλέον και με Avira, Avast, AVG, Kaspersky, Panda και Comodo αν θέλει να είναι σίγουρος. Αν το καλό σκεφτείς και αυτό βγάζει νόημα. Δεν κατάλαβα γιατί τόση ειρωνεία? Απο το pc κάνω μπαίνω στις τράπεζες και θέλω να είμαι σίγουρος οτι το pc είναι καθαρό.. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα