Dorso Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θεωρητικα,οι direct led ειναι καλυτερες απο τις edge led αλλα οχι σε ολες τις περιπτωσεις.υπαρχουν πολλα μοντελα edge lit που τα πανε λιγο καλυτερα σε σχεση με direct led,κυριως λογω local dimming κι ας ειναι περιμετρικα της οθονης,,ενω οι direct led δεν εχουν dimming.οι direct led εχουν παραπανω φωτεινοτητα αλλα σε μαυρο λογω dimming ,ισως καποια καλη edge lit οπως οι qled να εχουν εντυπωσιακα αποτελεσματα.οι full array ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι πιο ακριβες σε σχεση με τις αλλες.οπως και να εχει αν καποιος προερχεται απο full hd,σιγουρα μια 4κ ανεξαρτητου πανελ ,θα ειναι τρομερη αναβαθμιση σε εικονα.Πολλα παιζουν ρολο,το πανελ απο μονο του δε λεει κατι,va,ips,επεξεργαστης και πολλα αλλα ειναι σημαντικοι παραγοντες.Ολα ειναι θεμα τσεπης αλλα υπαρχουν και συμβιβαστικες λυσεις με αρκετα καλα αποτελεσματα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Dorso
soctap Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/15038765/Hisense-H55U7A.html?from=sku_spec_variations
dakangr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Στις 27/2/2018 στις 2:19 ΜΜ, jd-chalk είπε ναι ευχαριστώ πολύ. Το έχω δει σε αυτό το site. Είναι όμως εμπιστοσύνης? Μου κάνει εντύπωση που η samsung δεν αναφέρει τίποτα αλλά ούτε και στην τεχνική υποστήριξη που τους πήρα δεν ξέρουν. samsung QE55Q7F -- 1100€ LG OLED 55 B7V -- 1350€ Αξίζει η διαφορά των 250€ (23%) δεδομένου ότι ξεκίνησα με αυστηρό budget μέχρι 1000? Που βρήκες τη b7v στα 1350; 1800 δίνει το σκρουτζ. Ρωτάω γιατι ψάχνομαι κ γω για ολεδ.
jd-chalk Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Ήταν σε προσφορά τότε που είχα ανεβάσει το post φίλε μου. Είναι κάπως παλιό αν δεις την ημερομηνία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα