MSSB Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Βγάλε κάρτα γραφικών τελείως και βάλε το καλώδιο για εικόνα στη μητρική. Αν δεν προσέξεις, έχουν καταστραφεί κάρτες (κυκλώματα), από blowers.
leriban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δουλεύει κανονικά και η κάρτα γραφικών... Με άλλες μνήμες δουλεύει.. Με τις δικές μου δεν δουλεύει...
redykt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 διαβαζα το topic και με παρεξενεψε που δημιουργηθηκε θεμα στις RAM. απο περιεργια , γνωριζει κανεις τι μπορει να προκαλεσε το προβλημα ; πηραχτηκε κατι απο τη δυναμη του blower ;
leriban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Είναι φίλε μου πολύ περίεργο... Και είχα γράψει ότι όταν έβαλα στο τροφοδοτικό το καλώδιο μου έριξε την ασφάλεια στο σπίτι 1
Anastazio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ηταν η ωρα τους εικαζω...ειχα πεταμενο ενα dimmaκι laptop απο το 2008 σε ενα κουτι με μπρελοκ συνδετηρες πινεζες που ειχε γυρισει τη μιση ελλαδα κ το κουμπωσα προσφατα κ επαιξε καμπανα!
countass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, redykt είπε διαβαζα το topic και με παρεξενεψε που δημιουργηθηκε θεμα στις RAM. απο περιεργια , γνωριζει κανεις τι μπορει να προκαλεσε το προβλημα ; πηραχτηκε κατι απο τη δυναμη του blower ; Ναι μπορει να εγινε απο το blower.καλυτερα να αποσυνδέετε το τροδοτικο οταν φυσατε αλλιως απο μακρια τον αερα.
leriban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Αποσυνδεμενο το είχα γαμωτο... Τέλος πάντων... Τώρα πες στο ψάξιμο για άλλες μνήμες.. Τώρα είμαι με 2gbπου μου έδωσε ένας φίλος.. Αν έχει κανένας καμία πρόταση για 2Χ8 gb ευπρόσδεκτη.. Είχα τις crucial ballistix sport..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, leriban είπε Αποσυνδεμενο το είχα γαμωτο... Τέλος πάντων... Τώρα πες στο ψάξιμο για άλλες μνήμες.. Τώρα είμαι με 2gbπου μου έδωσε ένας φίλος.. Αν έχει κανένας καμία πρόταση για 2Χ8 gb ευπρόσδεκτη.. Είχα τις crucial ballistix sport.. Καλημέρα. Μόνο μεταχειρισμένες αδερφέ. Και μην τρελαθείς για υψηλή συχνότητα. Ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημα;
leriban Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Cpu i5 4670k mobo Asus z97 pro gamer Gpu gigabyte gtx 770 Ssd Samsung evo 850 Ssd ocz Και ένα raptor wd. Όχι radiohead και με 1600 μια χαρά είμαι.. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από leriban
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Παζάρι κανονικά στο 80άρι όλες Άνοιξε ticket με την εταιρία που έχεις τις μνήμες άν δεν βρίσκεις απόδειξη. Δεν χάνεις τίποτα.
leriban Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Οι κόκκινες μια χαρά είναι..Θέλω και χαμηλό προφίλ λόγω μνήμης... Ναι θα στείλω ένα ticket στην crucial μήπως και γίνει τίποτα... Οπότε λες παζάρι στα 80; Ευχαριστώ πολύ radiohead.. Να σαι καλά
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, leriban είπε Οι κόκκινες μια χαρά είναι..Θέλω και χαμηλό προφίλ λόγω μνήμης... Ναι θα στείλω ένα ticket στην crucial μήπως και γίνει τίποτα... Οπότε λες παζάρι στα 80; Ευχαριστώ πολύ radiohead.. Να σαι καλά Λογω ψυκτρας εννοεις, ναι το ξεχασα. Κοιτα πρωτα με τις παλιες να βγαλεις ακρη.
leriban Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Σχολαω σε λίγο και πάω σπίτι πάλι να δοκιμάσω αν θα δουλέψουν...για να δούμε
leriban Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 μπα τιποτα..εβαλα τις παλιες αλλα δεν ανοιγει το pc...
Theo1903 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα ,αν δεν βαριέσαι θα πρότεινα να κάνεις ένα reseat τον επεξεργαστή .Η δύναμη του blower σε συνδυασμό με το βάρος της noctua μπορεί να κούνησαν τον επεξεργαστή σου ,το οποίο θα εξηγούσε και το πρόβλημα με τις ΡΑΜ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα