Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγάλε κάρτα γραφικών τελείως και βάλε το καλώδιο για εικόνα στη μητρική.

Αν δεν προσέξεις, έχουν καταστραφεί κάρτες (κυκλώματα), από blowers.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

διαβαζα το topic και με παρεξενεψε που δημιουργηθηκε θεμα στις RAM.

απο περιεργια , γνωριζει κανεις τι μπορει να προκαλεσε το προβλημα ; πηραχτηκε κατι απο τη δυναμη του blower ;

Δημοσ.

Είναι φίλε μου πολύ περίεργο... Και είχα γράψει ότι όταν έβαλα στο τροφοδοτικό το καλώδιο μου έριξε την ασφάλεια στο σπίτι 

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν η ωρα τους εικαζω...ειχα πεταμενο ενα dimmaκι laptop απο το 2008 σε ενα κουτι με μπρελοκ συνδετηρες πινεζες που ειχε γυρισει τη μιση ελλαδα κ το κουμπωσα προσφατα κ επαιξε καμπανα!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, redykt είπε

διαβαζα το topic και με παρεξενεψε που δημιουργηθηκε θεμα στις RAM.

απο περιεργια , γνωριζει κανεις τι μπορει να προκαλεσε το προβλημα ; πηραχτηκε κατι απο τη δυναμη του blower ;

Ναι μπορει να εγινε απο το blower.καλυτερα να αποσυνδέετε το τροδοτικο οταν φυσατε αλλιως απο μακρια τον αερα.

Δημοσ.

Αποσυνδεμενο το είχα γαμωτο... Τέλος πάντων... Τώρα πες στο ψάξιμο για άλλες μνήμες.. Τώρα είμαι με 2gbπου μου έδωσε ένας φίλος.. Αν έχει κανένας καμία πρόταση για 2Χ8 gb ευπρόσδεκτη.. Είχα τις crucial ballistix sport..

Δημοσ.
8 ώρες πριν, leriban είπε

Αποσυνδεμενο το είχα γαμωτο... Τέλος πάντων... Τώρα πες στο ψάξιμο για άλλες μνήμες.. Τώρα είμαι με 2gbπου μου έδωσε ένας φίλος.. Αν έχει κανένας καμία πρόταση για 2Χ8 gb ευπρόσδεκτη.. Είχα τις crucial ballistix sport..

Καλημέρα. Μόνο μεταχειρισμένες αδερφέ. Και μην τρελαθείς για υψηλή συχνότητα. Ποιό είναι το υπόλοιπο σύστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cpu i5 4670k 

mobo Asus z97 pro gamer 

Gpu gigabyte gtx 770 

Ssd Samsung evo 850 

Ssd ocz

Και ένα raptor wd.

Όχι radiohead και με 1600  μια χαρά είμαι..

Επεξ/σία από leriban
Δημοσ.

Παζάρι κανονικά στο 80άρι όλες

Άνοιξε ticket με την εταιρία που έχεις τις μνήμες άν δεν βρίσκεις απόδειξη.

Δεν χάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Οι κόκκινες μια χαρά είναι..Θέλω και χαμηλό προφίλ λόγω μνήμης... Ναι θα στείλω ένα ticket στην crucial μήπως και γίνει τίποτα... Οπότε λες παζάρι στα 80;  Ευχαριστώ πολύ radiohead.. Να σαι καλά 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, leriban είπε

Οι κόκκινες μια χαρά είναι..Θέλω και χαμηλό προφίλ λόγω μνήμης... Ναι θα στείλω ένα ticket στην crucial μήπως και γίνει τίποτα... Οπότε λες παζάρι στα 80;  Ευχαριστώ πολύ radiohead.. Να σαι καλά 

Λογω ψυκτρας εννοεις, ναι το ξεχασα.

Κοιτα πρωτα με τις παλιες να βγαλεις ακρη.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,αν δεν βαριέσαι θα πρότεινα να κάνεις ένα reseat τον επεξεργαστή .Η δύναμη του blower σε συνδυασμό με το βάρος της noctua μπορεί να κούνησαν τον επεξεργαστή σου ,το οποίο θα εξηγούσε και το πρόβλημα με τις ΡΑΜ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...