Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το δικό μου έδινε, ανάβανε λαμπάκια στην μητρική κτλ. Αλλά όταν ξεκίναγε έκλεινε μετά από 2 δευτερόλεπτα, το δοκίμασα σε 3 μητρικές. Μέσα που το άνοιξα δεν φαινόταν τίποτα καμένο ή σπασμένο και το έκλεισα πάλι χωρίς παραπάνω πασπάτεμα. Υποθέτω κάτι είχε καεί και έκλεινε για να μην πάρει μαζί και κανένα άλλο εξάρτημα. Δεν ξέρω αν και το δικό σου έχει τέτοια protection, αλλά το ότι δίνει ρεύμα δεν λέει και πολλά.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω αύριο να δω με άλλο τροφοδοτικό... Μακάρι να είναι μόνο αυτό.. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... Και εχω και την κόρη μου να γκρινιάζει που ήθελε να δει σήμερα παιδικά....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, leriban είπε

Ούτε με άλλο τροφοδοτικό μπουταρει.... Χαχαχα θα με τρελάνει. 

βγάλε ρεύμα βγάλε μπαταρία βγάλε τελείως gpu άσε μόνο μία ram επάνω και πάτησε καλα να κουμπώσει επίσης άσε μόνο το δίσκο του λειτουργικού. Πάτα πολλές φορές το power button.

Ξανασύνδεσε ρεύμα και οθόνη στη μητρική. Τσέκαρε το καλώδιο το 8πινο να είναι συνδεδεμένο στον επεξεργαστή

Δημοσ.

Λοιπόν το έκανα.. Κάποια στιγμή άναψε.. Με μια μνήμη..δοκίμασα σε όλα τα σλοτ... Έχω 4χ4... Βάζω και τις 4 δεν ανάβει.. Ανάβει και εσβηνε.. Τώρα πάλι δεν ανάβει καθόλου.. Κάτι ότι ανάβει αλλά σβήνει μετά απον1 δευτερόλεπτο και πάλι τα ίδια...

Δημοσ.

Έστω και με τη μία ram δεν ανάβει καθόλου;

Με το δεύτερο τροφοδοτικό όλα αυτά η με το δικό σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατα πάσα πιθανότητα οι τρείς είναι κομπλέ ή είναι όλες και ένα απο τα τέσσερα slots φινίτο.  Βάζε μία μία τις δικές σου σε ένα slot μετά κάνε το ίδιο στο επόμενο slot κοκ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Το έκανα radiohead μια μια σε διαφορετικά σλοτ... Η μία έπαιξε για λίγο και μετά τίποτα.. Μόνο του φίλου μου δουλεύουν... Λογικά τις κλαίω;;; 

Δημοσ.

Δοκιμασε τες στου φιλου σου. Αν δεν παιζουν βρες αποδειξη εχουν εγγυηση ακομα σιγουρακι. 

Δημοσ.

οι περισσότερες έχουν lifetime. Απο που η αγορά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...