mindtrapper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Και το δικό μου έδινε, ανάβανε λαμπάκια στην μητρική κτλ. Αλλά όταν ξεκίναγε έκλεινε μετά από 2 δευτερόλεπτα, το δοκίμασα σε 3 μητρικές. Μέσα που το άνοιξα δεν φαινόταν τίποτα καμένο ή σπασμένο και το έκλεισα πάλι χωρίς παραπάνω πασπάτεμα. Υποθέτω κάτι είχε καεί και έκλεινε για να μην πάρει μαζί και κανένα άλλο εξάρτημα. Δεν ξέρω αν και το δικό σου έχει τέτοια protection, αλλά το ότι δίνει ρεύμα δεν λέει και πολλά.
leriban Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Θα δοκιμάσω αύριο να δω με άλλο τροφοδοτικό... Μακάρι να είναι μόνο αυτό.. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... Και εχω και την κόρη μου να γκρινιάζει που ήθελε να δει σήμερα παιδικά....
leriban Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Ούτε με άλλο τροφοδοτικό μπουταρει.... Χαχαχα θα με τρελάνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, leriban είπε Ούτε με άλλο τροφοδοτικό μπουταρει.... Χαχαχα θα με τρελάνει. βγάλε ρεύμα βγάλε μπαταρία βγάλε τελείως gpu άσε μόνο μία ram επάνω και πάτησε καλα να κουμπώσει επίσης άσε μόνο το δίσκο του λειτουργικού. Πάτα πολλές φορές το power button. Ξανασύνδεσε ρεύμα και οθόνη στη μητρική. Τσέκαρε το καλώδιο το 8πινο να είναι συνδεδεμένο στον επεξεργαστή
leriban Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν το έκανα.. Κάποια στιγμή άναψε.. Με μια μνήμη..δοκίμασα σε όλα τα σλοτ... Έχω 4χ4... Βάζω και τις 4 δεν ανάβει.. Ανάβει και εσβηνε.. Τώρα πάλι δεν ανάβει καθόλου.. Κάτι ότι ανάβει αλλά σβήνει μετά απον1 δευτερόλεπτο και πάλι τα ίδια...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Έστω και με τη μία ram δεν ανάβει καθόλου; Με το δεύτερο τροφοδοτικό όλα αυτά η με το δικό σου;
leriban Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Με το δικό μου... Με άλλες ραμ ενός φίλου μου δουλεύει κανονικά... Με τις δικές μου όχι
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατα πάσα πιθανότητα οι τρείς είναι κομπλέ ή είναι όλες και ένα απο τα τέσσερα slots φινίτο. Βάζε μία μία τις δικές σου σε ένα slot μετά κάνε το ίδιο στο επόμενο slot κοκ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
leriban Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Το έκανα radiohead μια μια σε διαφορετικά σλοτ... Η μία έπαιξε για λίγο και μετά τίποτα.. Μόνο του φίλου μου δουλεύουν... Λογικά τις κλαίω;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δοκιμασε τες στου φιλου σου. Αν δεν παιζουν βρες αποδειξη εχουν εγγυηση ακομα σιγουρακι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 οι περισσότερες έχουν lifetime. Απο που η αγορά;
leriban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Όχι με σπρέι αέρα με blower... Την μια δυάδα την είχα πάρει από eshop την άλλη δεν θυμάμαι....
leriban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 δεν βρισκω και τις αποδειξεις τους... ποιο σετ θα προτεινατε 2χ8 gb low profile λογω της noctua nd15?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα