BlueBlood7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Τι σόι καθαρισμό έκανες? Άλλαξες και πάστα στον επεξεργαστή?
leriban Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μόνο το φυσηξα με αέρα τίποτα άλλο... Δεν έβγαλα ψυκτρα να αλλάξω πάστα... Και μου φαίνεται περίεργο...
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Clear cmos κάνε με το jumperακι. Άλλαξέ του θέση. Πάτα το button για να ανάψει το μηχάνημα. Φυσικά βέβαια και δεν θα ανάψει. Επανέφερε στην αρχική του θέση το jumper. Ανάβει τώρα?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Άλλαξε θέση στο καλώδιο στην gpu, αλλαξε το και το ίδιο το καλώδιο άν έχεις δεύτερο. Ξεσύνδεσε τα πάντα όλα και μετά σύνδεσέ τα ξανα. Κάτι κούνησες σίγουρα. Επίσης άν έχεις δύο βάλε μόνο μία μνήμη και ξανακάνε clear cmos.
leriban Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Blue Blood το έκανα αλλά τίποτα...radiohead θα δοκιμάσω να αποσυνδεσω όλα πάλι... Ολα στραβά σήμερα....
mindtrapper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το είχα πάθει και εγώ το καλοκαίρι και τελικά με κάποιον μαγικό τρόπο τα έπαιξε το τροφοδοτικό, ενώ είχα μπλοκάρει τους ανεμιστήρες του κτλ. Νομίζω πρέπει να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό ή το δικό σου σε άλλη mobo. Ίσως αυτά τα blower μετά από λίγη ώρα πετάνε υγρό λόγω υγρασίας ή ίσως αναπτύσσεται στατικός ηλεκτρισμός. Εγώ δεν πρόκειται να το φυσήξω ξανά, καλύτερα λύσιμο και καθάρισμα ένα ένα με πινελάκι και alcohol wipes. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από mindtrapper
leriban Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Τα έβγαλα όλα τα έβαλα πάλι αλλά τίποτα... 25 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Το είχα πάθει και εγώ το καλοκαίρι και τελικά με κάποιον μαγικό τρόπο τα έπαιξε το τροφοδοτικό, ενώ είχα μπλοκάρει τους ανεμιστήρες του κτλ. Νομίζω πρέπει να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό ή το δικό σου σε άλλη mobo. Ίσως αυτά τα blower μετά από λίγη ώρα πετάνε υγρό λόγω υγρασίας ή ίσως αναπτύσσεται στατικός ηλεκτρισμός. Εγώ δεν πρόκειται να το φυσήξω ξανά, καλύτερα λύσιμο και καθάρισμα ένα ένα με πινελάκι και alcohol wipes. Θα δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό να δω μήπως φταίει αυτό.. Το φανακι του τροφοδοτικού δουλεύει πάντα η μόνο όταν πιάσει θερμοκρασία; Γιατί σε μένα τώρα δεν δουλεύει
leriban Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας γιατί τον μπλοκάρει ένα καλώδιο.. Δεν ξέρω για πόσο καιρό συνέβαινε αυτό.. Να χάλασε το τροφοδοτικό επειδή δεν υπήρχε καλη ψύξη;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Άν δεν είναι σε εγγύηση άνοιξέ το. Βέβαια και μπορεί
leriban Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δεν είναι σε εγγυηση το έχω από το 2009... Τώρα έφυγα από το σπίτι για δουλειά.. Σε κανένα δίωρο που θα γυρίσω θα το ανοίξω... Ελπίζω να είναι αυτό
leriban Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Το άνοιξα έφτιαξα το καλώδιο και γυρνάει ο ανεμιστήρας... Δεν έχει καμένο πυκνωτη.. Αλλά έχει αυτό το σημάδι σε φωτογραφία που θα βάλω σε λίγο...
Undertaker25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε, ρίξε και έναν (προσεκτικό) καθαρισμό στη φτερωτή.
mindtrapper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μην ακουμπάς τίποτα μέσα, κρατάνε ρεύμα ορισμένα εξαρτήματα που σε σκοτώνει για πλάκα, ακόμα και εκτός πρίζας και με κλειστό διακόπτη. Δοκίμασε με κανένα άλλο αν δουλεύει το σύστημα και βλέπουμε. Αν και εμένα όταν είχε χαλάσει έκλεινε σε 1-2 δευτερόλεπτα, κάποιο protection μάλλον. 1
leriban Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δεν καθάρισα καθόλου το τροφοδοτικό γιατί όταν κοίταξα την σιτα που έχει ήταν ολοκαθαρη.. Άρα για πάρα πολύ καιρό δεν θα δούλευε ο ανεμιστήρας.. Είχα και πολύ καιρό να τον καθαρίσω γιατί λόγω της προηγούμενης δουλειάς που είχα και τις πολλές ώρες εργασίας δεν προλαβαινα. Βάλε και την οικογένεια οπότε....Αύριο θα ψάξω να βρω άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσω... Αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δίνει ρεύμα κανονικά στον υπολογιστή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα