Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Clear cmos κάνε με το jumperακι. Άλλαξέ του θέση. Πάτα το button για να ανάψει το μηχάνημα. Φυσικά βέβαια και δεν θα ανάψει. Επανέφερε στην αρχική του θέση το jumper. Ανάβει τώρα?

Δημοσ.

Άλλαξε θέση στο καλώδιο στην gpu, αλλαξε το και το ίδιο το καλώδιο άν έχεις δεύτερο.

Ξεσύνδεσε τα πάντα όλα και μετά σύνδεσέ τα ξανα. Κάτι κούνησες σίγουρα.

Επίσης άν έχεις δύο βάλε μόνο μία μνήμη και ξανακάνε clear cmos.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα πάθει και εγώ το καλοκαίρι και τελικά με κάποιον μαγικό τρόπο τα έπαιξε το τροφοδοτικό, ενώ είχα μπλοκάρει τους ανεμιστήρες του κτλ. Νομίζω πρέπει να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό ή το δικό σου σε άλλη mobo. 

Ίσως αυτά τα blower μετά από λίγη ώρα πετάνε υγρό λόγω υγρασίας ή ίσως αναπτύσσεται στατικός ηλεκτρισμός. Εγώ δεν πρόκειται να το φυσήξω ξανά, καλύτερα λύσιμο και καθάρισμα ένα ένα με πινελάκι και alcohol wipes. 

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.

Τα έβγαλα όλα τα έβαλα πάλι αλλά τίποτα...

25 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Το είχα πάθει και εγώ το καλοκαίρι και τελικά με κάποιον μαγικό τρόπο τα έπαιξε το τροφοδοτικό, ενώ είχα μπλοκάρει τους ανεμιστήρες του κτλ. Νομίζω πρέπει να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό ή το δικό σου σε άλλη mobo. 

Ίσως αυτά τα blower μετά από λίγη ώρα πετάνε υγρό λόγω υγρασίας ή ίσως αναπτύσσεται στατικός ηλεκτρισμός. Εγώ δεν πρόκειται να το φυσήξω ξανά, καλύτερα λύσιμο και καθάρισμα ένα ένα με πινελάκι και alcohol wipes. 

Θα δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό να δω μήπως φταίει αυτό.. Το φανακι του τροφοδοτικού δουλεύει πάντα η μόνο όταν πιάσει θερμοκρασία;  Γιατί σε μένα τώρα δεν δουλεύει 

Δημοσ.

Δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας γιατί τον μπλοκάρει ένα καλώδιο.. Δεν ξέρω για πόσο καιρό συνέβαινε αυτό.. Να χάλασε το τροφοδοτικό επειδή δεν υπήρχε καλη  ψύξη; 

Δημοσ.

Άν δεν είναι σε εγγύηση άνοιξέ το. Βέβαια και μπορεί

Δημοσ.

Δεν είναι σε εγγυηση το έχω από το 2009... Τώρα έφυγα από το σπίτι για δουλειά.. Σε κανένα δίωρο που θα γυρίσω θα το ανοίξω... Ελπίζω να είναι αυτό 

Δημοσ.

Το άνοιξα έφτιαξα το καλώδιο και γυρνάει ο ανεμιστήρας... Δεν έχει καμένο πυκνωτη.. Αλλά έχει αυτό το σημάδι σε φωτογραφία που θα βάλω σε λίγο... 

B20A5B7F-12C4-422B-9A3E-22C671EA1A6E.jpeg

Δημοσ.

Μην ακουμπάς τίποτα μέσα, κρατάνε ρεύμα ορισμένα εξαρτήματα που σε σκοτώνει για πλάκα, ακόμα και εκτός πρίζας και με κλειστό διακόπτη. Δοκίμασε με κανένα άλλο αν δουλεύει το σύστημα και βλέπουμε. Αν και εμένα όταν είχε χαλάσει έκλεινε σε 1-2 δευτερόλεπτα, κάποιο protection μάλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καθάρισα καθόλου το τροφοδοτικό γιατί όταν κοίταξα την σιτα που έχει ήταν ολοκαθαρη.. Άρα για πάρα πολύ καιρό δεν θα δούλευε ο ανεμιστήρας.. Είχα και πολύ καιρό να τον καθαρίσω γιατί λόγω της προηγούμενης δουλειάς που είχα και τις πολλές ώρες εργασίας δεν προλαβαινα. Βάλε και την οικογένεια οπότε....Αύριο θα ψάξω να βρω άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσω... Αλλά αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δίνει ρεύμα κανονικά στον υπολογιστή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...