najinblue3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, panossar95 είπε Είδα και τη 2η σεζόν. Δεν έχω να πω κάτι. Υπέροχη σειρά, από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Έξυπνη, με αγωνία, με ανατροπές, με καλούς ηθοποιούς και διαφορετικούς. Εξαιρετική. Έψαξα λίγο και είδα ότι θα υπάρξει και 3η σεζόν. Να πω την αλήθεια και εδώ να σταματούσε θα ήμουν ευχαριστημένος. Απόκρυψη περιεχομένων Ίσως άλλο ένα επεισόδιο να έδειχνε τι έκανε ο καθένας μετα τη ληστεία και τέλος. Ελπίζω να μη τη χαλάσουν/κουράσουν στη 3η διαφωνω με το σποιλερ σου, νομιζω ηταν οτι καλυτερο οπως τελειωσε κατ αλλα συμφωνω XD 1
panossar95 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 45 λεπτά πριν, najinblue3 είπε διαφωνω με το σποιλερ σου, νομιζω ηταν οτι καλυτερο οπως τελειωσε κατ αλλα συμφωνω XD Και εμένα μου άρεσε το τέλος. Το λέω με το σκεπτικό να μην υπήρχε 3η σεζόν. Εφόσον θα υπάρξει δεν έχει νόημα
j0hnn1e Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Μου πρότειναν και εμένα αυτή τη σειρά διαμάντι και όπως ήταν αναμενόμενο η 1η σεζόν τελείωσε σε 2-3 μέρες. Ερώτηση, η 1η σεζόν που βρήκα στον θείο είχε 15 επεισόδια των 50 λεπτών, κοίταξα στο IMDb και είδα οτι υπάρχει 2η σεζόν με άλλα 9 επεισόδια. Έχω μπερδευτεί στο πόσα είναι στο σύνολο τελικά γιατί ο καθένας λέει άλλο αριθμο επεισοδίων στο ιντερνετ Η πρώτη σεζόν τελειώνει εκεί που κάνει raid η αστυνομία στο σπίτι, σωστά;
panossar95 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Καλησπέρα. Μου πρότειναν και εμένα αυτή τη σειρά διαμάντι και όπως ήταν αναμενόμενο η 1η σεζόν τελείωσε σε 2-3 μέρες. Ερώτηση, η 1η σεζόν που βρήκα στον θείο είχε 15 επεισόδια των 50 λεπτών, κοίταξα στο IMDb και είδα οτι υπάρχει 2η σεζόν με άλλα 9 επεισόδια. Έχω μπερδευτεί στο πόσα είναι στο σύνολο τελικά γιατί ο καθένας λέει άλλο αριθμο επεισοδίων στο ιντερνετ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η πρώτη σεζόν τελειώνει εκεί που κάνει raid η αστυνομία στο σπίτι, σωστά; Κανονικά νομίζω είναι 9 η πρώτη και 6 η 2η. Το τελευταίο είναι αυτό που λες αν θυμάμαι καλά. Επίσης τα επεισόδια εκεί που έβλεπα εγώ ήταν 1 ώρα και 15 λεπτά, κάπου εκεί. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από panossar95
j0hnn1e Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 1 hour ago, panossar95 said: Κανονικά νομίζω είναι 9 η πρώτη και 6 η 2η. Το τελευταίο είναι αυτό που λες αν θυμάμαι καλά. Επίσης τα επεισόδια εκεί που έβλεπα εγώ ήταν 1 ώρα και 15 λεπτά, κάπου εκεί. Το μόνο που με νευρίασε στην συγκεκριμένη σειρά είναι ότι τα επεισόδια είναι λίγο όπως ναναι. Θα μου πεις, δες τα στο Netflix, οκ. Η 1η σεζόν ήταν 13 επεισόδια από 45-50 λεπτά, ίσως απλά να είναι διαφορετικά κομμένα ; Το τελευταίο της πρώτης σεζόν εννοείς η το τελευταίο της 2ης; Εκεί σε έχασα λίγο.
panossar95 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Το μόνο που με νευρίασε στην συγκεκριμένη σειρά είναι ότι τα επεισόδια είναι λίγο όπως ναναι. Θα μου πεις, δες τα στο Netflix, οκ. Η 1η σεζόν ήταν 13 επεισόδια από 45-50 λεπτά, ίσως απλά να είναι διαφορετικά κομμένα ; Το τελευταίο της πρώτης σεζόν εννοείς η το τελευταίο της 2ης; Εκεί σε έχασα λίγο. Αν θες μπορώ να σου στείλω που τα είδα εγώ, δεν επιτρέπεται εδώ. Και τα έχει όλα σωστά. Το τελευταίο της πρώτης εννοώ. Όχι γενικά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Το μόνο που με νευρίασε στην συγκεκριμένη σειρά είναι ότι τα επεισόδια είναι λίγο όπως ναναι. Θα μου πεις, δες τα στο Netflix, οκ. Η 1η σεζόν ήταν 13 επεισόδια από 45-50 λεπτά, ίσως απλά να είναι διαφορετικά κομμένα ; Το τελευταίο της πρώτης σεζόν εννοείς η το τελευταίο της 2ης; Εκεί σε έχασα λίγο. Κανονικά η σεζόν ειναι μια με 15 επεισόδιο από περίπου 1.20 το καθένα. Είχε ένα μπρεικ στην Ισπανία για ένα δυο μήνες και για αυτό πολλοί λένε ότι ήταν δύο σεζόν (1η σεζόν 9 επεισόδια και 2η σεζόν αλλά 6 μετά το μπρεικ). Το μπέρδεμα έγινε όταν την πήρε το νετφλιξ και τα επεισόδια τα έκοψε στα 50 λεπτά τα έκανε 15 στην 1η και άλλα πόσα στη δεύτερη 1
xxaris Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Χοντρό κόλλημα η σειρά! Ξεκίνησα χθες το βράδυ και μέχρι τώρα έχω δει 6 επεισόδια στο netflix. Απλά μπράβο στους Ισπανούς!!!
dakangr Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Οντως εξαιρετική σειρά, καλοφτιαγμενη σε όλα της. Και όταν σκέφτεσαι ότι είναι ισπανική παραγωγή, όχι του νετφλιξ, και εμείς έχουμε power of love, σε πιανει μια κατάθλιψη...
liakos18 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 20/5/2018 στις 11:58 ΠΜ, dakangr είπε Οντως εξαιρετική σειρά, καλοφτιαγμενη σε όλα της. Και όταν σκέφτεσαι ότι είναι ισπανική παραγωγή, όχι του νετφλιξ, και εμείς έχουμε power of love, σε πιανει μια κατάθλιψη... Ούτε το Power of Love είναι δική μας παραγωγή
najinblue3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στις 5/20/2018 στις 10:58 ΠΜ, dakangr είπε Οντως εξαιρετική σειρά, καλοφτιαγμενη σε όλα της. Και όταν σκέφτεσαι ότι είναι ισπανική παραγωγή, όχι του νετφλιξ, και εμείς έχουμε power of love, σε πιανει μια κατάθλιψη... ειναι οντως ισπανικη παραγωγη, το netflix απλα το δινει εκτος Ισπανιας τωρα για το 2ο σκελος της προτασης σου, δεν γινονται μονο τωρα, ανεκαθεν υπηρχε το power of love σε επιπεδα trashilas, απλα με διαφορετικο ονομα
Heybro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, najinblue3 είπε ειναι οντως ισπανικη παραγωγη, το netflix απλα το δινει εκτος Ισπανιας τωρα για το 2ο σκελος της προτασης σου, δεν γινονται μονο τωρα, ανεκαθεν υπηρχε το power of love σε επιπεδα trashilas, απλα με διαφορετικο ονομα Που να δεις το game of love άλλη τσόντα εκεί. Απορώ ποιος τα βλέπει.
AtiX Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι στην Ισπανία δεν έχει realty και ότι όλη ισπανική τηλεόραση έχει αριστουργήματα? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από AtiX
Heybro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι στην Ισπανία δεν έχει realty και ότι όλη ισπανική τηλεόραση έχει αριστουργήματα? Έχει σαβούρες και εκει. Απλά βγάζουν και εξαιρετικές σειρές ταινίες. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα μπροστά τους.
AtiX Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, Heybro είπε Έχει σαβούρες και εκει. Απλά βγάζουν και εξαιρετικές σειρές ταινίες. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα μπροστά τους. Δεν διαφωνώ... βλέπεις αυτά είναι τα καλά του ανταγωνισμού και της "εξαγωγής" υλικού... εδώ θέλουν να είναι πρώτοι στο χωριό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα