splanis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δεν ηταν βιασμος καθαρος. Τα ηθελε ο κολος της μονη της πηγε να τον αποπλανησει για να παει η αλλη στο χρηματοκιβωτιο. Μια χαρα ηταν o berlin ο Αρτουιτο ηθελα να πεθανει απο την αρχη προβληματα δημιουργουσε και ηταν ντιπ αχωνευτος. Συγγνωμη αλλά το σχόλιο σου είναι εμετικό και δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω σε υποστηρικτες βιαστών. Αποχωρώ 2
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε Συγγνωμη αλλά το σχόλιο σου είναι εμετικό και δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω σε υποστηρικτες βιαστών. Αποχωρώ Μα δεν ηταν αυτο σου γραφω ξανα δες την σκηνη. Ακου υποστηρικτων.
splanis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Heybro είπε Μα δεν ηταν αυτο σου γραφω ξανα δες την σκηνη. Ακου υποστηρικτων. Spoiler Είναι πολύ λεπτό το θέμα, φαντάζομαι δεν έχεις πέσει θύμα σεξουαλικης κακοποίησης και είναι εύκολο να μιλάς εκ του ασφαλούς. Διάβασα πολύ καλά τι έγραψες άκου εκεί 'τα ηθελε ο κώλος της' Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από splanis
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε Είναι πολύ λεπτό το θέμα, φαντάζομαι δεν έχεις πέσει θύμα σεξουαλικης κακοποίησης και είναι εύκολο να μιλάς εκ του ασφαλούς. Διάβασα πολύ καλά τι έγραψες άκου εκεί 'τα ηθελε ο κώλος της' Απλα βρε συ μονη της πηγε δεν εφερε καποια αντισταση αν το προσεξεις. Προφανως και δεν ηταν το ιδιο με denver και την ξανθουλα. Γενικα οχι δεν με απασχολουν τετοια θεματα ειδα μια σειρα στο τελος που ειπε η κοπελα οτι ειπε τοτε ναι μετα απο την πρωτη ηταν βιασμος αλλα στην αρχη αυτη παει στο γραφειο του. Ο berlin ειχε αλλα θεματα πιο σοβαρα και νομιζω ηταν και αδερφος του καθηγητη στο τελος το ειπε αλλα δεν ξερω τι μεταφραση εγινε.
splanis Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Δεν εφερε καποια αντίδραση. Για τον φόβο που νιώθουν τα θύματα βιασμού που δεν τους επιτρέπει να αντιδράσουν καν φαντάζομαι δεν τον ξέρεις καν. Το ότι ήταν όμηρος και ο βιαστής είχε όπλο δεν το παρατήρησες καν. Αλλά να σχολιάζεις ότι τα ηθελε ο κώλος της ξέρεις. http://www.kathimerini.gr/921908/article/epikairothta/episthmh/tonikh-akinhsia-giati-ta-8ymata-viasmoy-den-antistekontai συγγνώμη που Χάλασα το τόπικ αλλά δεν μπορώ να διαβάζω βλακείες 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Απλα βρε συ μονη της πηγε δεν εφερε καποια αντισταση αν το προσεξεις. Προφανως και δεν ηταν το ιδιο με denver και την ξανθουλα. Γενικα οχι δεν με απασχολουν τετοια θεματα ειδα μια σειρα στο τελος που ειπε η κοπελα οτι ειπε τοτε ναι μετα απο την πρωτη ηταν βιασμος αλλα στην αρχη αυτη παει στο γραφειο του. Ο berlin ειχε αλλα θεματα πιο σοβαρα και νομιζω ηταν και αδερφος του καθηγητη στο τελος το ειπε αλλα δεν ξερω τι μεταφραση εγινε. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από splanis
Heybro Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, splanis είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δεν εφερε καποια αντίδραση. Για τον φόβο που νιώθουν τα θύματα βιασμού που δεν τους επιτρέπει να αντιδράσουν καν φαντάζομαι δεν τον ξέρεις καν. Το ότι ήταν όμηρος και ο βιαστής είχε όπλο δεν το παρατήρησες καν. Αλλά να σχολιάζεις ότι τα ηθελε ο κώλος της ξέρεις. http://www.kathimerini.gr/921908/article/epikairothta/episthmh/tonikh-akinhsia-giati-ta-8ymata-viasmoy-den-antistekontai συγγνώμη που Χάλασα το τόπικ αλλά δεν μπορώ να διαβάζω βλακείες div widget Οχι φιλε μου δεν γνωριζω καθολου σχετικα με το θεμα και το ειδα απλα ως μια σειρα με αγωνια ουτε καν σκεφτηκα οτι την βιασε χωρις να θελει. Το εγραψα απο την πλευρα του mainstream θεατη που δεν θα αναλυσει μια σκηνη βιασμου αν εγινε λογω φοβου η επιβιωσης οπως και αν δω καποια ταινια με κομμενα κεφαλια σκοτωμους κτλ προφανως δεν θα μπορεσω να μπω ουτε στη θεση του δολοφονου ουτε του θυματος. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από Heybro
panossar95 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τελείωσα τη πρώτη σεζόν. Ξεκινάω για δεύτερη. Δε ξέρω τι έχετε γράψει στο νήμα, δεν διάβασα μη φάω κάνα σποιλερ. Ως εδώ που έχω δει έχω μείνει έκπληκτος με τη σειρά. Πρωτότυπη, γεμάτη αγωνία, διαφορετικούς παράγοντες που επηρεάζουν τα πάντα. Επίσης πολύ ωραία τα ισπανικά, έχω ξαναδεί αρκετές ταινίες, αλλά τώρα που τα ακούω συνεχόμενα μου φαίνεται πολύ όμορφη γλώσσα (και εύκολη νομίζω). Επίσης ελπίζω να μη τραβήξει πολύ σαν σειρά. Μη τη κουράσουν. Έχει και μερικά αρνητικά φυσικά, όπως οτι μερικές καταστάσεις είναι λιιιιγο τραβηγμένες. Εντάξει σειρά είναι, αλλά μου χτυπάει εμένα, δε με ενοχλεί για να το σταματήσω απλά δε μπορώ να μη το σχολιάσω. Επίσης τα άλλα 2 αρνητικά του. Το γέλιο του Ντένβερ. Δε καταλαβαίνω γιατί να γελάει έτσι, δεν είναι ούτε τρομακτικό ούτε τίποτα, απλά γελοίο. Και δεύτερο, ο χαρακτήρας της Ναϊρόμπι. Πιο σπαστικός από τα πάντα. Η ομιλία της, οι κινήσεις της, οι εκφράσεις της. Δε μου αρέσει καθόλου. Πρώτη σεζόν τελείωσε υπέροχα, πάλι με ανατροπές και αγωνία. Φεύγω για 2η. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από panossar95 1
26ska Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 A ρε netflix,μας έχεις βγάλει την Παναγία,με την αναμονή για τους υπότιτλους.
Heybro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, panossar95 είπε Μόλις τελείωσα τη πρώτη σεζόν. Ξεκινάω για δεύτερη. Δε ξέρω τι έχετε γράψει στο νήμα, δεν διάβασα μη φάω κάνα σποιλερ. Ως εδώ που έχω δει έχω μείνει έκπληκτος με τη σειρά. Πρωτότυπη, γεμάτη αγωνία, διαφορετικούς παράγοντες που επηρεάζουν τα πάντα. Επίσης πολύ ωραία τα ισπανικά, έχω ξαναδεί αρκετές ταινίες, αλλά τώρα που τα ακούω συνεχόμενα μου φαίνεται πολύ όμορφη γλώσσα (και εύκολη νομίζω). Επίσης ελπίζω να μη τραβήξει πολύ σαν σειρά. Μη τη κουράσουν. Έχει και μερικά αρνητικά φυσικά, όπως οτι μερικές καταστάσεις είναι λιιιιγο τραβηγμένες. Εντάξει σειρά είναι, αλλά μου χτυπάει εμένα, δε με ενοχλεί για να το σταματήσω απλά δε μπορώ να μη το σχολιάσω. Επίσης τα άλλα 2 αρνητικά του. Το γέλιο του Ντένβερ. Δε καταλαβαίνω γιατί να γελάει έτσι, δεν είναι ούτε τρομακτικό ούτε τίποτα, απλά γελοίο. Και δεύτερο, ο χαρακτήρας της Ναϊρόμπι. Πιο σπαστικός από τα πάντα. Η ομιλία της, οι κινήσεις της, οι εκφράσεις της. Δε μου αρέσει καθόλου. Πρώτη σεζόν τελείωσε υπέροχα, πάλι με ανατροπές και αγωνία. Φεύγω για 2η. To γέλιο του Denver και η Nairobi ήταν από τα καλά στοιχεία της σειράς. Η Τόκιο και ο Ρίο φεροταν σαν μωρά κανέναν επαγγελματισμο. Η δεύτερη σεζόν από το 4 και μετά γίνεται χαμός.
panossar95 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Heybro είπε To γέλιο του Denver και η Nairobi ήταν από τα καλά στοιχεία της σειράς. Η Τόκιο και ο Ρίο φεροταν σαν μωρά κανέναν επαγγελματισμο. Η δεύτερη σεζόν από το 4 και μετά γίνεται χαμός. Εντάξει το γέλιο μπορώ να το προσπεράσω γιατί δεν το ακούω συνέχεια. Nairobi, ποτέ. Εκνευριστηκη μέχρι αηδιας για μένα. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά δε μου αρέσει καθόλου. Δε το λέω για την ηθική της, ο τρόπος της μου τη δίνει. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τώρα θα δω το πρώτο, αν αντέξω (Tokyo EMΠ1) Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από panossar95 1
Heybro Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, panossar95 είπε Εντάξει το γέλιο μπορώ να το προσπεράσω γιατί δεν το ακούω συνέχεια. Nairobi, ποτέ. Εκνευριστηκη μέχρι αηδιας για μένα. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά δε μου αρέσει καθόλου. Δε το λέω για την ηθική της, ο τρόπος της μου τη δίνει. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τώρα θα δω το πρώτο, αν αντέξω (Tokyo EMΠ1) Σε καταλαβαίνω πως το γράφεις. Γούστα είναι αυτά και σίγουρα έχει την δική της προσωπικότητα. Η Ναϊρόμπι είναι κοπελαρα πάντως και κούκλα. Η Τόκιο επίσης απίστευτο μωρό απλά στην σειρά είναι νευρο σπαστό δεν κάνει σωστές επιλογές και θα το καταλάβεις στη δεύτερη σεζόν. 6 επεισόδια είναι βλέπω να τα βλέπεις μονορούφι.
najinblue3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, panossar95 είπε Εντάξει το γέλιο μπορώ να το προσπεράσω γιατί δεν το ακούω συνέχεια. Nairobi, ποτέ. Εκνευριστηκη μέχρι αηδιας για μένα. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά δε μου αρέσει καθόλου. Δε το λέω για την ηθική της, ο τρόπος της μου τη δίνει. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τώρα θα δω το πρώτο, αν αντέξω (Tokyo EMΠ1) Nairobi > all Tokyo και εγω ΕΜΠ1
panossar95 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Και για να μη λέτε ότι ειμαι κακός , της αναγνωρίζω ότι μέχρι τη πρώτη σεζόν είναι η μόνη που δείχνει πραγματικά να το πιστεύει και να το θέλει.
26ska Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Επιτέλους μετά τα χθεσινά μου παράπονα,μπήκε υποτιτλισμενο στο netflix!!!!!
panossar95 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Είδα και τη 2η σεζόν. Δεν έχω να πω κάτι. Υπέροχη σειρά, από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Έξυπνη, με αγωνία, με ανατροπές, με καλούς ηθοποιούς και διαφορετικούς. Εξαιρετική. Έψαξα λίγο και είδα ότι θα υπάρξει και 3η σεζόν. Να πω την αλήθεια και εδώ να σταματούσε θα ήμουν ευχαριστημένος. Spoiler Ίσως άλλο ένα επεισόδιο να έδειχνε τι έκανε ο καθένας μετα τη ληστεία και τέλος. Ελπίζω να μη τη χαλάσουν/κουράσουν στη 3η 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα