p4n0s86 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, thanosfwto είπε το casa de papel στο τελευταιο επεισοδιο απεδειξε και στους πιο δυσπιστους γιατι θεωρειται μεσα στις 5 κορυφαιες σειρες ολων των εποχων.πραγματικα το παρακολουθησα με κομμενη την ανασα και ανυπομονω για την επομενη σεζον. Από περιέργεια, οι άλλες 4 ποιες είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε Από περιέργεια, οι άλλες 4 ποιες είναι; τη γνωμη μου λεω παντα ετσι; νο1 breaking bad no2 following no 3 got no 4 wire no 5 casa
p4n0s86 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, thanosfwto είπε τη γνωμη μου λεω παντα ετσι; Εχμ, δε νομίζω, όταν ξεκινάς με τη φράση "απέδειξε και στους πιο δύσπιστους ότι είναι στις 5 κορυφαίες" δεν το λες και γνώμη. Επίσης, πιστεύω ότι αν εμπλουτίσεις τη συλλογή σου θα αναθεωρήσεις για μερικά. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Εχμ, δε νομίζω, όταν ξεκινάς με τη φράση "απέδειξε και στους πιο δύσπιστους ότι είναι στις 5 κορυφαίες" δεν το λες και γνώμη. Επίσης, πιστεύω ότι αν εμπλουτίσεις τη συλλογή σου θα αναθεωρήσεις για μερικά. εμπλουτισμενη ειναι η συλλογη μου με πανω απο 250 σειρες.εσυ τι προτεινεις στην πενταδα;
najinblue3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Coppermine είπε Την γνώμη του εξέφρασε ο άνθρωπος και του την πέσατε λες και σας έβρισε προσωπικά.....i dont get it δικαίωμα του καθενός είναι να πει την γνώμη του και σε όποιον αρέσει....... Βασικα παιζει να το κανει επιτηδες, σε καθε τοπικ τα ιδια λεει
johnyboy Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Βασικα παιζει να το κανει επιτηδες, σε καθε τοπικ τα ιδια λεει Άμα σε κάθε τοπικ διαβάζω για την απάτη, ε τι να κάνω και εγώ
p4n0s86 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 58 λεπτά πριν, thanosfwto είπε εμπλουτισμενη ειναι η συλλογη μου με πανω απο 250 σειρες.εσυ τι προτεινεις στην πενταδα; Δεν μου αρέσει να περιορίζομαι με 5άδες κτλ γιατί θεωρώ πολλές ισάξιες μεταξύ τους, πάντως έχω αρκετές που θα έβαζα καλύτερες του La Casa και του The Following που είπες. Ozark, Fargo, Better Call Saul είναι μερικές που μου έρχονται πρόχειρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, thanosfwto είπε εμπλουτισμενη ειναι η συλλογη μου με πανω απο 250 σειρες.εσυ τι προτεινεις στην πενταδα; 250 σειρές!!! Όλη μέρα σειρές βλέπεις;
Arkin Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Τι μεσα στις 5 καλυτερες βρε παιδια το la casa de papel? Μια fun σειρα ειναι που την βλεπεις τελειως στο χαλαρο και λογο cliffhanger σε καθε επεισοδιο σε κανει να θες να δεις το επομενο. Δεν ειναι σειρα να την παρεις σοβαρα σε καμια περιπτωση. Δεν υπαρχει συγκριση με wire/ozark/fargo/true detective/better call saul και ενα σωρο αλλα αριστουργηματα. 3 1
engfirm17 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μη βγαίνετε off topic. Στα της 4ης σεζόν. Spoiler Μολις την τελείωσα, το μόνο που με χάλασε όπως ειπώθηκε και παραπάνω η μη ρεαλιστική τεχνολογία και η ευκολία στη χρήση της (??), αλλά και ότι έγιναν απίθανα πράγματα, πυροβολισμοί εξ επαφής κλπ και δεν τραυματιζοταν κουνούπι. Για το σημείο της απόδρασης από το πάρκινγκ να μην πω καλύτερα.... (σοβαρά τώρα; ψεύτικο σινούκ πάνω από την τράπεζα;) Παρολαυτα είχε έντονες στιγμές που ήταν σαν να έβαζες τον εαυτό σου μέσα και ένιωθες εντονα συναισθήματα, κάτι που είναι στα συν. Ήδη το έχουν τραβήξει πολύ, έπρεπε να έχει τελειώσει οριστικά, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να δείξει μια 5η σεζόν, και απορώ που τα πράγματα έμειναν τόσο ρευστά...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Δεν μου αρέσει να περιορίζομαι με 5άδες κτλ γιατί θεωρώ πολλές ισάξιες μεταξύ τους, πάντως έχω αρκετές που θα έβαζα καλύτερες του La Casa και του The Following που είπες. Ozark, Fargo, Better Call Saul είναι μερικές που μου έρχονται πρόχειρα. το δεχομαι αδερφε μου.επειδη δεν εχω σει καμια αναμενω να τις δω και θα σου πω 2 ώρες πριν, Arkin είπε Τι μεσα στις 5 καλυτερες βρε παιδια το la casa de papel? Μια fun σειρα ειναι που την βλεπεις τελειως στο χαλαρο και λογο cliffhanger σε καθε επεισοδιο σε κανει να θες να δεις το επομενο. Δεν ειναι σειρα να την παρεις σοβαρα σε καμια περιπτωση. Δεν υπαρχει συγκριση με wire/ozark/fargo/true detective/better call saul και ενα σωρο αλλα αριστουργηματα. φιλε το de papel τις συναγωνιζεται ανετα Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
poulaki1976 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Το papel ειναι του λαου δεν εχει τις γκλαμουριες του GOT πχ. Ζητω ο Berlin 🤪 👍 💪
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Η αντίδραση πάντως του επικεφαλής της αστυνομίας όταν του είπαν για την απαγωγή της κοπέλας από το κομμωτήριο όλα τα λεφτά...χαχαχα ... Πολύ γέλιο.. Από τις καλύτερες στιγμές του κύκλου.. Αυτό με τους γκέι πάντως στις σειρές του Νετφλιξ έχει παραγινει.... Το βάζουν όρο πια;;
managermono Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 σειρα για παιδακια και για να περναει η ωρα , οι γνωμες ειναι σεβαστες αλλα υπαρχουν και βασεις η σειρα αντικειμενικα ειναι μετρια αν δεν μπορεις να αναγνωρισεις τι ειναι προσωπικο γουστο και τι αντικειμενικα καλο ε θες εξασκιση κρισης 1 1
Undertaker1982 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Όσο υπέροχο ήταν στις 2 πρώτες σεζόν,τόσο τραγικό ήταν η τέταρτη.Απογοητευση δεν βλέπετε πλέον 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα