lostresam Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Aνακοινωθηκε οτι θα υπαρξει και 3η σεζον αποκλειστικα απο το netflix αυτη τη φορα!!! Επιστρεφει εννοειται ολο τo cast! http://variety.com/2018/digital/news/netflix-atresmedia-vancouver-media-third-part-la-casa-de-papel-1202756975/ 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 http://m.oneman.gr/pop-code/t/tileorasi/glyko/to-la-casa-de-papel-einai-h-pio-epityxhmenh-ksenoglwssh-seira-poy-exei-provallei-pote-to-netflix.5165339.amp.html
pedrojay Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, Zerg13 είπε Εμφανιστηκαν Ελληνικα για ολα τα επεισοδια. Δημιουργηθηκε ενα καινουργιο που λεγεται la casa de papel new episodes. Αν δεν σας εμφανιζεται, δηλωστε στο προφιλ main language τα Αγγλικα, αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται. Είσαι σίγουρος ότι μπήκαν σε όλα τα επεισόδια; Εγώ βλέπω μόνο στο 1 και στο 5 μέχρι αυτή τη στιγμή,οπότε ακόμα δεν έχει νόημα να ξεκινήσει κάποιος να βλέπει.Λογικά μέχρι αύριο-μεθαύριο θα τα έχουν όλα έτοιμα.
theoilia Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, pedrojay είπε Είσαι σίγουρος ότι μπήκαν σε όλα τα επεισόδια; Εγώ βλέπω μόνο στο 1 και στο 5 μέχρι αυτή τη στιγμή,οπότε ακόμα δεν έχει νόημα να ξεκινήσει κάποιος να βλέπει.Λογικά μέχρι αύριο-μεθαύριο θα τα έχουν όλα έτοιμα. και εγω το ίδιο
Zerg13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, pedrojay είπε Είσαι σίγουρος ότι μπήκαν σε όλα τα επεισόδια; Εγώ βλέπω μόνο στο 1 και στο 5 μέχρι αυτή τη στιγμή,οπότε ακόμα δεν έχει νόημα να ξεκινήσει κάποιος να βλέπει.Λογικά μέχρι αύριο-μεθαύριο θα τα έχουν όλα έτοιμα. Οχι, καπου μπηκαν και καπου οχι, καλα λες.
xavier Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 τριτη σεζον?μα γιατι? ηδη ειχαν τραβηξει τη σειρα απο τα μαλλια για να βγαλουν τα επεισοδια που βγαλανε... απλα αρμεγμα... 1
kronos73 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, pedrojay είπε Είσαι σίγουρος ότι μπήκαν σε όλα τα επεισόδια; Εγώ βλέπω μόνο στο 1 και στο 5 μέχρι αυτή τη στιγμή,οπότε ακόμα δεν έχει νόημα να ξεκινήσει κάποιος να βλέπει.Λογικά μέχρι αύριο-μεθαύριο θα τα έχουν όλα έτοιμα. Είπα να δω λίγο το πρώτο επεισόδιο και πριν λίγο εξαφανίστηκε και αυτό. Ελπίζω ότι αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα τα ανεβάσει όλα
Zerg13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Mια φωτογραφία, το τραγουδι της ταινίας, ετσι απλά και 12,5εκ views... 3
NIKOSKURT Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 σεμενα γλωσσα αγγλικα το εχει αλλα κανενας υποτιτλος σε κανενα επεισοδιο .. γλωσσα ελληνικα δεν το εμφανιζει καν. τι φαση?
fever25 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Στις 22/4/2018 στις 10:02 ΜΜ, NIKOSKURT είπε σεμενα γλωσσα αγγλικα το εχει αλλα κανενας υποτιτλος σε κανενα επεισοδιο .. γλωσσα ελληνικα δεν το εμφανιζει καν. τι φαση? Τελικά ξέρουμε τί γίνεται με τη σειρά; Την ψάχνω στο netflix, αλλά πουθενά...
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Εξαιρετικη σειρα. Την ξεκινησα οποτε αναμενετε καψιμο. 2
theoilia Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) μας ξεχάσανε.μας βάλανε για τυράκι το πρωτο επεισοδιο και πάνω που γκαβλώσαμε εξαφανίστηκε όλη η σειρά από τις λίστες Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από theoilia
Heybro Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, theoilia είπε μας ξεχάσανε.μας βάλανε για τυράκι το πρωτο επεισοδιο και πάνω που γκαβλώσαμε εξαφανίστηκε όλη η σειρά από τις λίστες Τελείωσα χτες τα πρώτα 9 επεισόδια. Υπέροχη σειρά λίγο τραβηγμένη σε σημεία αλλά από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων με πρωτότυπο σενάριο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα