Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δεν είπα ότι το Vikings είναι η καλύτερη σειρά ever, αλλά από το Casa de Papel είναι καλύτερη. Βασικά οι σεζόν με τον Ράγκναρ, γιατί μετά έγινε όντως ολίγον τραγικό..
EmpYristis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, AristidisZ είπε lol ;;; Trololol! Spoiler Δεν παιζει να εχει δει ο φιλος μας πανω απο 1 σεζον στις ανωτερω... Για το πολλά καποτε υποσχομενο Vikings , οσο έπαιζε ο Ragnar ειχε τις εξάρσεις του προς τα πολύ πάνω και προς τα πολύ κάτω. Μετά μόνο ελαχιστες αναλαμπες ειχε η σειρά με τον Ivar και τις περιπέτειες του πρωτοτοκου του , Ironborn. Η ιστορία με τον καθολικό παπά που μαμει και δέρνει (κυριολεκτικα) ηταν πολλά υποσχόμενη αλλά κι αυτή την μαγαρισανε με τονους φιλερ και σαβουρας... Φευ! Το Casa είναι εξαιρετικό στο να περνάει η ωρα σαν νερο, ευχάριστα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @EmpYristis Spoiler Ειδικά αυτή η αυτοργανωμένη κοινότητα του Φλόκι στην Ισλανδία ήταν το filler του filler ω filler. Ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα όλου αυτού.. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) On 12/08/2019 at 19:43, yiannis1991 said: @EmpYristis ... //off-topic mod off Spoiler tags, please... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από *nenya*
Kostasspil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα τωρα που το εκανες quote το spoiler φαινεται και στο δικο σου post Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Kostasspil 1
*nenya* Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 On 12/08/2019 at 22:23, Kostasspil said: Ναι αλλα τωρα που το εκανες quote το spoiler φαινεται και στο δικο σου post Fixed.
georgeadams Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Στις 12/8/2019 στις 2:56 ΠΜ, giorgos_rom είπε Απόκρυψη περιεχομένων https://www.youtube.com/watch?v=spCdFMnQ1Fk Επειδή είμαι στο γραφείο και το mute είναι μόνιμα ενεργό, έχω βάλει το youtube να εμφανίζει αγγλικούς υπότιτλους (αν και συνήθως είναι άθλιοι auto-generated). Έκανα 2-3 λεπτά μέχρι να καταλάβω πως αυτό ήταν το "bella ciao" 😀
SPANK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Την έλισωσα τελικά είδα και τις 3 season , τρομερή σειρά και με θεματολογία που μου αρέσει από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ή από τις καλύτερες εμένα προσωπικά μου αρέσει και περιμένω την 4η να δούμε τι θα γίνει 3
skar1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Πολύ ευχάριστα βλέπονται και τα επεισόδια της 3ης σεζόν. Έχει κάποια κενά κτλ κτλ αλλά δεν κάνει κοιλιά. Οι 2 προηγούμενες ίσως να ήταν πιο διασκεδαστικές στα μάτια μου. Με το καλό να δούμε τκαι την 4η και μάλλον τελευταία σεζόν. 2
jimis98 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, stefanosgeo είπε Το κατέβασα επιτέλους... Για να δούμε στα ισπανικα?
Sorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Τόσο καιρό μου έλεγε ο πατέρας μου να δοκιμάσω το Netflix, μου είχε δώσει εξάλλου τους κωδικούς του. Τίποτα εγώ.... Εεε.. τώρα διακοπούλες, ευκαιρία μιας και μπήκε και νέα τηλεόραση στο εξοχικό, λέω άντε να δω το 1ο επεισόδιο του Casa... 5 ημέρες μετά, αναμένω την 4η σεζόν με αγωνία!! Εξαιρετική σειρά, κι αν και δεν το περίμενα, μου φαίνεται πως η 3η σεζόν είναι ένα κλικ καλύτερη και απο τις πρώτες δυο. 1
Linux_ticket Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Στις 16/8/2019 στις 1:17 ΜΜ, SPANK είπε Την έλισωσα τελικά είδα και τις 3 season , τρομερή σειρά και με θεματολογία που μου αρέσει από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ή από τις καλύτερες εμένα προσωπικά μου αρέσει και περιμένω την 4η να δούμε τι θα γίνει το μυστικο της σειρας και η επιτυχιας της γενικοτερα βασιζεται στο ότι ταυτιζεσαι με τους ηρωες σε σημειο εθισμου... 1
giorgosdgs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 εμενα μια ομηρος μου θυμιζει την Ζουμπουλία !! 😂
Nate Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, stefanosgeo είπε Ρε παιδιά το casa de papel γίνεται καλύτερο στο δεύτερο κύκλο??? Είδα τον πρώτο (με καθυστέρηση φυσικά) μετά από όλο αυτό το σούσουρο και δε μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα. Όλο αμπελοφιλοσοφίες και κυρίως πολλές "τρύπες" ενάντια στη κοινή λογική και αναμενόμενες κλισε "ανατροπές" στο σενάριο. Καθόλου ρεαλιστικό... (π.χ. και αλοίμονο δηλαδή ...εάν φυσικά εγώ το θυμαμαι καλά καθώς βαρέθηκα να το ξανατσεκάρω: (ψιλοσποιλερ αλερτ!) η άλλη με το αλτσχάιμερ τα γραφει όλα στο χαρτάκι και δε γράφει ένα όνομα που ακούει 2-3 φορές και φάνηκε μάλιστα να το ξέρει όταν συνάντησε το συγκεκριμένο άτομο????) Για να μη δω τζάμπα το δεύτερο κύκλο εάν συνεχίζει έτσι Όλη η σειρά είναι στο ίδιο στυλ.
Bourdoulas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 11/9/2019 στις 1:34 ΜΜ, stefanosgeo είπε Ρε παιδιά το casa de papel γίνεται καλύτερο στο δεύτερο κύκλο??? Είδα τον πρώτο (με καθυστέρηση φυσικά) μετά από όλο αυτό το σούσουρο και δε μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα. Όλο αμπελοφιλοσοφίες και κυρίως πολλές "τρύπες" ενάντια στη κοινή λογική και αναμενόμενες κλισε "ανατροπές" στο σενάριο. Καθόλου ρεαλιστικό... (π.χ. και αλοίμονο δηλαδή ...εάν φυσικά εγώ το θυμαμαι καλά καθώς βαρέθηκα να το ξανατσεκάρω: (ψιλοσποιλερ αλερτ!) η άλλη με το αλτσχάιμερ τα γραφει όλα στο χαρτάκι και δε γράφει ένα όνομα που ακούει 2-3 φορές και φάνηκε μάλιστα να το ξέρει όταν συνάντησε το συγκεκριμένο άτομο????) Για να μη δω τζάμπα το δεύτερο κύκλο εάν συνεχίζει έτσι Αν δεν σου άρεσε μέχρι τώρα τότε μην το συνεχίζεις. Δεν Θα δεις κάποια τρομακτική αλλαγή. Στις 11/9/2019 στις 1:34 ΜΜ, stefanosgeo είπε Ρε παιδιά το casa de papel γίνεται καλύτερο στο δεύτερο κύκλο??? Είδα τον πρώτο (με καθυστέρηση φυσικά) μετά από όλο αυτό το σούσουρο και δε μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα. Όλο αμπελοφιλοσοφίες και κυρίως πολλές "τρύπες" ενάντια στη κοινή λογική και αναμενόμενες κλισε "ανατροπές" στο σενάριο. Καθόλου ρεαλιστικό... (π.χ. και αλοίμονο δηλαδή ...εάν φυσικά εγώ το θυμαμαι καλά καθώς βαρέθηκα να το ξανατσεκάρω: (ψιλοσποιλερ αλερτ!) η άλλη με το αλτσχάιμερ τα γραφει όλα στο χαρτάκι και δε γράφει ένα όνομα που ακούει 2-3 φορές και φάνηκε μάλιστα να το ξέρει όταν συνάντησε το συγκεκριμένο άτομο????) Για να μη δω τζάμπα το δεύτερο κύκλο εάν συνεχίζει έτσι Αν δεν σου άρεσε μέχρι τώρα τότε μην το συνεχίζεις. Δεν Θα δεις κάποια τρομακτική αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα