Kostasspil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Οι 2 τελευταιες κοβονται μονες τους. Τωρα η Τοκιο οπως προειπα μαλλον δεν ειναι για σοβαρη σχεση μας το δειξε κιολας Αλισον Παρκερ και Αριαδνα περνανε στον τελικο, αλλα δε μπορω να ξεχωρισω καποια 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 @Kostasspil Προηγείται η Άλισον με 3-0 αλλά λόγω του υπεροπτικού της ύφους νομίζει ότι τέλειωσε το ματς, σιγά σιγά ισοφαρίζει η Αριάδνα και το παίρνει στα πέναλτι σαν την Λίβερπουλ με την Μίλαν
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (Αρνουμαι να δω αυτον τον κυκλο.) Ψηφιζω Αριαδνα παντως! Η πιο ομορφη με διαφορα! 1
SPANK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Λέω να κατεβάσω να δω το 1ο επεισόδιο από την 1 season αλλά επειδή με χαλάνε τα μη αγγλικά σε σειρές / ταινίες , βλέπω ότι παίζει και αγγλικό audio , πως είναι στα αγγλικά χάνει πολύ από την ισπανική που είναι η σειρά ? 1
noFEARgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Τα ισπανικά είναι από τις ωραιότερες γλώσσες άνετα αντικαταστουσα τα αγγλικά με αυτά στις ταινίες . 2
Kostasspil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 18 minutes ago, SPANK said: πως είναι στα αγγλικά χάνει πολύ από την ισπανική που είναι η σειρά ? Προσωπικά μου χαλάει πολύ την αίσθηση αν τη δω στα Αγγλικά 2
j0hnn1e Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 1 hour ago, SPANK said: Λέω να κατεβάσω να δω το 1ο επεισόδιο από την 1 season αλλά επειδή με χαλάνε τα μη αγγλικά σε σειρές / ταινίες , βλέπω ότι παίζει και αγγλικό audio , πως είναι στα αγγλικά χάνει πολύ από την ισπανική που είναι η σειρά ? Το δοκίμασα σε αυτή τη σειρά αλλά και στο DARK (γερμανικό), και τις δυο φορές ξένισε και στο 10λεπτο το άλλαξα, δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις αλλά νομίζω ότι χάνει στο ντουμπλαρισμα
postfire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 https://www.madata.gr/free-time/entertainment/698186-erchetai-o-4os-kyklos-toy-La-Casa-de-Papel-to-mhnyma-ths-tokio.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com 🤴🤴
SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Τελικά το άρχισα στα ισπανικά και την συνήθισα την ισπανική γλώσσα μόλις το 2ο επεισόδιο που είμαι , φαίνεται πολύ καλή σειρά την συνεχίζω 3
_Xistenze Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 και για ποιο λογο τα δινουν και τα 8 επεισοδια διαθέσιμα όλα μαζι? ...γιατι δεν τα προβαλουν ανα εβδομαδα?? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Έτσι γίνεται στο Netflix. Καλύτερα κατά τη γνώμη μου..
SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Τρομερό μέχρι στιγμή έχω φάει 6 επεισόδια περίπου σε μια ημέρα 🤣 2 1
_Xistenze Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, SPANK είπε Τρομερό μέχρι στιγμή έχω φάει 6 επεισόδια περίπου σε μια ημέρα 🤣 κατ εμε η καλυτερη σειρα ολων των εποχων είναι. 2
ougxar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, _Xistenze είπε κατ εμε η καλυτερη σειρα ολων των εποχων είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα