najinblue3 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Η Pedraza ειναι κοριτσι για σπιτι.. Η Τοκιο δεν ειναι για σπιτι. Ας μην επεκταθω Και η Μονικα Γκαθαμπιδε ειναι πολυ δυνατη. Βασικα ειναι σγουρομαλλα που το εχω αδυναμια. Ψιλοτσαχπινα φαινεται. Γενικα η σειρα εχει δυνατα κομματια, οπως και το ELITE που πηρε μεταγραφη η Πεδρασα
vassar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Οι γυναίκες του 'La casa de papel' είναι όλα τα λεφτά (που κλέβουν) https://www.oneman.gr/pop-code/t/tileorasi/netflix/oi-gynaikes-toy-la-casa-de-papel-einai-ola-ta-lefta-poy-klevoyn.5242056.html
EmpYristis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, KilliK είπε η φωκια δεξια ειναι η Ναιρομπι; Δεν ήθελε συγκριτικό του λώκου αλλά συγκριτικό λώκων. Η Αλιθον Πιάρρκερρ (με προφορά "Τένβερρ" α-κακακακακα) τις εβαζε όλες κάτω κι εχανε μόνο από της Τόκιο τον πατο. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από EmpYristis Τα σύκα συκα και τον λωκο, λωκο 1
totalius Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Αν στο casa γινεται συζητηση 3 σελίδων για τις κακάσχημες Ισπανίδες στο Banshee θα έπρεπε να υπαρχει τοπικ αφιερωμένο μονο στα μωρά που πέρασαν απο τη σειρά . 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Kostasspil είπε Η Pedraza ειναι κοριτσι για σπιτι.. Η Τοκιο δεν ειναι για σπιτι. Ας μην επεκταθω Σιγά που είναι για σπίτι. Κακομαθημένο κοριτσάκι είναι. Η Αριάδνα και η Γκαταμπίθε, ναι τις παντρευόμουνα, ειδικά την Αριάδνα.. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
najinblue3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, totalius είπε Αν στο casa γινεται συζητηση 3 σελίδων για τις κακάσχημες Ισπανίδες στο Banshee θα έπρεπε να υπαρχει τοπικ αφιερωμένο μονο στα μωρά που πέρασαν απο τη σειρά . Την επομενη φορα θα σου ζητησουμε την αδεια
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 14 hours ago, Kostasspil said: Η Pedraza ειναι κοριτσι για σπιτι.. Η Τοκιο δεν ειναι για σπιτι. Ας μην επεκταθω Ούτε καν, η Τόκιο με ανθρώπινο μαλλί είναι κορίτσι για γάμο. 1
Arkin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) La Casa de Papel[Season 3] https://www.imdb.com/title/tt6468322/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3 Μπορει να εχει ολα τα κλισε του κοσμου μπορει να εχει αρκετες τρανταχτες τρυπες στην πλοκη αλλα η σειρα εχει καρδια και για αυτο αγαπηθηκε απο τον κοσμο. Η χημεια των πρωταγωνιστων τα συναισθηματα που καταφερνουν να βγαλουν προς τα εξω ειναι ισως το μεγαλυτερο θετικο της σειρας. Η τριτη σεζον ειχε λιγοτερες WTF στιγμες απο τις πρωτες 2 και κυλησε πιο ομαλα. Μου αρεσε που χρησιμοποιησαν τον Berlin τοσο καλα με τα flashbacks και το τελευταιο επεισοδιο απολαυστικο αν και φανηκε που θα παει η δουλεια. Αναμενω την τεταρτη σεζον με μεγαλο ενδιαφερον που θα παιχτει σε τελειως αλλο επιπεδο συμφωνα με αυτο που ειδαμε στο τελευταιο 10λεπτο. Overall η σεζον μου φανηκε πιο δεμενη απο τα τρελα που εγιναν στις 2 πρωτες. 8.5/10 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Arkin 4
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το καλό είναι ότι βλέπεται άνετα. Αν θέλεις να δεις κάτι χαλαρό με βράδυ πριν τον ύπνο ή με το φαγητό είναι μια χαρά. Είναι to the point, γρήγορη πλοκή, ναι έχει κάποιες διευκολύνσεις στο σενάριο αλλά αν θέλεις κάτι βαθυστόχαστο πας αλλού. Εμένα τέτοιες σειρές μου αρέσουν, να περνάει η ώρα ευχάριστα. Αν θέλω κάτι ψαγμένο θα δω ταινία, γιατί σειρά με νοήματα κτλ που πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος κουράζει, εκτός αν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο.. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
totalius Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, najinblue3 είπε Την επομενη φορα θα σου ζητησουμε την αδεια Αυτο ακριβως να κανεις .
byMetal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά καλωσόρισα και στο φόρουμ (δεν έχω βρει τόπικ να με καλωσορίζει ) Κάτι που δεν μου άρεσε με την σεζόν 3 ήταν το ότι... ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα με τη σεζόν 1 και 2. Δεν αλλάζει κάτι τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο 5 που έχω δει εγώ. Και από'τι άκουσα βγαινει και σεζόν 4. Άντε να δούμε, ελπίζω να μην γίνει ό,τι έγινε και με το alien...
dalain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Στις 6/8/2019 στις 10:18 ΠΜ, yiannis1991 είπε Σιγά που είναι για σπίτι. Κακομαθημένο κοριτσάκι είναι. Η Αριάδνα και η Γκαταμπίθε, ναι τις παντρευόμουνα, ειδικά την Αριάδνα.. Βerlin, εσυ;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @dalain χαχαχα, εμφανισιακά και στον χαρακτήρα είμαι Professor εντελώς. Εντάξει καλή και η inspectora, αλλά η Αριάδνα άλλη κλάση.. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Για παμε μια κοντριτσα Ariadna Spoiler Alison Spoiler Tokio Spoiler Monica Spoiler Raquel Spoiler Nairobi Spoiler Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από Arkin
EmpYristis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Για παμε μια κοντριτσα Ariadna Απόκρυψη περιεχομένων Alison Απόκρυψη περιεχομένων Με διαφορά στήθους, Ariadna. Πιο φυσική, πιο γήινη, περισσότερο χαλαρή και προσιτή, με αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα αλλά χωρίς τουπέ. Η Alison βγάζει κατι πιο πρόστυχο μεν αλλά παραμένει ενα κοριτσάκι (κορίτσαρος έστω) με followers. Πολύ προσποιητές ινσταγκραμικες-γραφικές πόζες με μισάνοιχτο στόμα, πολύς αχρείαστος σοβάς, overreacting γενικά και ντόρος να γίνεται. Το μόνο που με χαλάει στην Αριάδνη, το αφύσικα λευκό της σμάλτο. Αυτή κι ο Σάκης... Και η λεύκανση θέλει μέτρο! ΥΓ. Υπαρχει Spicy Coca Cola; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από EmpYristis 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα