Προς το περιεχόμενο

La Casa de Papel (Money Heist)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Η Pedraza ειναι κοριτσι για σπιτι.. Η Τοκιο δεν ειναι για σπιτι. Ας μην επεκταθω :P 

Και η Μονικα Γκαθαμπιδε ειναι πολυ δυνατη. Βασικα ειναι σγουρομαλλα που το εχω αδυναμια. Ψιλοτσαχπινα φαινεται. Γενικα η σειρα εχει δυνατα κομματια, οπως και το ELITE που πηρε μεταγραφη η Πεδρασα

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, KilliK είπε

η φωκια δεξια ειναι η Ναιρομπι;

Δεν ήθελε συγκριτικό του λώκου αλλά συγκριτικό λώκων.

Η Αλιθον Πιάρρκερρ (με προφορά "Τένβερρ" α-κακακακακα) τις εβαζε όλες κάτω κι εχανε μόνο από της Τόκιο τον πατο.

Επεξ/σία από EmpYristis
Τα σύκα συκα και τον λωκο, λωκο
  • Like 1
Δημοσ.

Αν στο casa γινεται συζητηση 3 σελίδων για τις κακάσχημες Ισπανίδες στο Banshee θα έπρεπε να υπαρχει τοπικ αφιερωμένο μονο στα μωρά που πέρασαν απο τη σειρά . 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Η Pedraza ειναι κοριτσι για σπιτι.. Η Τοκιο δεν ειναι για σπιτι. Ας μην επεκταθω :P 

Σιγά που είναι για σπίτι. Κακομαθημένο κοριτσάκι είναι. Η Αριάδνα και η Γκαταμπίθε, ναι τις παντρευόμουνα, ειδικά την Αριάδνα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, totalius είπε

Αν στο casa γινεται συζητηση 3 σελίδων για τις κακάσχημες Ισπανίδες στο Banshee θα έπρεπε να υπαρχει τοπικ αφιερωμένο μονο στα μωρά που πέρασαν απο τη σειρά . 

Την επομενη φορα θα σου ζητησουμε την αδεια

• Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, Kostasspil said:

Ούτε καν, η Τόκιο με ανθρώπινο μαλλί είναι κορίτσι για γάμο.

images?q=tbn:ANd9GcT7WvUf22W9fK73E-RL20w

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

La Casa de Papel[Season 3]

d93884615659ff51a670174d2445dcb9-XL.jpg

Μπορει να εχει ολα τα κλισε του κοσμου μπορει να εχει αρκετες τρανταχτες τρυπες στην πλοκη αλλα η σειρα εχει καρδια και για αυτο αγαπηθηκε απο τον κοσμο. Η χημεια των πρωταγωνιστων τα συναισθηματα που καταφερνουν να βγαλουν προς τα εξω ειναι ισως το μεγαλυτερο θετικο της σειρας. Η τριτη σεζον ειχε λιγοτερες WTF στιγμες απο τις πρωτες 2 και κυλησε πιο ομαλα. Μου αρεσε που χρησιμοποιησαν τον Berlin τοσο καλα με τα flashbacks και το τελευταιο επεισοδιο απολαυστικο αν και φανηκε που θα παει η δουλεια. Αναμενω την τεταρτη σεζον με μεγαλο ενδιαφερον που θα παιχτει σε τελειως αλλο επιπεδο συμφωνα με αυτο που ειδαμε στο τελευταιο 10λεπτο. Overall η σεζον μου φανηκε πιο δεμενη απο τα τρελα που εγιναν στις 2 πρωτες. 8.5/10

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλό είναι ότι βλέπεται άνετα. Αν θέλεις να δεις κάτι χαλαρό με βράδυ πριν τον ύπνο ή με το φαγητό είναι μια χαρά. Είναι to the point, γρήγορη πλοκή, ναι έχει κάποιες διευκολύνσεις στο σενάριο αλλά αν θέλεις κάτι βαθυστόχαστο πας αλλού. Εμένα τέτοιες σειρές μου αρέσουν, να περνάει η ώρα ευχάριστα. Αν θέλω κάτι ψαγμένο θα δω ταινία, γιατί σειρά με νοήματα κτλ που πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος κουράζει, εκτός αν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά καλωσόρισα και στο φόρουμ (δεν έχω βρει τόπικ να με καλωσορίζει :P )

Κάτι που δεν μου άρεσε με την σεζόν 3 ήταν το ότι... ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα με τη σεζόν 1 και 2. Δεν αλλάζει κάτι τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο 5 που έχω δει εγώ. Και από'τι άκουσα βγαινει και σεζόν 4. Άντε να δούμε, ελπίζω να μην γίνει ό,τι έγινε και με το alien... :D

Δημοσ.
Στις 6/8/2019 στις 10:18 ΠΜ, yiannis1991 είπε

Σιγά που είναι για σπίτι. Κακομαθημένο κοριτσάκι είναι. Η Αριάδνα και η Γκαταμπίθε, ναι τις παντρευόμουνα, ειδικά την Αριάδνα..

Βerlin, εσυ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@dalain χαχαχα, εμφανισιακά και στον χαρακτήρα είμαι Professor εντελώς. Εντάξει καλή και η inspectora, αλλά η Αριάδνα άλλη κλάση..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για παμε μια κοντριτσα 

Ariadna

Spoiler

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Alison

Spoiler

Screenshot-5.png
Screenshot-6.png
Screenshot-7.png

Tokio

Spoiler

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Monica

Spoiler

Screenshot-4.png
Screenshot-5.png
Screenshot-6.png

Raquel

Spoiler

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Nairobi

Spoiler

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για παμε μια κοντριτσα 

Ariadna

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Alison

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot-5.png
Screenshot-6.png
Screenshot-7.png

Με διαφορά στήθους, Ariadna. Πιο φυσική, πιο γήινη, περισσότερο χαλαρή και προσιτή, με αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα αλλά χωρίς τουπέ.

Η  Alison βγάζει κατι πιο πρόστυχο μεν αλλά παραμένει ενα κοριτσάκι (κορίτσαρος έστω) με followers. Πολύ προσποιητές ινσταγκραμικες-γραφικές πόζες με μισάνοιχτο στόμα, πολύς αχρείαστος σοβάς, overreacting γενικά και ντόρος να γίνεται.

Το μόνο που με χαλάει στην Αριάδνη, το αφύσικα λευκό της σμάλτο. Αυτή κι ο Σάκης... Και η λεύκανση θέλει μέτρο!

ΥΓ. Υπαρχει Spicy Coca Cola;

Επεξ/σία από EmpYristis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...