star12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 καλα αν αυτη ειναι μωρο, εγω θελω να δω πως θα μιαζει η αδερφη της η Japan 1
geodrako Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Παιδιά οι περισσότεροι το βλέπετε στα Ισπανικά ή με την αγγλική μεταγλώτιση; Γιατί εγώ προσπάθησα ισπανικά αλλά δε παλεύεται 😂 Σα να βλέπω Μαρία της γειτονιάς 2018 ήταν!🤣😂 2 1
timos71 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 8 hours ago, geodrako said: Παιδιά οι περισσότεροι το βλέπετε στα Ισπανικά ή με την αγγλική μεταγλώτιση; Γιατί εγώ προσπάθησα ισπανικά αλλά δε παλεύεται 😂 Σα να βλέπω Μαρία της γειτονιάς 2018 ήταν!🤣😂 Προσωπικά το είδα στο Ισπανικά.Γενικα δεν μπορω να βλεπω μεταγλωτισμενες σειρες/ταινιες οσο καλη και να ειναι η μεταγλωτιση, βεβαια παντα μου αρεσαν τα ισπανικα οποτε δεν είχα πρόβλημα. Επισης με τοσες ισπανόφωνες σειρες που εχει το νετφλιξ εχουμε μαθει και αρκετές λέξεις μέχρι τώρα . 6
Pa0ki Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Κάποιοι ανώμαλοι το είδαμε με γερμανική μεταγλώττιση 1
geodrako Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, timos71 είπε Προσωπικά το είδα στο Ισπανικά.Γενικα δεν μπορω να βλεπω μεταγλωτισμενες σειρες/ταινιες οσο καλη και να ειναι η μεταγλωτιση, βεβαια παντα μου αρεσαν τα ισπανικα οποτε δεν είχα πρόβλημα. Επισης με τοσες ισπανόφωνες σειρες που εχει το νετφλιξ εχουμε μαθει και αρκετές λέξεις μέχρι τώρα . 12 ώρες πριν, Pa0ki είπε Κάποιοι ανώμαλοι το είδαμε με γερμανική μεταγλώττιση χαχαχαχα Γερμανικά;;;;; O M G !! ! ! ! ! χαχαχα Πάντως η Αγγλική μεταγλώτιση ήταν πραγματικά πολύ καλή και πιστή! Απ τις καλύτερες που έχω δει!
p4n0s86 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Η ισπανική είναι ίσως η ωραιότερη γλώσσα ακουστικά, μου φαίνεται περίεργο να μην αρέσει σε κάποιον. Γούστα είναι αυτά βέβαια... 9
paiktaras69 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 H πρώτη audition των πρωταγωνιστών της σειράς 1 1
star12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 αντε να δουμε λιγο Τοκιο να δροσιστουμε μες στη καψα του καλοκαριου
pavlos1908 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Με το που ειδα τον Berlin στο τελος αυτοματα χαμογελασα. Ο καλυτερος με διαφορα ηταν. Ενδιαφερον το trailer και αυτο που λεει περι η Τοκυο περι "μεγαλο κολπο" και απανταει ο Professor "το μεγαλυτερο", εχω την εντυπωση οτι δεν αναφερονται καθολου στο να σωσουν τον Rio και σε οτι μας εδειχνε πιο πριν στο υπολοιπο trailer.
noFEARgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Γιατι ρε κοπελα μου το εκοψες το μαλλακι σου ... Οσο και αν μαρεσει ο Μπερλιν δεν στεκει να ζει . Τον ειχανε γαζωσει στο τελος της 2ης 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα