Προς το περιεχόμενο

La Casa de Papel (Money Heist)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Φαντασου οταν ερχομαι Ελλαδα και βλεπω το περιεχομενο παθαινω ενα σοκ...Και περα απο αυτο, δεν εχουμε και υποτιτλους, οποτε μαθαινουμε και σουηδικα κατα τη διαρκεια 😛

Σουηδία μπορείς να βάλεις το αντίστοιχο του ote tv/nova και να έχεις και άλλες σειρές όπως κάνω εγώ. Όλες είναι δύσκολο να τις έχεις εκτός αν δίνεις 100 ευρώ το μήνα και ξέρεις απτεστα αγγλικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29 σελίδες έφτασε;

Πιάσατε λάθος το θέμα. Κατεβάζει παράνομα ο κόσμος επειδή είναι καλή η σειρά. Δηλαδή αν σταματήσει ο κόσμος να κατεβάζει, θα βγουν αριστουργηματα;

Αμφιβάλλω. 

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ.

Το θέμα είναι για το la Casa de Papel όχι το Netflix. Για την σειρά τώρα. Ναι έχει τρύπες. Ναι έχει σημεία που δεν τα εξηγεί. Ναι έχει λάθη. Αλλά είναι μια ευρωπαϊκή σειρά και για την ακρίβεια ισπανική και όχι αγγλική που έχει διαμαντάκια. Σε κάθε επεισόδιο σε διασκεδάζει χωρίς να σε κουράζει. Σε κρατά σε αγωνία. Η σειρά φεύγει νερό. Έχει ωραίους χαρακτήρες. Αν εξαιρέσεις την κοιλιά κατά τη γνώμη μου που κάνει με το ρομάντσο η σειρά βλέπεται πολύ ευχάριστα. Δεν είναι σειρά για να δεις την φωτογραφία και την υποκριτική δεινότητα των ηθοποιών. Είναι για να περάσεις την ώρα σου. Και το ξέρουν καλά αυτό οι παραγωγοί και το πέτυχαν πολύ καλά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκατσα και την είδα και εγώ την σειρα. Απλα εκπληκτική! Καιρό είχα να νιώσω τέτοια αναγκη για να βλέπω το επόμενο επεισόδιο. Ωραίο στορι, φαση κάποιοι ηθοποιοί και γενικά είχε τα παντα (μυστήριο, δραση, κωμωδία, συναίσθημα, κτλ).

Ναι...είχε plot holes. Και λοιπον; who cares??? Εγώ πέρασα φανταστικά! Αν είναι να πιάσουμε plot holes απο διάφορες σειρες, θα δείτε οτι θα είναι απο κυρίως σειρές που αγάπησαμε! Μην το ψαχνετε παιδιά. Ωραία σειρα είναι! Ίσως να το τράβηξαν λίγο παραπάνω,ίσως κάποια πραγματα να μην βγαίνουν νόημα, ίσως κάποιες σκηνές να μην είναι καθόλου ρεαλιστικές, κτλ, αλλά πραγματικα η σειρα πέτυχε το σκοπό της (δλδ να με καθηλώσει και να περάσω καλά). Τέτοιες σειρές θέλω! 

Επεξ/σία από jpaokx
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παίζει να είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι η πειρατεία έχει <<βοηθήσει>> την τβ και γενικα το θέαμα; Θα έβγαιναν ποτέ έξω από τα σύνορα της Αμερικής breakin bad, lost, house of cards, game of thrones κλπ; 

Η σειρά έχει χαβαλέ την βλέπεις πολύ ευχάριστα και ανυπομονείς για την συνέχεια. Who cares αν έχει κενά το σενάριο. Μυθοπλασία είναι όχι πραγματικά γεγονότα μην γκρινιάζετε. 

• Like 3
Δημοσ.

την τελειωσαχθες την ειδα σε 4 μερες μου αρεσε παρα πολυ αγαπησα ακομα παραπανω την ισπανικη γλωσσα Δεν με πειραζει που σε ορισμενα στερειται αληθοφανειας μυθοπλασια ειναι οπως λεει και ο φιλος παραπανω. Εχει ρυθμο και σε κραταει. Για την τριτη σεζον ειμαι διστακτικος

Δημοσ.

Mάγκες πολύς ντόρος με αυτή τη σειρά.

Την έχω αποφύγει μέχρι τώρα, αν και μου λένε αρκετοί γύρω μου δες την. Ίσως γιατί αυτοί που μου το λένε δε βλέπουν και πολλές σειρές!

Τη "σκότωσε" και ο Aτζαράκης.. :P

Όταν καταλαγιάσει το hype, ίσως της ρίξω μια ματιά!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, _linuslost_ είπε

Γιατί ως γνωστόν όταν καταλαγιάζει το hype μια σειρά γίνεται καλύτερη!

Μπορεί, αν αποκτήσει τέλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...