logistoulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Έχω ξεκινήσει να βλέπω τη σειρά έχω περάσει βασικά τη πρώτη σεζόν και σκέφτομαι.. Κανείς δε σκέφτηκε να κατεβάσει το ρεύμα σε αυτό το κτίριο;
paiktaras69 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μήπως δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι βλέπετε μία σειρά και όχι το δελτίο των 9 στην τηλεόραση ? Τι απορίες είναι αυτές τώρα ?
logistoulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Μήπως δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι βλέπετε μία σειρά και όχι το δελτίο των 9 στην τηλεόραση ? Τι απορίες είναι αυτές τώρα ? σωστά αλλά οκ απλά απόρησα 7 ώρες πριν, Arkin είπε Έχουν γεννήτριες και μπορεί να γίνεται εκτύπωση τόσου χρήματος με γεννήτριες τεσπά, εντάξει σειρά είναι για το χαβαλέ τη βλέπεις εννοείται ότι δεν τη παίρνεις στα σοβαρά, αυτό άλλωστε είναι το λιγότερο σημαντικό σε σχέση με άλλες υπερβολές
panagiotis54 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 δηλ εαν ειναι σειρα μπορει να αφηνει οφθαλμοφανή λαθη και κενα?!
logistoulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε δηλ εαν ειναι σειρα μπορει να αφηνει οφθαλμοφανή λαθη και κενα?! για μένα ναι ειδικά οτιδήποτε αφορά ληστείες, είτε ταινία είτε σειρά είτε βιντεοπαιχνίδι αν θες δεν περιμένω να δω ρεαλισμό, παρά μόνο υπερβολές
panagiotis54 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 εμενα παντως σπαει το Suspension of disbelief μου
Edel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, logistoulis είπε Έχω ξεκινήσει να βλέπω τη σειρά έχω περάσει βασικά τη πρώτη σεζόν και σκέφτομαι.. Κανείς δε σκέφτηκε να κατεβάσει το ρεύμα σε αυτό το κτίριο; Όχι. Γιατί κανείς απ έξω αρχικά δε ξέρουν τι κάνουν οι μέσα. Και μέσα είναι μασκοφόροι με όπλα και έχουν τόσους ομήρους. Δε θες να τους εξαγριώσεις. Έλεος με το μαμούνιασμα που πέφτει για αυτή τη σειρά. Αν μαμουνιάζετε έτσι γενικά στη ζωή σας θα κάνετε καράφλα γρήγορα οπότε κουλ 2
Lanike71 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Εδώ βλέπαμε το Ράμπο να καθαρίζει ένα τάγμα ολόκληρο, τώρα κολλήσαμε στο ρεύμα του νομισματοκοπείου. Χαλαρώστε και δείτε τη σειρά.
panagiotis54 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 εγω χαλαρος ειμαι παντως...οι υπολοιπο "τσινανε" για καποιον λογο...αντι να πουνε "α ναι κοιτα να δεις δεν το σκεφτηκα"
logistoulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Edel είπε Όχι. Γιατί κανείς απ έξω αρχικά δε ξέρουν τι κάνουν οι μέσα. Και μέσα είναι μασκοφόροι με όπλα και έχουν τόσους ομήρους. Δε θες να τους εξαγριώσεις. Έλεος με το μαμούνιασμα που πέφτει για αυτή τη σειρά. Αν μαμουνιάζετε έτσι γενικά στη ζωή σας θα κάνετε καράφλα γρήγορα οπότε κουλ φίλε έχω τόσο πυκνό μαλλί που μάλλον είναι αξιοζήλευτο δε μαμουνιάζω, τη βλέπω χαβαλέ έχει και μέχρι εκεί αν πραγματικά θα υπήρχε κάτι για το οποίο θα μαμούνιαζα εγώ προσωπικά, είναι για τις εμπαναστάσεις και τις αντιστάσεις και τη δήθεν ιδεολογία, αλλά οκ επειδή είναι ισπανοί δικαιολογώ τον δηθενισμό, τουλάχιστον αυτοί το έχουν πιο πολύ στο αίμα τους από τους δικούς μας ντεμεκ επαναστάτες που είναι αντιγραφάρες Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis 1 1
Lanike71 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, logistoulis είπε αν πραγματικά θα υπήρχε κάτι για το οποίο θα μαμούνιαζα εγώ προσωπικά, είναι για τις εμπαναστάσεις και τις αντιστάσεις και τη δήθεν ιδεολογία, αλλά οκ επειδή είναι ισπανοί δικαιολογώ τον δηθενισμό, τουλάχιστον αυτοί το έχουν πιο πολύ στο αίμα τους από τους δικούς μας ντεμεκ επαναστάτες που είναι αντιγραφάρες Συμφωνώ, με χάλασε και μένα.
panagiotis54 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 ηρθα για να το ποσταρω και με προλαβες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα