panagiotis54 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μια μετριο-καλη σειρα που δεν μπορω να καταλβω πως εκανε τοοοοσο ντορο... berlin και prof σωζουν το θεμα....αρκετα μικρο-μεσαια plot holes νομιζω...αυτες οι μηχανες παραγωγης χρηματων με τι τρεχουν? με ρευμα ή με πετρελαιο? γιατι το ρευμα κοβεται.... επισης γιατι ακριβως ο κοσμος τους αγαπουσε που ειχαν φυλακισει τοσους μεσα? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από panagiotis54 1
totalius Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Άμα αρχίσουμε. να γράφουμε τα plot holes δε μας φτάνουν δυο σελίδες .
Kostasspil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Εκανε τοσο ντορο γιατι ηταν Ισπανικη παραγωγη aka κουλτουρα. Αν ηταν Αμερικανικη θα χε παει απατη. Btw εγω την ευχαριστηθηκα, δν την θεωρω μετρια σε καμια περιπτωση, αλλα τη σκονη που σηκωσε δεν την δικαιολογει, χωρις αυτο να σημαινει πως δεν αξιζει 2
Kostasspil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, panagiotis54 said: επισης γιατι ακριβως ο κοσμος τους αγαπουσε Γιατί χτυπούν το Νομισματοκοπείο, άρα και το "σύστημα". Επίσης γι'αυτό το σχέδιο ήταν να μην πεθάνει κανένας απ' το προσωπικό έτσι ώστε να μην αμαυρώσει τίποτα την εικόνα των "ηρώων"..
BlueBlade Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 16/10/2018 στις 9:13 ΜΜ, chios είπε Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ περισσότερο από το breaking bad, γούστα είναι αυτά. Έχει διαφορά να σου αρέσει εσένα προσωπικά περισσότερο μια σειρά από μια άλλη, αλλά εγώ μένω σε αυτούς που έβγαιναν και κοφτά δήλωναν ότι "Είναι καλύτερο".
skiabox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 17/10/2018 στις 12:33 ΜΜ, Kostasspil είπε Εκανε τοσο ντορο γιατι ηταν Ισπανικη παραγωγη aka κουλτουρα. Αν ηταν Αμερικανικη θα χε παει απατη. Btw εγω την ευχαριστηθηκα, δν την θεωρω μετρια σε καμια περιπτωση, αλλα τη σκονη που σηκωσε δεν την δικαιολογει, χωρις αυτο να σημαινει πως δεν αξιζει Εγώ είμαι αντι-κουλτουριάρης πάντως. Hollywood και ξερό ψωμί. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Στις 17/10/2018 στις 11:57 ΠΜ, panagiotis54 είπε επισης γιατι ακριβως ο κοσμος τους αγαπουσε που ειχαν φυλακισει τοσους μεσα? Το εξηγεί ο προφεσορ σε ένα από τα πρώτα επεισόδια που λέει για το 2011 και του; η νέους που είχαν κάνει καταληψει στην πλατεία de sol της Μαδρίτης
john1987 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Πάντως έχοντας δει και λίγο Ισπανικό κινηματογράφο το Casa δεν έχει κάτι ιδιαίτερα "Ισπανικό" - μάλλον "αμερικανιά" το λες. 1
jerry banana Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μπορει καποιος να μου στειλει προσωπικο μηνυμα που εχει δει τη σειρα αλλα οχι απο netflix?
di maria kun Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 παιδες ειμαι στο τριτο επισοδειο εφτασα με αγωνα εκει και παλευω να συνεχισω/εχει καποιο σημειο που ξεκιναει να γινεται καλυτερο??? περαν του βερλιν δεν βρισκω κατι αλλο ενδιαφερον,ισως τον καθηγητη/οι γυναικες οι νεαροι και οι υπολοιποι τοσο κλισε και cringe...
W0zzAp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Και εγώ που το είδα δεν βρήκα κάτι το φοβερό για να γίνει ο τόσος ντόρος. Αρκετά κλισέ ,μέτρια γραμμένο σενάριο , σαπουνόπερα με ρομάντζο και έρωτες μεταξύ των περισσότερων χαρακτήρων,χαμηλής νοημοσύνης τα ισπανικά swat. Συμφωνώ με τα άτομα που λένε πως αν ήταν αμερικανική σειρά θα έλεγαν όλοι για αμερικανιες κτλ. Σίγουρα η σειρά έχει και τα καλά του γρήγορος ρυθμός με αρκετές εξελίξεις συνέχεια κάτι που κάνει την προβολή πιο ευχάριστη. Berlin και προφεσορας μακράν οι πιο ενδιαφέρον χαρακτήρες (αλλά και ερμηνευτικά ανώτεροι απτό υπόλοιπο καστ)με τους υπόλοιπους να μου είναι σχετικά αδιάφοροι. Σίγουρα είναι μια σειρά που βλέπεται και μου άρεσε η ιδέα και τα αρχικά επεισόδια αλλά η συνέχεια δεν με ενθουσίασε καθόλου. Εν ολίγοις υπερεκτιμημένη σειρά.
ksessalonikios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, di maria kun είπε παιδες ειμαι στο τριτο επισοδειο εφτασα με αγωνα εκει και παλευω να συνεχισω/εχει καποιο σημειο που ξεκιναει να γινεται καλυτερο??? περαν του βερλιν δεν βρισκω κατι αλλο ενδιαφερον,ισως τον καθηγητη/οι γυναικες οι νεαροι και οι υπολοιποι τοσο κλισε και cringe... Φίλε άστο και βάλε κάτι άλλο να δεις, ό,τι αξίζει ειναι μέχρι το μέσον της πρώτης σαιζόν, μετά γίνεται «τόλμη και γοητεια»
di maria kun Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 το ντροπαρα ηδη/βλεπω σημερα ανεβηκε νεα σεζον daredevil ενω υπαρχει και ενα καινουριο θριλερ με αξιοζηλευτες κριτικες(The Haunting of House Hill),αυτα προς το παρον 42 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε Φίλε άστο και βάλε κάτι άλλο να δεις, ό,τι αξίζει ειναι μέχρι το μέσον της πρώτης σαιζόν, μετά γίνεται «τόλμη και γοητεια»
panagiotis54 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 https://luben.tv/stream/165044?fbclid=IwAR1wbYPMPsPIkTJStu4RB_Bfi0vyfyo_1yGTIhJVc7D-TQa30xP_R5601eY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα