Προς το περιεχόμενο

La Casa de Papel (Money Heist)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Γι' αυτές που βγαίνουν και καταγγέλλουν δημόσια ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης στο Χόλιγουντ είναι.

για ολες που εχουν πεσει θυματα, οχι μονο του Xoλυγουντ.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ εχθές.

ΟΚ ευχάριστα πέρασε η ώρα και με ψιλοκράτησε ώστε να το δω, αλλά για το θόρυβο που έχει κάνει... ούτε για αστείο. Μάλιστα δύο συνάδελφοι όταν μου την πρότειναν είπαν "ανώτερο του Breaking Bad" και εγώ γελούσα από μέσα μου.

Είχε καλά στοιχεία, λίγο αγωνία, κάποιες ερμηνείες, λίγο το πως έχει στηθεί το heist.

Από εκεί και πέρα είχε κάτι τραγικές σκηνές wannabe Hollywood, ερμηνείες από κάποιους πολύ κακές όπως η inspector και η Τόκιο που δεν το έχουν απλά (ευτυχώς το έσωζαν κάπως άλλοι χαρακτήρες ερμηνευτικά), κάμποση βραζιλιάνικη σαπουνόπερα τη δεύτερη σεζόν και κάτι τεράστιες σεναριακές τρύπες. Α και μην ξεχάσω πως ΟΛΟΙ οι μπάτσοι είχαν IQ 50 και κάτω όπως φάνηκε.

Τεσπά, οκ βλέπεται και είναι fun σε φάσεις αν κλείσεις λίγο το μυαλό σου και συνειδητά αγνοήσει κάποιος αρκετά πράγματα. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δε θα την πρότεινα σε κάποιον σαν πρώτη επιλογή.

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 26/9/2018 στις 11:35 ΠΜ, Wayward είπε

Το τελείωσα και εγώ εχθές.

ΟΚ ευχάριστα πέρασε η ώρα και με ψιλοκράτησε ώστε να το δω, αλλά για το θόρυβο που έχει κάνει... ούτε για αστείο. Μάλιστα δύο συνάδελφοι όταν μου την πρότειναν είπαν "ανώτερο του Breaking Bad" και εγώ γελούσα από μέσα μου.

Είχε καλά στοιχεία, λίγο αγωνία, κάποιες ερμηνείες, λίγο το πως έχει στηθεί το heist.

Από εκεί και πέρα είχε κάτι τραγικές σκηνές wannabe Hollywood, ερμηνείες από κάποιους πολύ κακές όπως η inspector και η Τόκιο που δεν το έχουν απλά (ευτυχώς το έσωζαν κάπως άλλοι χαρακτήρες ερμηνευτικά), κάμποση βραζιλιάνικη σαπουνόπερα τη δεύτερη σεζόν και κάτι τεράστιες σεναριακές τρύπες. Α και μην ξεχάσω πως ΟΛΟΙ οι μπάτσοι είχαν IQ 50 και κάτω όπως φάνηκε.

Τεσπά, οκ βλέπεται και είναι fun σε φάσεις αν κλείσεις λίγο το μυαλό σου και συνειδητά αγνοήσει κάποιος αρκετά πράγματα. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δε θα την πρότεινα σε κάποιον σαν πρώτη επιλογή.

Hype σε οτιδήποτε μη αμερικάνικο είναι ύποπτο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω μεσα μπαινει ο καθενας και βγαζει πονο. Eσεις που χαλιεστε με τη σειρα ειστε πιο ψαγμενοι παιδια, εμας μου πας αρεσε ειμαστε ασχετοι. Ποιος τη βαφτισε breaking bad ηθελα να ηξερα. Και αν θελω κατι κοντα στο breaking bad, το ιδιο καναλι προβαλει Better call Saul, μη ξεχνιομαστε.

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Eσεις που χαλιεστε με τη σειρα ειστε πιο ψαγμενοι παιδια, εμας μου πας αρεσε ειμαστε ασχετοι. 

Είπα εγώ κάτι τέτοιο? 

Επίσης είπα τι με χάλασε (σορι κιολλας ε?) αλλά γενικά την είδα ευχάριστα... Αυτά διότι απαντάς αφού έχεις βάλει "condused" στην άποψη μου.

Επίσης κανείς δεν τη βάφτισε Breaking Bad, μου είπαν όταν μου την πρότειναν πως είναι καλύτερο από το Breaking Bad όχι πως είναι τύπου Breaking Bad ή κάτι κοντά σε αυτό.

Επεξ/σία από Wayward
  • Like 1
Δημοσ.

Ένα καλό που έκανε η σειρά είναι ότι έκανε άτομα ειδικά γυναικείο πλυθησμο να ασχοληθεί με σειρές που δεν είναι Ελληνικές Τουρκικές κλπ. 

• Confused 1
Δημοσ.

Την τελείωσα και εγώ πρόσφατα . Κοιτάξτε , η σειρά είναι πολύ καλή, με ωραίο σενάριο , πολύ καλές ερμηνείες (εξαιρειται ο ρίο που το παιδί δεν το έχει ), και κυρίως ... φοβερή κατάληξη . Δεν νομίζω να την αρχίσει κάποιος και να δυσαρεστηθεί ή να την θεωρήσει χάσιμο χρόνου. Breaking bad ή Prison break  μπορεί να μην είναι , άλλα εγώ την βάζω πολύ κοντά μιας που μου έκανε φοβερή εντύπωση και πρέπει να πω οτι είχε πολύ μεγάλο διάστημα να με τραβήξει έτσι μια σειρά . Οι αντιδράσεις από άνθρωπο σε άνθρωπο πάντα θα διαφέρουν , όσον αφορά την δική μου άποψη ,  δείτε την και δεν θα χάσετε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπήκα να τρολάρω ούτε να γράψω εμπρηστικό σχόλιο απλά έχω μια απορία.

Είδα το 1ο επεισόδιο χθες και προσωπικά δεν μου άρεσε απολύτως τίποτα. Ούτε οι ηθοποιοί, ούτε οι χαρακτήρες (μου φάνηκαν αδιάφοροι και σε φάση να μην δίνω δεκάρα για τη μοίρα τους), ούτε το σενάριο (όχι το γενικό πλαίσιο) και δεν κατάφερα να εξηγήσω σε τίποτα τον ντόρο που έχει προκαλέσει. Η ερώτησή μου είναι η εξής: αν το 1ο επεισόδιο μου άφησε τέτοια εντύπωση, υπάρχει περίπτωση να με κερδίσει η σειρά στα επόμενα ή κινείται στα ίδια νερά?

(Σε αυτό που είμαι αμετάπειστος είναι πως πρόκειται για απλή ιεροσυλία η παραμικρή σύγκριση με το Breaking Bad)

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 2
Δημοσ.

Αμα δε σου άρεσε στο 1ο άστο καλύτερα γιατί στη συνέχεια θα χαλαστεις  με τα παραπάνω ( χαρακτήρες σενάριο ) πολυ περισσότερο .

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ λέω να δεις κι άλλα επεισόδια για να κρίνεις.

Κύριο προσόν της σειράς είναι ότι βλέπεται ευχάριστα και όχι ότι είναι επιπέδου Breaking Bad.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...