mastoras007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Edel είπε Α, δηλαδή σε ενοχλεί ο ανθρώπινος παράγοντας σε μια ληστεία που δε ξέρουν αν βγουν ζωντανοί, που είναι πιεσμένοι μέχρι το θεό, που που που..... Σωστά, λάθος της σειράς, γιατί το πλοτ τουιστ είναι ότι οι ληστές είναι ρομπότ και είναι ρυθμισμένοι να ακολουθήσοτν το σχέσιο του προφεσόρ κατά γράμμα. Θεέ μου δηλαδή.... Ο ανθρώπινος παράγοντας θα ηταν 'αλλα πράγματα οχι αυτα που βλέπουμε εδω πέρα. ταινια φαντασίας-ψυχολογική ναι οκ την λές. Εδω πάνε να κάνουνε ληστεια για άπειρα λευτα και τα ερωτικά καυγαδάκια και οι παρεξηγήσεις δινουν πόνο.. βγάζουν οπλα με το παραμικρο και απειλουντε ολη την ωρα μεταξύ τους.. καλή σειρα ξανα λέω αλλά εχει ξεφυγει απο το θέμα εδω και αρκετά επεισόδεια. εγω αν ημουν εκει πχ το τελευταιο που θα με απασχολουσε ειναι η τοκυο με την περίδο...ας βγώ με 500 εκατ ευρω και θα νοικιάσω 45 να με τριβουν ολη μέρα. Οπος ειπε ενας εδω ποιο πρίν φέτος 1 σειρά βγηκε μονο το DARK. 2
p4n0s86 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 34 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Ο ανθρώπινος παράγοντας θα ηταν 'αλλα πράγματα οχι αυτα που βλέπουμε εδω πέρα. ταινια φαντασίας-ψυχολογική ναι οκ την λές. Εδω πάνε να κάνουνε ληστεια για άπειρα λευτα και τα ερωτικά καυγαδάκια και οι παρεξηγήσεις δινουν πόνο.. βγάζουν οπλα με το παραμικρο και απειλουντε ολη την ωρα μεταξύ τους.. καλή σειρα ξανα λέω αλλά εχει ξεφυγει απο το θέμα εδω και αρκετά επεισόδεια. εγω αν ημουν εκει πχ το τελευταιο που θα με απασχολουσε ειναι η τοκυο με την περίδο...ας βγώ με 500 εκατ ευρω και θα νοικιάσω 45 να με τριβουν ολη μέρα. Οπος ειπε ενας εδω ποιο πρίν φέτος 1 σειρά βγηκε μονο το DARK. Μπερδεύεις κάποια πράγματα: Spoiler Δεν ήταν φίλοι μεταξύ τους, ούτε καν γνωρίζονταν πριν τους μαζέψει ο προφεσόρ Δεν είναι νορμάλ άτομα, αλλά κλέφτες, δολοφόνοι κτλ. Βάση αυτών, είναι πολύ λογικό λοιπόν να ανάβουν τα αίματα με το παραμικρό μεταξύ τους Φυσικά και θα με ένοιαζε η... περίοδος της Τόκιο, όταν ο καθένας έχει να παίξει το ρόλο του και αν στραβώσει κάτι τους επηρεάζει όλους. Όπως σου είπαν κι άλλοι, το ότι το σενάριο εξελίσσεται έτσι, όλα να πηγαίνουν λάθος, να υπάρχουν προστριβές κτλ είναι το φυσιολογικό που θα συνέβαινε και στην πραγματικότητα, αυτό που περίμενες αντιθέτως θα ήταν παραμυθάκι. 5
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μάγκες εγώ καταδιασκέδασα με τη σειρά. Υπερβολική και πρέπει να κάνεις αρκετές παραδοχές σίγουρα αλλά αν τη δεις σαν κάτι ανάλαφρο τότε τα σπάει. Πολύ ωραίο τυπάκι ο Άντρες Φονογιόσα btw. Μόνο αρνητικό για μένα ότι το "previously on LaCasa de Papel" κρατούσε τρία λεπτά κάθε φορά, γεγονός το οποίο με εκνευριζε λιγάκι όταν έβλεπα επεισόδια στο καπάκι. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από DeadOrganPlayer 5
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 σοβαρα τωρα, η κομπινα παει να τιναχτει στον αερα επειδη η αλλη εχει περιοδο; 1
Edel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Όχι, έλεος. Μη γράφετε ότι ναναι και τα πιστεύουν κιόλας όσοι δε την έχουν δει τη σειρά! 3
kjtzemis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Παλικαρια γνωριζουμε αν εχει ανακοινωθει η συνεχεια τησ σειρας και σε 3η σεζον ή αυτο ηταν?
kjtzemis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Πολυ χαιρομαι.... Εχουμε ιδεα κατα ποτε την περιμενουμε?
p4n0s86 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, kjtzemis είπε Πολυ χαιρομαι.... Εχουμε ιδεα κατα ποτε την περιμενουμε? 2019 - Τώρα γυρίζεται νομίζω
-WISE- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 H αλήθεια είναι θα γούσταρα πολύ να το τελειώσουν έτσι. Θα ήταν το ιδανικό. Αν είναι να καταντήσει Supernatural... 1
Kostasspil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 7 hours ago, -WISE- said: Αν είναι να καταντήσει Supernatural Αυτο λεει τιποτα?
-WISE- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Αυτο λεει τιποτα? 13 σαιζον είναι. Πόσα να πει πια; 😛 1
Bourdoulas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Την τελείωσα και εγώ. Την καταευχαριστήθηκα. Βρήκα πολύ καλούς τους προφεσορα και Βερολίνο. Ήθελα να πυροβολήσω την Τόκυο. Anyway. Θεωρώ κακώς πως βγάζουν τριτη σεζόν και θα έχουμε φαινόμενα prison break. Όσον αφορά τα plot holes, εντάξει παιδιά. Δεν υπάρχει σειρά ή ταινία χωρίς plot holes. Άλλες εχουν περισσότερες, άλλες λιγότερες. Αν στεκόμαστε εκεί δεν θα απολαμβάνουμε τίποτα. 4
hellojim Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Την είδα μαζί με την κοπέλα μου. Μας άρεσε και στους δυο μας. Τρελό suspense, αγωνία και συζητήσεις για το τι θα γίνει! Καιρό έχω να νιώσω έτσι και πραγματικά έχω δει άπειρες σειρές.. Η αλήθεια όμως είναι ότι κούρασε και το τράβηξαν πάρα πολύ! Θα μπορούσε να είναι ένα διαμάντι 1 σεζόν. Και άνετα στα 15 επεισόδια του πρώτου κύκλου θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί αν κόβονταν περιττά πράγματα. Η τρίτη σεζόν για εμένα είναι άρμεγμα και φαίνεται ότι πάνε για τα λεφτά επειδή έπιασε η σειρά, αλλά στην ουσία αυτό που θα γίνει είναι να χαλάσουν ένα καλό όνομα και ένα καλό σενάριο.
opoiosdipote Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Νομίζω το τέλος το έχουμε δει. Η τρίτη σεζόν έχω ακούσει ότι θα ασχοληθεί με το παρελθόν των πρωταγωνιστών και πως τους επέλεξε και έκανε το σχέδιο ο ερωτιάρης ο προφεσορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα