Προς το περιεχόμενο

La Casa de Papel (Money Heist)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα διαφωνησω,αν και συνηθως δεν τελειωνω ποτε σειρες γιατι μετα την 1η σαιζον δεν εχουν κανενα νοημα,εδω συνεχιζω και παρακολουθω γιατι εχει ανατροπες

Βεβαια ο τροπος που αποκαλυφθηκε ενας εκ των πρωταγωνιστων δεν ηταν καλος,επιλεχθηκε ο πιο αμφίσημος ενω υπηρχαν χιλιαδες αλλες ενδειξες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα ειναι , να δουμε αν και πως θα το αναστηει το netflix

Η σειρά προβλήθηκε στην Ισπανία σε 2 κύκλους, ο πρώτος, σε 9 επεισόδια, από από 2 Μαΐου έως 27 Ιουνίου 2017 και ο δεύτερος, σε 6 επεισόδια, από 16 Οκτωβρίου έως 23 Νοεμβρίου 2017.
Τα επεισόδια είχαν διάρκεια 60-80 λεπτά. Στο τέλος του 2017 η Netflix αγόρασε τη σειρά και την μοίρασε σε 22 επεισόδια που διαρκούν 40-50 λεπτά.
Στις 25 Δεκεμβρίου 2017 προβλήθηκε ο πρώτος κύκλος 13 επεισοδίων και στις 6 Απριλίου 2018 ο δεύτερος κύκλος σε 9 επεισόδια.
Η νέα αυτή διανομή εκτόξευσε την επιτυχία της σειράς παγκοσμίως κι έτσι η Netflix ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2018 ότι ετοιμάζεται ένας τρίτος κύκλος που θα προβληθεί το 2019 «‘Money Heist’: Netflix Confirms Part 3 Of Spanish-Language Phenomenon»

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
Στις 24/7/2018 στις 7:00 ΜΜ, vagos789 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Θεωρητικα καποιος που διαλεγει την ελευθερια του, αναμενει να φυγει πιο γρηγορα απο την ομηρια.(Αυτο δεν ισχυει,αλλα δεν το ξερουν οταν παιρνουν την αποφαση τους.)

Οταν λεω οτι "τα τυπωνουν για πλακα" εννοω οτι φαινονται ψιχουλα μπροστα στο μεγεθος της ληστειας.Κανενας δεν θα θεωρουσε λογικο να παρει τοσα λιγα οταν οι αλλοι θα τσεπωσουν κατι δισεκατομμυρια με την δικη του εργασια και συνενοχη.Και ενα μυριο δεν ειναι κατι διαστημικο,ενας εργαζομενος των 2.000 θα τα παρει αυτα σε 500 μισθους και δεν αποτελουν καποια ισοβια εξασφαλιση.

Αυτοί οι 500 μισθοί ειναι σε 42 περίπου χρόνια.... Δεν το λές και οκ!

• Thanks 1
Δημοσ.

Ολες οι σκηνές δράσης και ειναι πολλες δυστυχώς ειναι της πλάκας . Σε φάση οι μισοί πυροβολούν στα πουλιά και οι άλλοι μισοί πετυχαίνουν μονοευρω στο χιλιόμετρο . Επίσης το αισθηματικό στοιχείο που θέλουν να περάσουν ειναι απο άκυρο εως κωμικό .

Τη σειρά τη σώζει ο ρυθμός που εχει και σε γενικές γραμμές δε σε κουράζει , οι πολλες ανατροπές ,  2- 3 χαρακτήρες που εχουν ενδιαφέρον και το οτι ειναι ισπανική . 

• Like 3
Δημοσ.

Η δραση ειναι επιπεδου γαλλικης ταινιας,δεν φτανει το χολυγουντ αλλα δεν γελας κιολας 

Ειναι κατα κυριο λογο ψυχολογικο θριλερ και οχι ταινιας δρασης

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vagos789 είπε

Η δραση ειναι επιπεδου γαλλικης ταινιας,δεν φτανει το χολυγουντ αλλα δεν γελας κιολας 

Ειναι κατα κυριο λογο ψυχολογικο θριλερ και οχι ταινιας δρασης

Τρελό γέλιο με 

Το ντου της αστυνομίας στη τράπεζα . Επίσης με το ντου της Τόκιο στη τράπεζα με τη μηχανή . Γενικά η ισπανική αστυνομία ειναι στα όρια του γελοίου σε κάθε σκηνή οπου εμπλέκεται στη σειρά .

.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην ξεκινησα και εγω ειδα  το 4ο επεισοδιο αλλα δεν με ψηνει  για παραπανω .

Τωρα ειναι τα Ισπανικα ως γλωσσα  (αν  και στις ταινιες δεν εχω προβλημα ), μερικες φατσες ηθοποιων που ειναι αντιπαθεστατες ,η σεναριακη αφελεια , οι φτωχες ερμηνειες  και οι διαλογοι που δεν πειθουν δεν ξερω...

Μοιαζει  να θελει να περασει την ενταση και την σεναριακη πρωτοτυπια μερικων Χολυγουντιανων παραγωγων  στην κατηγορια αυτη αλλα δεν τα καταφερνει και καταληγει  κακεκτυπο .

Κριμα γιατι ως κεντρικη ιδεα αν και στερειται  πρωτοτυπιας δεν ηταν ασχημη .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Επειδή έχω μπερδευτεί με τα original επεισόδια και του Netflix, μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm λινκ για τα τορρεντς; Για ελληνικούς υπότιτλους έχω βρει του xsubs http://xsubs.tv/ice/xsw.xml?srsid=774#2717;1 που από ότι έχω καταλάβει είναι για τα ορίτζιναλ επεισόδια. Αλλα δεν μπορώ να βρω ποια να κατεβάσω. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Εγώ με του υπότιτλους δεν τα κατάφερα. Μάλλον βρήκα έκδοση π.χ. 13 επισοδειων ενώ η σειρά είναι 15. Δεν θυμάμαι στην τύχη το γράφω.

Βρήκα τελικά ολόκληρη την πρώτη και την δεύτερη σεζόν με υπότιτλους από ελληνικό θείο 

Δημοσ.

Η σειρά τα σπάει κι απ' ότι διάβασα θα γίνει και 3η σεζόν με διαφορετική ληστεία.

Απορία μου ειναι γιατί δεν μαζεύεστε 2 να μοιραστείτε τα 10€... 5€ τον μηνα για netflix ειναι μια πολύ καλή τιμή και με τον τρόπο αυτό υποστηρίζετε το netflix να επενδύει σε νεες παραγωγές όπως πολυ σύντομα θα γινει και στην Ελλάδα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω το hype γύρω από αυτή την σειρά.

Νομίζω πως πολλοί την θεωρούν αυτόματα καλή ή "ψαγμένη" επειδή μιλάνε Ισπανικά. Αλήθεια δεν μπορώ να βρω άλλο λόγο.

Το σενάριο στο ξεκίνημα ήταν κάπως ελπιδοφόρο. Και η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας ωραιότατο γκομενάκι. Εκεί τελειώνουν όλα τα καλά της σειράς..

Οι περισσότεροι ηθοποιοί, με ελάχιστες εξαιρέσεις και με πολύ επιείκεια ήταν Β.

Το σενάριο προσπάθησε κάπου να πρωτοτυπήσει και μετά έδινε την εντύπωση πως δεν ήξεραν τι να το κάνουν. Οι ιδεολογικές αναφορές προκαλούν νευρικό γέλιο, που μετατρέπεται σε νευρικό κλονισμό όταν διαπιστώνεις πως εξ αιτίας της σειράς παίζει ρεμιξ Bella Chao σε μπιτσόμπαρα για να τεντώνονται οι κάγκουρες και να κουνιούνται οι καγκουρίνες.

Spoiler

Ήθελαν να τυπώσουν χρήμα και να το σηκώσουν. Γιατί το ήδη τυπωμένο θα έλειπε από την κυρά Κατίνα που δεν θα μπορούσε να πάρει τυρόπιτα στον Βασιλάκη... Χμμ.

Την δεύτερη σεζόν την είδα fast forward, χαριστικά.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...