Προς το περιεχόμενο

La Casa de Papel (Money Heist)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ την είδα και μου άρεσε πάρα πολύ.  Ηταν πολύ ευχάριστη στην θέαση, και με ανατροπές...

Τώρα για προτείνεται κάτι αντίστοιχο? Σειρά (όχι με πολλούς κύκλους) ????

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Και εγώ την είδα και μου άρεσε πάρα πολύ.  Ηταν πολύ ευχάριστη στην θέαση, και με ανατροπές...

Τώρα για προτείνεται κάτι αντίστοιχο? Σειρά (όχι με πολλούς κύκλους) ????

Banshee... Nothing else!

• Like 3
Δημοσ.

Τη εχω ξεκινησει και εγω ειμαι δευτερη season.

Απο τον Λαφαζανη εμπνεύστηκαν δεν παιζει.. :P Πεταει και τα μηνυματακια του παντως "Αν υπαρχει ακομα το ευρω" και ετσι..
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που ισχύει είναι: Part 1: 13ep. Part 2: 09ep.

Edit: Για να μην υπάρχει σύγχυση, αρχικά τα επεισόδια που κυκλοφόρησαν ήταν 9 και μετά από κάποιους μήνες κυκλοφόρησαν άλλα 6  αλλά αυτά στην tv version ήταν 70 λεπτά το καθένα. Όταν τα πήρε το netflix τα έφερε στην κλασσική 45λεπτη μορφή που έχουμε συνηθίσει στις περισσότερες παραγωγές απότε έχουμε 13+09 για αυτό και αναφέρονται σαν part1 και part2 καθώς δεν πρόκειται για δυο διαφορετικές σαιζόν.

Επεξ/σία από shodan
more info
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/7/2018 στις 11:32 ΜΜ, Πανος999 είπε

Εγω ειμαι ακομα στην 1η σεζον.. 

Μου βγαζει μια αγωνια καποιες στιγμες κ γενικα ειναι απ τις σειρες που ειμαι με τους "κακους" 

Γιατί υπάρχει κάποιος που βλέπει την σειρά ξέρω γω και είναι με την άστυνομια :P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, splanis είπε

Γιατί υπάρχει κάποιος που βλέπει την σειρά ξέρω γω και είναι με την άστυνομια :P

Δεν εννουσα μονο σ αυτη τη σειρα.. Ειναι καποιες ταινιες που εισαι με τους καλους κ καποιες με τους κακους! 

Δημοσ.
Στις 20/5/2018 στις 11:58 ΠΜ, dakangr είπε

Οντως εξαιρετική σειρά, καλοφτιαγμενη σε όλα της. Και όταν σκέφτεσαι ότι είναι ισπανική παραγωγή, όχι του νετφλιξ, και εμείς έχουμε power of love, σε πιανει μια κατάθλιψη...

Εντάξει άλλα τα μεγέθη. Οι Ισπανοί απευθύνονται με την γλώσσα τους σε μια αγορά μισού δις ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη. (Ισπανια,Λατινικη αμερικη,Κεντρικη Αμερικη, μεγαλο ποσοστο πληθυσμού στις ΗΠΑ). Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια παραγωγή για μια αγορά της πλάκας των 10 μυρίων.

Και "Το Νησί" που κάναμε κάποτε τεράστια υπέρβαση ήταν. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...