Προς το περιεχόμενο

La Casa de Papel (Money Heist)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι φοβερη σειρα αλλα

Δε γινεται η επικεφαλης της ολης φασης να φευγει απο τις 8 το βραδυ κ μεχρι το αλλο πρωι να μην ασχολειται καν με το κινητο της . Να μην ελεγχει καν το τηλεφωνητη της . Επισης ολες οι φασεις με τον Αρτουριτο ειναι το λιγοτερο γελοιες. Οτι καθε τοσο τους πιανει κοτσο ενας τυπος σαν αυτον . Γενικοτερα φαινεται οτι ανα πασα στιγμη  μπορει να τη πατησουν γιατι απλα ειναι πολυ χαλαροι στη φυλαξη των ομηρων

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ειχα  δει πριν κανα μηνα , μια  καλουτσικη σειρα  που αν ηταν Αμερικανικη θα μιλουσαν πολλοι για Αμερικανιες,ψεμα ,σεναριακες ευκολιες και plot holes.Οι αστυνομικοι καθυστερημενοι,οι ληστες λες και εχουν παει διακοπες και οι ομηροι εαν ηταν εκδρομη του νηπιαγωγειου ή ο Μacaulay Culkin στο μονος στο σπιτι στο 5ωρο θα το ειχαν σκασει, Επισης κανει κοιλια σε πολλα σημεια και εχει μεγαλυτερη διαρκεια απ'οτι χρειαζεται .Φανταζομαι στην τριτη σεζον θα το τερματισουν.

Επεξ/σία από Rockavlon
  • Like 4
Δημοσ.

Ε λογικά Τρίτη σεζόν θα δείξουν τι απέγινε ο καθένας κάνα κυνηγητό με αστυνόμια, κάνας νέος θάνατος και τέλος. Καλοδεχουμενη! 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Rockavlon είπε

Την ειχα  δει πριν κανα μηνα , μια  καλουτσικη σειρα  που αν ηταν Αμερικανικη θα μιλουσαν πολλοι για Αμερικανιες,ψεμα ,σεναριακες ευκολιες και plot holes.Οι αστυνομικοι καθυστερημενοι,οι ληστες λες και εχουν παει διακοπες και οι ομηροι εαν ηταν εκδρομη του νηπιαγωγειου ή ο Μacaulay Culkin στο μονος στο σπιτι στο 5ωρο θα το ειχαν σκασει, Επισης κανει κοιλια σε πολλα σημεια και εχει μεγαλυτερη διαρκεια απ'οτι χρειαζεται .Φανταζομαι στην τριτη σεζον θα το τερματισουν.

Iσχύει αυτό με τις μη αμερικάνικες σειρές.
Για έναν περίεργο λόγο έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από μεγάλο μέρος του κοινού και εξυμνούνται χωρίς να είναι κάτι το φοβερό, έχουμε γίνει λίγο προκατειλημμένοι...

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 3/6/2018 στις 6:18 ΠΜ, giorgos_rom είπε

Εξαιρετική σειρά καιρό είχα να νιώσω τόση αγωνία με κάποια σειρά και βλέπω και αρκετές.

Προσωπικά δεν με κούρασε ούτε 1 επεισόδιο και έχασα και τον ύπνο μου δυο μέρες να την τελειώσω.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Χαίρομαι που θα βγει 3η season ακόμα και μέτρια να είναι του τύπου τι έκαναν μετά την ληστεία κ.τ.λ. δέθηκα πολύ με τους χαρακτήρες.

Η Tokio όλα τα λεφτά!

Αυτό θα έγραφα και γω.

Η τύπισσα δεν ξέρω τι έχει κάνει καλλιτεχνικά, αλλά έχει στόφα για μεγάλα πράγματα. Αν ήταν Αμερικανίδα, ίσως ήταν σε άλλο επίπεδο τώρα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Iσχύει αυτό με τις μη αμερικάνικες σειρές.
Για έναν περίεργο λόγο έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από μεγάλο μέρος του κοινού και εξυμνούνται χωρίς να είναι κάτι το φοβερό, έχουμε γίνει λίγο προκατειλημμένοι...

Εγώ το βλέπω από την άλλη πλευρά... Τόσα χρόνια υπήρχε η προκατάληψη hollywood = επιτυχία και ευρωπαϊκή παραγωγή = πατάτα. Πλέον έχει αλλάξει αυτό. Υπάρχουν και καλές δουλειές και πατάτες και από τις δύο "πλευρές". Απλά ενθουσιαζόμαστε με μέτριες - καλές ευρωπαϊκές παραγωγές καθώς τις νιώθουμε πιο οικείες

• Confused 1
Δημοσ.

Δε νομίζω οτι υπήρχε ποτε η άποψη ευρωπαϊκή παραγωγή = πατάτα  . Νομίζω οτι ευρωπαϊκή παραγωγή = ποιότητα υπήρχε σαν άποψη . Άλλο οτι η συγκεκριμενη ποιότητα δεν έκοβε πολλα εισιτήρια και δεν απασχολούσε πολυ κοσμο και ειδικα το blockbuster κοινό . Στο θεμα μας τωρα το money heist εχει πολλα στοιχεία απο αυτο που θα λέγαμε αμερικανιά σε αντίστοιχη σειρά ή ταινία του Hollywood .

Δημοσ.

Πριν απο λιγο ειδα το τελευταιο επεισοδιο πολυ ωραια σειρα και οντως εχεις αγωνια μεχρι το τελος τι θα γινει.Ο τριτος κυκλος ποτε βγαινει;;  Αν και στη ισπανια ηταν ενα κυκλος με 15 επεισοδια.Τα εκαναν ποιο μικρα και βγηκε 2 κυκλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχοντας τελειωσει το 1ο κυκλο θα πω οτι στα 2 τελευταια επεισοδια ηταν απογοητευση . Γενικα θα εδινα ενα 6αρι γιατι

μιλαμε για το ποιο γελοίο ντου ειδικων δυναμεων που εχω δει εδω κ πολλα χρονια. Οτι δεν εχουν ενα δακρυγονο μαζι πχ ή μία κροτου λάμψης ; Οτι ενω λογικα εχουν μετρησει τους ομηρους κ ξερουν οτι υπαρχει ενας ακομα μεσα αυτοι ριχνουν επιθετικες χειροβομβίδες ; Οτι τα λειζερ στοχευουν στο ταβανι την ωρα που εχουν μπροστα τους τους ληστες ; Οτι το ζευγαρακι φιλιεται κ κανει αστειακια ;; εκει που γονατισα βεβαια ειναι υη στιγμη που εμφανιστηκε η ξανθια κουτση εγγυος  Ράμπο. Ασε που ενω εχει μαθει η αστυνομια τη διευθηνση της αποθηκης οχι μονο δε κλεινει τους δρομους αλλα αφηνει ολοκληρο φορτηγο να περασει απο μπροστα τους. Κ ενω εδω κ ημερες ξερουν που περιπου ειναι η αποθηκη δε κανουν μια ερευνα να δουν ποσες αποθηκες υπαρχουν σε αυτη τη περιοχη ; Γενικα σε ολη τη σειρα μιλαμε για τη πιο χαζη αστυνομια παγκόσμια . Αν ημουν ισπανος αστυνομικος θα τους εκανα μήνυση. Καλα για να μη πω για τη μεταστροφή της επιθεωρητριας .

Παμε στα των ληστων . 900 εκ σε ρολλα του ενος εκ. Αν πουμε οτι τους παιρνει 2 λεπτα να μεταφερουν το καθενα απο το νομισματοκοπειο στην αποθηκη θελουν σχεδον μια ημερα για να το κανουν . Κ αυτοι οχι μονο δε βιαζονται αλλα το πανε στο χαλαρο κ τα μεταφερουν σε λιγες ωρες . Ασε που το φορτηγο που φευγουν αποκλειεται να χωραει πανω απο 200 βαρελακια .  Πιο πριν ενω βιαζονται να ανοιξουν το τουνελ εχουν τη ξανθια κουτση εγκυο Ραμπο να μεταφερει το χωμα  κ απο την αλλη το καθηγητη να σκαβει ενω τα Σερβικα  γομαρια κοιτανε. 

Κ φυσικα 1 βαθμο το χανει η σειρα λογω Αρτουριτο κ ολων των γελοιων σκηνων που συμμετειχε  που δεν ηταν καν το κωμικο στοιχειο.  

Επεξ/σία από totalius
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^

Ήταν σίγουρο ότι κάποιοι θα στέκονταν εκεί...Και δεν έχουν άδικο. Η ταινία όμως περιστρέφεται γύρω από το δαιμόνιο κ.καθηγητή και όχι γύρω από τις τακτικές των ληστών ή του αντίπαλου αστυνομικού.

Είναι μία έξυπνη σειρά με εναλλαγές συναισθημάτων και αυτό είναι που μένει στο τέλος.

Επεξ/σία από Lanike71
Δημοσ.

Βασικά είναι μια μουφα και μισή αλλά μην το κάνουμε θέμα... Για να μην την αδικήσω τελείως, ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη αλλά κατάντησε  βαρετή και προβλέψιμη, το σενάριο τρύπιο και οι ληστές από τα lidl, όσο για την αστυνομία μιλάμε για τελείως καθυστερημενοι οι τύποι. 

• Like 3
Δημοσ.

Την τέλειωσα χθες (την είδα μέσα σε 20 μέρες περίπου) και την ευχαριστήθηκα. 

Ναι είχε άπειρες ευκολίες αλλά από το πρώτο επεισόδιο κατάλαβα ότι δε θα δω τη ρεαλιστικότητα του Wire αλλά μια fun σειρά που θα με κρατάει σε μια σχετική αγωνία χωρίς να περιμένω την απόλυτη ανατροπή. Ως τέτοια τον πέτυχε τον σκοπό της 100%.

3η σεζόν δε θέλω με τίποτα. Μια κοινωνική (;) σειρά που θα μου δείχνει τι έκαναν στις ζωές τους δε με ενδιαφέρει. Μια νέα "μάζωξη" για φρέσκια ληστεία (που κατά τη γνώμη μου είναι και το πιθανότερο) είναι ακόμα χειρότερη ιδέα.

• Like 2
Δημοσ.

Να κάνουν και άλλη ληστεία μετά από μπάζα ένα δις? Θα πετάξω τα μυαλά μου! Ξεκίνησες αναφέροντας το the wire, μετά από αυτό όλα τα άλλα απλές οδοντόπαστες. 

• Like 1
Δημοσ.

Την τελειωσα πριν απο λιγο και εγω,

Παρα πολυ ωραια σειρα και τρομερη παραγωγη για μενα. Δεν το βαρεθηκα στιγμη... εγινα τρομερος φαν του προφεσορ..

Τωρα για 3η σεζον που λενε δεν το καταλαβαινω...η ιστορια της ληστειας τελειωνει εδω απλα να φανταστω το πανε για αρμεγμα και αυτο μιας και εχει γινει χαμος τωρα τελευταια 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mε βάση τις βρετανικές σειρές που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια η σειρά είναι απλά οκ και τίποτε παραπάνω. Δεν καταλαβαίνω το hype αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :P

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...