liakos18 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Το έχετε δει; Το ξεκίνησα χθες και έχω ενθουσιαστεί. Είναι μία σεζόν με 15 επεισόδια κι έχει να κάνει με μια ομάδα ληστών οι οποίοι εκτελούν τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία. http://www.imdb.com/title/tt6468322/ 1
Panark Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 'Εχω δει τα 2 πρώτα επεισόδια και είναι πολύ καλό, θα το συνεχίσω. Ισπανική σειρά 15 επεισοδίων. 9 επεισόδια η 1η σεζον και 6 επεισόδια η 2η (σύμφωνα με info στο reddit) Σύμφωνα με wikipedia, πρόκειται για μια μοναδική σεζον 15 επεισοδίων που προβλήθηκε σε 2 μέρη. Το netflix πρόβαλλε τα πρώτα 9 επεισόδια αλλά τους μίκρυνε την διάρκεια, απο ~70mins σε 40-45mins, και τα πρόβαλε ως 13 επεισόδια. Τα εναπομείναντα επεισόδια αναμένετε να τα προβάλει τον απρίλιο. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από Panark
maximusgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, liakos18 είπε Το έχετε δει; Το ξεκίνησα χθες και έχω ενθουσιαστεί. Είναι μία σεζόν με 15 επεισόδια κι έχει να κάνει με μια ομάδα ληστών οι οποίοι εκτελούν τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία. http://www.imdb.com/title/tt6468322/ Καταπληκτική σειρά, ένα βράδυ δεν έπεφτα να κοιμηθώ γιατί ήθελα να δω και άλλο και άλλο και άλλο. Τελικά είδα 5 μααζεμένα!!! Το κακό είναι πως θα αργήσει μάλλον η δεύτερη σεζόν αν και έχει προβληθεί στην Ισπανία.
liakos18 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Panark είπε 'Εχω δει τα 2 πρώτα επεισόδια και είναι πολύ καλό, θα το συνεχίσω. Ισπανική σειρά 15 επεισοδίων. 9 επεισόδια η 1η σεζον και 6 επεισόδια η 2η (σύμφωνα με info στο reddit) Σύμφωνα με wikipedia, πρόκειται για μια μοναδική σεζον 15 επεισοδίων που προβλήθηκε σε 2 μέρη. Το netflix πρόβαλλε τα πρώτα 9 επεισόδια αλλά τους μίκρυνε την διάρκεια, απο ~70mins σε 40-45mins, και τα πρόβαλε ως 13 επεισόδια. Τα εναπομείναντα επεισόδια αναμένετε να τα προβάλει τον απρίλιο. Το IMDb συμφωνεί με Wikipedia και δείχνει 1 σεζόν με 15 επεισόδια. Εγώ μάλλον βλέπω του Netflix γιατί είναι 50λεπτα. Τα άλλα 6 κυκλοφορούν στα ίντερνετς;
lefter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Σειρα εκπληξη !!! Εχω δει τα 4 πρωτα και εχω κολλησει 2
Panark Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, liakos18 είπε Τα άλλα 6 κυκλοφορούν στα ίντερνετς; Κυκλοφορούν απο την ισπανική τους προβολή και βρίσκονται ως La Casa de Papel S02E01 - S02E06 Επειδή τα παρακολουθώ με αγγλικούς υπότιτλους, δεν ξέρω αν οι υπότιτλοι που κυκλοφορούν για την 2η σεζόν είναι αξιόπιστοι. Θα το τσεκάρω όταν τελειώσω την 1η σεζον. Απ'οτι διάβασα το netflix θα προβάλει τα εναπομείναντα επεισόδια τον απρίλιο οπότε εκει θα έχουμε σίγουρα αξιόπιστους αγγλικούς υπότιτλους.
noFEARgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Την εχω τελειωσει εδω και κανα μηνα και μονο τα καλυτερα μπορω να πω. Οι ισπανοι ειναι κορυφαιοι στην ευρωπη σε θεμα σειρων και ταινιων. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Παίζουν απο πέρσυ στα γνωστά (sites/kodi) και τα 2 seasons και με ελληνικούς υπότιτλους.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/25/2018 στις 8:59 ΜΜ, maximusgr είπε Καταπληκτική σειρά, ένα βράδυ δεν έπεφτα να κοιμηθώ γιατί ήθελα να δω και άλλο και άλλο και άλλο. Τελικά είδα 5 μααζεμένα!!! Το κακό είναι πως θα αργήσει μάλλον η δεύτερη σεζόν αν και έχει προβληθεί στην Ισπανία. Την εχω δει εδω και καρι και ειναι αψογη σειρα σε ολα. Κανονικα ειναι μια σεζον 15 επεισοδιων απλα ειχε μικρο διάλειμμα μεσα στην χρονια και για αυτο την εχουν βγαλει σαν σεζον 1 (9 επεισοδιο) και σεζον 2 (6 επεισοδια). Στο νετφλιξ ειναι τα 9 πρωτα απλα ειναι κομμενα σε 50λεπτα για αυτο ειναι περισσοτερα. Η σειρα εχει τελειωσει εδω και καιρο. 1
4saken Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Ειδα και γω τα 2 πρωτα, σε κραταει για πλακα. 1
maximusgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Την εχω δει εδω και καρι και ειναι αψογη σειρα σε ολα. Κανονικα ειναι μια σεζον 15 επεισοδιων απλα ειχε μικρο διάλειμμα μεσα στην χρονια και για αυτο την εχουν βγαλει σαν σεζον 1 (9 επεισοδιο) και σεζον 2 (6 επεισοδια). Στο νετφλιξ ειναι τα 9 πρωτα απλα ειναι κομμενα σε 50λεπτα για αυτο ειναι περισσοτερα. Η σειρα εχει τελειωσει εδω και καιρο. Αξίζει δηλαδή και το δεύτερο μέρος κατά τη γνώμη σου;
liakos18 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ε δε νομίζω να ψήνεται κανείς να το αφήσει στη μέση Τελείωσα το 13ο του νετφλιξ δηλαδή 9ο οριτζίναλ και παλεύω μέσα μου να μη συνεχίσω και δε μπορώ να ξυπνήσω αύριο...
kargo130 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Πολυ καλη σειρα, χτες εκατσα και ειδα 4 επεισοδια για πλακα.
zvarthangalos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Εχώ το Netflix και θέλω να το δώ όμως δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους ούτε εξωτερικούς DFXP στο subFlicks (όσοι έχουν Netflix καταλαβαίνουν τι εννοώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα