Angee Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Έχω ένα 7αρι εντός εγγύησης και τώρα τελευταία η μπαταρία έχει πεσει, αν το πάω στο istorm παίζει να μου βάλουν καινούργια δωρεάν ? Ευχαριστω
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Οι μπαταριες στα κινητα αν δεν κανω λαθος εχουν 6μηνες εγγυηση.
kostasrodos29 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Angee είπε Έχω ένα 7αρι εντός εγγύησης και τώρα τελευταία η μπαταρία έχει πεσει, αν το πάω στο istorm παίζει να μου βάλουν καινούργια δωρεάν ? Ευχαριστω Πήγαινε και πες τους το να στην αντικαταστήσουν και ότι στο έκανε ποιο νωρίς αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσες να το πας ποιο νωρίς . 1
simon2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Να πας για να σου μετρησουν την μπαταρια και να δουν πραγματι αν εχει θεμα, Συνηθως αν δεν εχεις κανει αναβαθμιση θα σου πουν να κανεις, μπορει να σου πουν και για κανενα restore και εννοειτε οτι δεν γινεται επιτοπου
SoulisMafia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Για να σου αλλάξουν μπαταρία πρέπει να έχει πέσει η απόδοση της κάτω από 80%.Η εγγύηση για τις μπαταρίες είναι 2 χρόνια.
Angee Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αν το κινητο κανει αυτο... ειναι θεμα software η hardware? για να στρωσει θελει Lock - Unlock απο το powerbutton Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Angee
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 2/25/2018 στις 1:42 ΠΜ, Angee είπε Έχω ένα 7αρι εντός εγγύησης και τώρα τελευταία η μπαταρία έχει πεσει, αν το πάω στο istorm παίζει να μου βάλουν καινούργια δωρεάν ? Ευχαριστω Δωρεάν δεν βάζει κανείς κανένα ανταλλακτικό. Αν μπορεί να καλυφθεί στα πλαίσια της εγγύησης ναι, ειδάλλως όχι! Στις 2/25/2018 στις 7:08 ΠΜ, Fulgore είπε Οι μπαταριες στα κινητα αν δεν κανω λαθος εχουν 6μηνες εγγυηση. Ακριβώς (όχι όμως ότι είναι και απόλυτο! ) Στις 2/25/2018 στις 11:43 ΠΜ, kostasrodos29 είπε Πήγαινε και πες τους το να στην αντικαταστήσουν και ότι στο έκανε ποιο νωρίς αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσες να το πας ποιο νωρίς . Δεν ισχύουν αυτά ούτε τους αφορά, μετράνε την εγγύηση χρονικά βάση s/n ΜΦΧ
onelonelystar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 παιδιά πόσες ώρες βγάζει περίπου το iPhone 7 με νορμάλ χρήση, δηλ κάποια τηλέφωνα/μηνύματα κ μέτρια χρήση ιντερνετ? ευχαριστώ!
Angee Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, onelonelystar είπε παιδιά πόσες ώρες βγάζει περίπου το iPhone 7 με νορμάλ χρήση, δηλ κάποια τηλέφωνα/μηνύματα κ μέτρια χρήση ιντερνετ? ευχαριστώ! 6 ωρες on acreen max...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα