Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δώρος = τέρας αυτοκυριαρχίας στη σκηνή με το "δρόμο" της αθηνάς, το άντεξε όλο χωρίς να σπάσει η φάτσα του, ήρωας

• Like 3
Δημοσ.

η αθηνά αφου πληρωνεται με 2.5Κ τη βδομαδα, καλα κανει και λεει τετοιες μαλακιες. Πρεπει να καταλαβετε οτι εκει μεσα το εχουν δει ολοι σαν επειχηριση. Γι αυτο δεν υπαρχουν εντασεις, τσακωμοι, βρισιδια κλπ. Σαν να μπαινεις σε ενα καταστημα vodafon πχ και ολοι οι υπαληλοι ειναι χαμογελαστοι και συμφωνουν σε ολα. Αυτο ειναι το ελληνικο PoL

Δημοσ.

Και εγώ θέλω επιτέλους να δω ένα gala με αγωνία. Στα 2 τελευταία ήξερα ποιοι θα φύγουν. Λογικά κάποιο ζευγάρι θα χωρίζει. Ίσως ο ζαρλας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομα και στο Instagram βλέπεις σποιλερ. Σταματάω να μπαίνω και εκεί. 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Και εγώ θέλω επιτέλους να δω ένα gala με αγωνία. Στα 2 τελευταία ήξερα ποιοι θα φύγουν. Λογικά κάποιο ζευγάρι θα χωρίζει. Ίσως ο ζαρλας. 

αν χωρίσει "ζευγάρι" δεν πρόκειται να στεναχωρηθούμε μείνε ήσυχος

μπορεί να επιστρέφει καμιά μαρίνα; τι χειρότερο μπορεί να γίνει δηλαδή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, McNerd said:

Δεν το ανοίγω γιατί μπορεί να λέει ότι ΔΕΝ φεύγει η Αθηνά

Θα απογοητευτεις εις τριπλουν οταν ανοιξεις τα spoilers των τελευταιων 2 ημερων και δεις διαδοχικα:

Α. Ποιος/α φευγει

Β. Ποιος/α παιρνει το 2.5χιλιαρο

Γ. Ποιος/α επιστρεφει (=χαριστικη βολη στα 2 παραπανω)

Η τελος παντων οταν τα δεις αυτα στην "κανονικη" τους ροη απο το επομενο Gala κι επειτα.

Γενικα στο Β και στο Γ βαλε τα χειροτερα δυνατα σεναρια που μπορεις να φανταστεις και πεφτεις 100% μεσα ;)

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

Anyway ειναι προφανες εδω κι εβδομαδες οτι (και) τα αποτελεσματα των "ψηφοφοριων" ειναι πιο στημενα απο τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου, οποτε ειτε τα μαθεις απο spoiler, ειτε απο gala, ενα και το αυτο....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Anyway ειναι προφανες εδω κι εβδομαδες οτι (και) τα αποτελεσματα των "ψηφοφοριων" ειναι πιο στημενα απο τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου, οποτε ειτε τα μαθεις απο spoiler, ειτε απο gala, ενα και το αυτο....

το δίχως άλλο.

απλώς έχει φάση να βλέπεις το τσίρκο της ψηφοφορίας στο gala χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...