panossar95 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, ant_ είπε Kαλα Ελληνικο δεν το λες γυρισμενο στην τουρκια με παιχτες 90% ξενους ειναι Εννοώ ότι βρίσκεται στην τρας τιβι ελληνικη κατηγορία που μου ειχε λείψει εμένα προσωπικά, καθώς είμαι μικρός και δεν τα έχω προλάβει τα παλιά να παίζονται ή δε τα θυμάμαι, τα έχω δει γιουτουμπ βέβαια. Αυτό εννοώ ελληνικό, ελληνικά μιλάνε δε μιλάνε Σουηδικα Τώρα το που γυρίζεται και από πού είναι οι παίκτες δε με νοιάζει ιδιαίτερα.
omghi2u Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, 4saken είπε Δεν γινεται ετσι ομως...Το κρατος που ειναι? το "κρατος" αντι να στειλει αυτους τους 2-3 μας κλεινει το τοπικ. βασικα παιζει να το διεγραψαν τελειως... γτ δεν το βλεπω ποια (ηταν το 3ο...)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, omghi2u είπε το "κρατος" αντι να στειλει αυτους τους 2-3 μας κλεινει το τοπικ. βασικα παιζει να το διεγραψαν τελειως... γτ δεν το βλεπω ποια (ηταν το 3ο...) Εξαφανίστηκε αλλά ας ανοίξουμε άλλο. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
G.TH. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Σήμερα φεύγουν 2, ένας από κοινό, ένας από το σπίτι.
omghi2u Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Γ@μω το κυπριακο κοινο πραγματικα. ΟΚ ειναι ομορφο παιδι ο πιρφΔωρος αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ αδιαφορος σαν χαρακτηρας απο εκει και περα , ουτε μιλαει , ουτε κανει τιποτα. δεν το καταλαβαινω αληθεια χαχα πωωω τι ειπε ρε το ατομο! τι ειπε ρε ο σατανας ο δωρος?!??! "παιδια εγω λεω να περασουμε καλα εδω"
redykt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 τι βλεπουμε ρε πουστη μουυυ καλα οι αλλοι φτασανε στα παιδια.
omghi2u Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μου αρεσει να μην φαινομαι πολυ. Δωρος 02-03-2018 Ηθοποιος , μοντελο , παιχτης ριαλιτι.
kirileman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Η πορνόβια τελικά διαψεύδει τα περί Σειρηνάκη ; Αρνείται ότι το ταχίνι προοριζόταν για εκείνη και ότι κατά λάθος έφτασε στον Άγιο Δομίνικο;
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, panossar95 είπε Εννοώ ότι βρίσκεται στην τρας τιβι ελληνικη κατηγορία που μου ειχε λείψει εμένα προσωπικά, καθώς είμαι μικρός και δεν τα έχω προλάβει τα παλιά να παίζονται ή δε τα θυμάμαι, τα έχω δει γιουτουμπ βέβαια. Άλλοι θα ήθελαν να γεννηθούν πιο παλιά για να προλάβουν Floyd, Group B, Λαμπέτη, και άλλοι για να προλάβουν ελληνική σκουπιδοτηλεόραση.
Oscar_Mike Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 μόνο εγώ γίνομαι τρίγκερντ όταν βλέπω αυτό το κενό μέσα στην παρένθεση, πριν το "NEW" στον τίτλο του θρεντ;;!1;;!!; POWER OF LOVE (_NEW) 1
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ου ψυχαναγκαστικέ, Βασάλε του Power of love νήματος Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από phanispal
McNerd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 παιδιά αυτό το σίχαμα γκαλά που θα έχει απόψε το βράδυ τι λέτε να είναι; λέω να δω για πρώτη φορά
xaratsi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, McNerd είπε παιδιά αυτό το σίχαμα γκαλά που θα έχει απόψε το βράδυ τι λέτε να είναι; λέω να δω για πρώτη φορά Και καλά μαζεύονται όλοι και όλες και ψηφίζουν ποιον δεν θα ήθελαν να παραμείνει / δεν θα έκαναν κάτι. Επίσης βγαίνει νικητής σπιτιού άντρας / γυναίκα και αντίστοιχα σώζει τον δικό του ακόμα κι αν πήρε πολλές αρνητικές 2
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Αυτός ο πώς τον λένε με τα καρφάκια γιατί μου θυμίζει εκείνον τον άμπαλο πυροσβέστη από το Roxanne;
Προτεινόμενες αναρτήσεις