Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ant_ είπε

Kαλα Ελληνικο δεν το λες

γυρισμενο στην τουρκια με παιχτες 90% ξενους ειναι

Εννοώ ότι βρίσκεται στην τρας τιβι ελληνικη κατηγορία που μου ειχε λείψει εμένα προσωπικά, καθώς είμαι μικρός και δεν τα έχω προλάβει τα παλιά να παίζονται ή δε τα θυμάμαι, τα έχω δει γιουτουμπ βέβαια. Αυτό εννοώ ελληνικό, ελληνικά μιλάνε δε μιλάνε Σουηδικα :P

Τώρα το που γυρίζεται και από πού είναι οι παίκτες δε με νοιάζει ιδιαίτερα. 

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 4saken είπε

Δεν γινεται ετσι ομως...Το κρατος που ειναι?

το "κρατος" αντι να στειλει αυτους τους 2-3 μας κλεινει το τοπικ. βασικα παιζει να το διεγραψαν τελειως... γτ δεν το βλεπω ποια (ηταν το 3ο...)

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, omghi2u είπε

το "κρατος" αντι να στειλει αυτους τους 2-3 μας κλεινει το τοπικ. βασικα παιζει να το διεγραψαν τελειως... γτ δεν το βλεπω ποια (ηταν το 3ο...)

Εξαφανίστηκε αλλά ας ανοίξουμε άλλο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Γ@μω το κυπριακο κοινο πραγματικα. ΟΚ ειναι ομορφο παιδι ο πιρφΔωρος αλλα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ αδιαφορος σαν χαρακτηρας απο εκει και περα , ουτε μιλαει , ουτε κανει τιποτα. δεν το καταλαβαινω αληθεια χαχα

πωωω τι ειπε ρε το ατομο! τι ειπε ρε ο σατανας ο δωρος?!??! "παιδια εγω λεω να περασουμε καλα εδω"

Δημοσ.

Η πορνόβια τελικά διαψεύδει τα περί Σειρηνάκη ; Αρνείται ότι το ταχίνι προοριζόταν για εκείνη και ότι κατά λάθος έφτασε στον Άγιο Δομίνικο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panossar95 είπε

Εννοώ ότι βρίσκεται στην τρας τιβι ελληνικη κατηγορία που μου ειχε λείψει εμένα προσωπικά, καθώς είμαι μικρός και δεν τα έχω προλάβει τα παλιά να παίζονται ή δε τα θυμάμαι, τα έχω δει γιουτουμπ βέβαια.

Άλλοι θα ήθελαν να γεννηθούν πιο παλιά για να προλάβουν Floyd, Group B, Λαμπέτη, και άλλοι για να προλάβουν ελληνική σκουπιδοτηλεόραση.

Δημοσ.

μόνο εγώ γίνομαι τρίγκερντ όταν βλέπω αυτό το κενό μέσα στην παρένθεση, πριν το "NEW" στον τίτλο του θρεντ;;!1;;!!; :lol::lol:

POWER OF LOVE (_NEW)

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδιά αυτό το σίχαμα γκαλά που θα έχει απόψε το βράδυ τι λέτε να είναι; λέω να δω για πρώτη φορά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, McNerd είπε

παιδιά αυτό το σίχαμα γκαλά που θα έχει απόψε το βράδυ τι λέτε να είναι; λέω να δω για πρώτη φορά

Και καλά μαζεύονται όλοι και όλες και ψηφίζουν ποιον δεν θα ήθελαν να παραμείνει / δεν θα έκαναν κάτι. 

Επίσης βγαίνει νικητής σπιτιού άντρας / γυναίκα και αντίστοιχα σώζει τον δικό του ακόμα κι αν πήρε πολλές αρνητικές 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...