VonLoutsos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Το ποδι της ξανθιας διπλα στον αντρέα με τα παπουτσια που φοράει όπως τα έχει δέσει μοιάζει με ρολό κοτόπουλο ασπρο ασπρο.... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Eχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι το σημερινό επεισόδιο του σαρβάηβορ με έπαθλο επικοινωνία θα είναι καλύτερο απ' αυτή την παρωδία. Εκεί μας φτάσανε
aris1986 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Τι είχε πάθει η Στέλλα μόλυνση στο μάτι από τους φακούς;
MRSA Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) An error occured when recieving vote. Please try again later! Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και επαληθεύστε τον λογαριασμό σας για να ψηφίσετε! Αυτή την ομορφιά μου βγάζει όποτε προσπαθώ να ψηφίσω αλλά στο email μου δεν έρχεται κανένα μήνυμα. Ξέρει κανένας τί παίζει ή αν συμβαίνει και σε άλλους; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από MRSA
McNerd Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ο Μικές κατούρησε το σπίτι του Power of Love 1
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Mικές και Αντρέας αποτελούν το νέο hot ζευγάρι, ξινοτζούλια άντε γεια.
elpaso1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 10 minutes ago, MRSA said: An error occured when recieving vote. Please try again later! Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και επαληθεύστε τον λογαριασμό σας για να ψηφίσετε! Αυτή την ομορφιά μου βγάζει όποτε προσπαθώ να ψηφίσω αλλά στο email μου δεν έρχεται κανένα μήνυμα. Ξέρει κανένας τί παίζει ή αν συμβαίνει και σε άλλους; Εμένα με αφήνει να ψηφίσω μόνο μεσω Google, ούτε με Facebook ούτε με email. Το ίδιο μήνυμα βγάζει και εμένα. Οπότε αν το ίδιο γίνεται σε όλους, βλέπω να ψηφίζουμε μόνο 100 άτομα.. 1
MRSA Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/04/2018 στις 7:10 ΜΜ, elpaso1 είπε Εμένα με αφήνει να ψηφίσω μόνο μεσω Google, ούτε με Facebook ούτε με email. Το ίδιο μήνυμα βγάζει και εμένα. Οπότε αν το ίδιο γίνεται σε όλους, βλέπω να ψηφίζουμε μόνο 100 άτομα.. Thanks mate, much appreciated. Ελπίζω οι Τούρκοι χακεράδες όταν χακάρουν τα οπλικά μας συστήματ να μην περάσουν καμιά βόλτα από το PC μου και κλέψουν κάτι "ντοκιμαντέρ" που έχω. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από MRSA
G.TH. Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μια χαρά ψηφίζεις από fb, μόλις ψήφισα Δάσκαλο για να μείνει και Αθηνά για ξου
mozozozo1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 τελικά η σαπίλα των topics σε forum threads δεν εχει πάτο
McNerd Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ειδα στα σχολια του youtube να αποκαλουν τον Πάνο Ζάρλα, "Κουβανό στρίπερ" και να αφήνουν γκέι υπόνοιες . Για ενημερώστε με σας παρακαλώ περί τίνος πρόκειται.
vairass Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Θα είχε τη στήριξη ενός ολόκληρου ινσόμνια. Σίγουρος νικητής. Βάη ψήσου Δεν με. Αφήνει η γυναίκα χάχα. 1
elpaso1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 3 hours ago, McNerd said: Ειδα στα σχολια του youtube να αποκαλουν τον Πάνο Ζάρλα, "Κουβανό στρίπερ" και να αφήνουν γκέι υπόνοιες . Για ενημερώστε με σας παρακαλώ περί τίνος πρόκειται. Τελικά δεν είναι ο Μιχάλης γκει; Ούτε να την φιλήσει δεν μπορεί.. Καλά και η Τζούλια φαίνεται ότι δεν τον γουστάρει καθόλου.. Άκυρο ζευγάρι. Εγώ το Ανδρέας Αλεξάνδρα το είχα πιστέψει, αλλά από κάποια σχόλια στο Instagram που διαβάζω, μάλλον η Αλεξάνδρα τον ήθελε για να πάρει και αυτή δημοσιότητα; Πάντως όλα τα ζευγαρια εκεί μέσα είναι πολύ ψεύτικα. Μόνο το Δώρος Εύα μου έκανε κλικ από την 1η στιγμή.
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, vairass είπε Δεν με. Αφήνει η γυναίκα χάχα. Son I' m dissapoint. Δεν περίμενα ποτέ από εσέ πως θα δεχόσουν άνωθεν εντολές. Οτι μετά θα έχει άντρα star και πορτοφολάτο το έχει σκεφτεί; Γυναίκα Βάη ψήσου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις