TriLoBiTe Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, vairass είπε Εγώ δεν κατάλαβα ακόμα πως μπορεί να κερδίσει κάποιος. Aυτό δεν το ξέρει ούτε η ίδια η παραγωγή και θες να το γνωρίζεις εσύ;
Edel Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, firepc είπε Εγω δεν μπορω να καταλαβω απ τις δουλειαρες τους δεν τους λενε τπτ? Ποτε θα γυρισουν κλπ? Τι αδειες πηραν? Και ποιος εργοδοτης δινει τετοιες αδειες, μισο χρονο και βαλε? Δε τους βλέπεις, μεγάλοι εργάτες είναι. Ο ένας πιο αργόσχολος από τον άλλο
McNerd Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, firepc είπε Εγω δεν μπορω να καταλαβω απ τις δουλειαρες τους δεν τους λενε τπτ? Ποτε θα γυρισουν κλπ? Τι αδειες πηραν? Και ποιος εργοδοτης δινει τετοιες αδειες, μισο χρονο και βαλε? δηλαδή εσύ τι δουλειές φαντάζεσαι πως κάνουν όλοι αυτοί; καθηγητές πανεπιστημίου;
aris1986 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Άνεργοι πρέπει να είναι, ειδικά αυτός με 4 παιδιά... καταλαβαίνετε την αναφορά μου..!
firepc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, McNerd είπε δηλαδή εσύ τι δουλειές φαντάζεσαι πως κάνουν όλοι αυτοί; καθηγητές πανεπιστημίου; καλα δεν ακουγες τι δουλειες δηλωναν οτι κανουν? ο Πανουλης πχ. κανει δημοσιες σχεσεις για 15 μαγαζια στην αθηνα. Ξερεις ποσα λεφτα χανουν ολα αυτα τα μαγαζια για χαρη του PoL??? Μόλις τώρα, aris1986 είπε Άνεργοι πρέπει να είναι, ειδικά αυτός με 4 παιδιά... καταλαβαίνετε την αναφορά μου..! Ε, περα απ τη πλακα, αυτο πιστευω και γω. Δεν γινεται να λειπεις τοσο καιρο απ τη δουλεια σου και να ναι ολα καλα
G.TH. Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, firepc είπε Εγω δεν μπορω να καταλαβω απ τις δουλειαρες τους δεν τους λενε τπτ? Ποτε θα γυρισουν κλπ? Τι αδειες πηραν? Και ποιος εργοδοτης δινει τετοιες αδειες, μισο χρονο και βαλε? Άμα είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, μοντέλο, ηθοποιός, ιδιοκτήτης μπουτίκ, σπουδαστής, καλλιτέχνης, private visitgator δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Δάσκαλος είχε πει μια φορά ότι πήγε στο μαγαζί που δουλεύει σαν φωτιστής, δεν είπε ότι εργάστηκε ρητά βεβαία. Ο εργοδότης τρίβει τα χέρια του, όταν θα αποχωρήσει θα είναι και ατραξιόν για να μαζεύει εισόδους. 1
Edel Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ότι θα πήγαινα σε μαγαζί για να δω τον σιχαμένο Νίκο. Ε ρε τρέλα που υπάρχει στο κόσμο....
Balantakos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Edel είπε Ότι θα πήγαινα σε μαγαζί για να δω τον σιχαμένο Νίκο. Ε ρε τρέλα που υπάρχει στο κόσμο.... Δεν τον βλεπεις τον νικο γιατι δεν φαινεται, στα φωτα δουλευει ο ανθρωπος,δεν ειναι Dj, σταματηστε να λετε οτι να ναι χωρις να ξερετε. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Balantakos
Edel Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι μετά το παιχνίδι το μαγαζί θα έχει τον Νίκο για τα φώτα? Πρώτη μούρη πρώτο τραπέζι PR θα τον έχει. Μια χαρά έχω δουλέψει σε μαγαζί τα ένδοξα φοιτητικά χρόνια και ξέρω πως πάνε κάποια πράγματα. 1
vairass Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, firepc είπε Εγω δεν μπορω να καταλαβω απ τις δουλειαρες τους δεν τους λενε τπτ? Ποτε θα γυρισουν κλπ? Τι αδειες πηραν? Και ποιος εργοδοτης δινει τετοιες αδειες, μισο χρονο και βαλε? Γιατι δουλεύουν ; 27 λεπτά πριν, Edel είπε Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι μετά το παιχνίδι το μαγαζί θα έχει τον Νίκο για τα φώτα? Πρώτη μούρη πρώτο τραπέζι PR θα τον έχει. Μια χαρά έχω δουλέψει σε μαγαζί τα ένδοξα φοιτητικά χρόνια και ξέρω πως πάνε κάποια πράγματα. Πρώτη μούρη και μεροκάματο 100 ευρώ το λιγότερο.
firepc Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, vairass είπε Γιατι δουλεύουν ; Πρώτη μούρη και μεροκάματο 100 ευρώ το λιγότερο. ξερεις τι ειναι να γκομενιαζεις 8 ωρες στο Pol? Μιλαμε για κουραση..
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Balantakos είπε Δεν τον βλεπεις τον νικο γιατι δεν φαινεται, στα φωτα δουλευει ο ανθρωπος,δεν ειναι Dj, σταματηστε να λετε οτι να ναι χωρις να ξερετε. Έλα πες, εσύ ποιος είσαι; Τον έναν τον έχουμε βρει ήδη.
Balantakos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Έλα πες, εσύ ποιος είσαι; Τον έναν τον έχουμε βρει ήδη. Αυτος 1-0
McNerd Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 εγώ ψηνομαι να δω vairass να μπαινει στο παπάουερ. 1 ώρα πριν, vairass είπε εδω εισαι http://apply.poweroflove.tv/apply/power-of-love/2
Προτεινόμενες αναρτήσεις