Προς το περιεχόμενο

Power of Love (New)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά η Εύα θα έλεγα πως έχει «αταίριαστη» για το παιχνίδι φάτσα (και στήσιμο). Κάπως πιο σοβαρή από τα υπόλοιπα σούργελα.

• Like 1
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xaratsi είπε

Ουζμπεκα μη γελάς αν γυρίσει Εύα στον έφαγε τον Τσυπραιο

η Κυριακή η όρκα δεν είναι η "Ουζμπέκα" του άλλου σάη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλυντήριο στη παραλία θα το δει κάνας ξένος θα γελάει με "Survivor" 

Επεξ/σία από xaratsi
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Πλυντήριο στη παραλία θα το δει κάνας ξένος θα γελάει με "Survivor" 

Λάθος θρεντ. Να μεταφερθεί! d015.gif

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, McNerd είπε

η Κυριακή η όρκα δεν είναι η "Ουζμπέκα" του άλλου σάη;

Αθηνά έχει φάτσα Καζακστάν - Ουζμπεκιστάν 

Κυριακή busty δεν ξέρω αλλά λογικά κάπου εκεί τριγύρω κι αυτή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα δεν μπει μέσα ξανθό σγουρό νινί... Έχουν βάλει πολλά μπάζα κρίμα. 

Επεξ/σία από vairass
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, XPHSTOS_ said:

Πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν μου αρέσει η Άννα ε?
Θεωρώ ότι η Εύα και η Τζούλια (παρά την μύτη) είναι απείρως καλύτερες από την Άννα.

H Eυα ηταν οτι καλυτερο περασε απο εκει μεσα σε επιπεδο ομορφιας και απ'οσο προλαβα να δω και σε χαρακτηρα.

DasmgkbW0Agl0Sx.jpg

Σαν εμφανιση η Αλβανιδα Αννα ειναι δευτερη (μετα τις πλαστικες), αλλα σαν συνολο πεφτει καμια 10ρια θεσεις καθως τεινει να ειναι εξισου ενοχλητικη με την Ρωσσοποντια Αθηνα. Κι αν η Αθηνα εχει το ελαφρυντικο του νεαρου της ηλικιας ( ... ) τοτε η ωριμη τι ελαφρυντικα εχει; Απειρο τουπε, το παιζει παλια στις νεες, ενω και οι σκηνες που εχει κανει σε συμπαικτριες της για τον Παναγιωτη δειχνουν πεζοδρομιο, παρ'οτι προσπαθει με ολες της τις δυναμεις να κανει τη σοβαρη και ωριμη. H Αλεξανδρα μια φορα παντως την γλεντησε οπως της επρεπε. Και αμα σε γλενταει η Αλεξανδρα, ασ'το, καλυτερα κλεισε το μαγαζι.

Η Τζουλια δεν ειναι καν γυναικα...Φουλ ψυχολογικα, συμπεριφορα 15χρονου, αλλα και σαν εμφανιση μονο τα νευρικα τικ να βαλεις, αρκει. Νταξει φοραει κανα κολαν και ψαρωνει ο κοσμος αλλα σαν αυτην εκει εξω υπαρχουν πολλες , δεν ξεχωριζει σε τιποτα για να ειναι αξια αναφορας, ενω απο προσωπο λιγη... Παραβλεπω εντελως το γεγονος οτι δεν μπορει με τιποτα να κανει/ακολουθησει/συμμετεχει σε μια συζητηση στην οποια θα χρειαστει να πει πανω απο 3-4 προτασεις.

Σαν χαρακτηρας αυτη που εχει πλακα και ειναι συμπαθητικο τυπακι ειναι η Στελλα, ομως ειναι πραγματικα αντιαισθητικα ολα αυτα που εχει κανει τον εαυτο της. Ουτε να γελασει δεν μπορει απο το τσιτωμα.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η Στέλλα είναι ώριμη για την ηλικία της και φαίνεται σωστό κορίτσι.. Φυσικά όλες αυτές ψάχνουν τον πλούσιο γαμπρό και λογικό μου φαίνεται στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα.  Έξαλλου η χρυσή δεκαετία της Ελλάδος πέρασε και άφησε πίσω της πολλά πολλά χρέη. 

Δημοσ.
13 hours ago, G.TH. said:

https://www.eleftherostypos.gr/ellada/222506-ta-enoxa-mystika-kai-i-gynaika-araxni-sto-power-of-loveta-enoxa-mystika-kai-i-gynaika-araxni-sto-power-of-love/

Η λίστα με τα θύματα της εντυπωσιακής μελαχρινής παίκτριας του Power of Love φαίνεται πως δεν έχει τέλος, σύμφωνα με την Espresso.

Προτού αποφασίσει να αναζητήσει την αγάπη στο τηλεοπτικό ριάλιτι, εργαζόταν σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, είχε συμμετάσχει σε τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς και είχε πάρει μέρος αφιλοκερδώς σε σόου που διοργανώνονταν στην ευρύτερη περιοχή από την οποία κατάγεται.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όσοι άνδρες έπεσαν στα δίχτυα της καταστράφηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η εφημερίδα σημειώνει ότι το πρώτο «θύμα» της εντυπωσιακής μελαχρινής ήταν ένα σερβιτόρος από την Αλβανία, ο οποίος εξαιτίας της συμπεριφοράς της έπεσε στα ναρκωτικά και στη συνέχεια μη αντέχοντας τον χωρισμό τους εισήχθει σε ψυχιατρική κλινική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα επόμενα «θύματα» της ήταν ένας παντρεμένος επιχειρηματίας ο οποίος καταστράφηκε οικονομικά, ένας ποδοσφαιριστής και ένας ιδιοκτήτης bar.

Όχι δεν την φωτογραφίζει την Άννα καθόλου.:lol:

Μπορεί να λέει και την Στέλλα. Εξάλλου μελαχρινή είναι κανονικά.. Για εμένα κορυφή η Εύα και σε ομορφιά και σε χαρακτήρα και μετά Αλεξάνδρα και ελάχιστα Τζούλια. Οι άλλες είναι για φάπες. 

Το Μιχάλης - Τζούλια μόνο εμένα έχει κουράσει; Τελικά ισχύει ότι είναι γκει ή όχι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που ο καθένας μπαίνει και ανεξάρτητα ότι φεύγουν κατευθείαν ,βάζουν στο όνομα τους στο instagram από δίπλα ένα "official" με ξεπερνά.Το έχουν κάνει Εύα,Ισαάκ και Σωτήρης μέχρι στιγμής και μόλις είδα το έβαλαν και οι καινούργιες :lol:

Επεξ/σία από stavros750
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, firepc είπε

9 μηνες μπορει να κατσουν μεσα. Ή πας στρατό ή πας power of love

Διαλεξε :lol:

Εγώ δεν κατάλαβα ακόμα πως μπορεί να κερδίσει κάποιος. 

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω απ τις δουλειαρες τους δεν τους λενε τπτ? Ποτε θα γυρισουν κλπ? Τι αδειες πηραν?

Και ποιος εργοδοτης δινει τετοιες αδειες, μισο χρονο και βαλε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...